امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۸:۳۰ عصر)youtab نوشته است:
Sahraa71 نوشته است:وای یوتاب جون عکس پروفایلت خودت و پسرت هستین؟ Heart

اره عزیز دلم  Heart
آخییی؛چقدر دوست داشتم ببینمت.ماشالا مادر و پسر هر دو زیبایین  Heart

(۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۱۰:۰۳ عصر)Nedaa28 نوشته است: صحرا جان من پاراکید به پسرم نمیدم ، استامینوفن حکیم میدم که اسانس نداره
اگه مشکلی نداشته فکر نمیکنم منعی داشته باشه
ولی زندیه کلا همه چیو بدون اسانس مینویسه
مرسی از جوابت ندا جون.والا من که دکتری که واسه آلرژی بردمش همه چیز رو گفت باید دکتر خودش بهتون بگه.فقط تست پوستی گرفت از پسرم...

(۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۱۰:۴۹ عصر)(کژال) نوشته است: بچه ها ما پرونار گرفتیم 1120
شما اگر با همون قیمت قبل پیدا کردید بگیرید و نگه دارید. البته وقتی با قیمت جدید پخش میشه دیگه هیچکس با قیمت قبل نمی‌فروشه.

وای جدی میگی؟؟؟؟؟ چه خبره آخه یهو قیمتشو ۶ برابر کردن؟! حتماً مثل بقیه چیزای مملکت دیدن متقاضیش زیاد شده و قیمتشو بردن بالا...
کژال جون من از داروخونه ستاره نگرفتم.از یه داروخونه توی کرج گرفتم که شیطون خانم معرفی کرد.الان اسمش توی ذهنم نیست.قیمتشم حدود ۲۰۰ تومان شد.فایزر هم هست؛اما همین یه دونه واسش مونده بود.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره صحرا جان ما هم همیشه 220 اینا میگرفتیم.
دقیقش یادم نیست
  • 2015، nona، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره نونا جون؛درست میگی.فعلاً که استفاده میکنم تا برای ویزیت ۶ ماهگی کامل از دکترش سوالاتمو بپرسم که دلم قرص شه.اگه جوابش متقاعدم نکرد با یه دکتر دیگه مشورت میکنم.میشه اسم دکتری که دخترت رو پیشش میبری و میگی مولتی ویتامین رو اصلاً قبول نداره بهم بگی عزیزم؟
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صحرا جان نه اینکه قبول نداشته باشه اما اصلا راحت تجویز نمیکنه مثلا دختر من حدفاصل دو تا ۴ ماهگی تقریبا میاونم بگم شیر نمیخورد خیلی خیلی کم میخورد بردمش گفتم مکمل گفت اصلا. الانم دو ماهه وزنش ثابته صد کرمم زیاد نشده باز گفتم مکملی مولتی ویتامینی چیزی لازم نیست گفت نه عیچی فقط همون قطره های قبلی.
اسمش عبدالله عرب حسینی هست مطبش پاسدارانه
  • 2015، Rose، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون نونا جان
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
من دخترم که داروهاش رو میخوره و خداروشکر خیلی بهتره.
امروز پسرم رو بردم بهداشت گفت اگر علایم نداره مشکلی نیست واکسنش رو زدیم۶ماهگی رو.
وزنش کرد توی دوماه ۱۰۰گرم زیاد کرده بود که گفت کمه.این ماه پسرم انقدر بی قراری کرد برای لثه ش و همینطور یه کم یبوست که گرفت کم غذا میخورد و شیر هم همینطور.الان کمپرس سرد گذاشتم استا خورده و خوابیده.
مراقبت خاصی داره؟
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sahraa71، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسییییی صحرای مهربوووون, منم دوست دارم ببینمت خیلی  Heart
بچه ها اخرین دوز سینوفارم یادمه از شایان گرفتیم ۸۰ تومن حساب کرده بود, بعد که زدیم همسرم گفت چقدر با داروهای دیگه ارزون شد, همونجا تو ماشین حساب کردیم دیدیم ۸۰ زده, ما دو دوز قبلی رو ۳۰۰ و خورده گرفته بودیم از ستاره, بعد فایزر هم بودا, همسرم رفت گفت بهشون گفتن نه درسته یه بار اینجوری داشتیم پایین بوده قیمتش ماهم بالا نبردیم سه تا دیگه داریم!!!!!!!!! اصلا تو عمرم تو این لکت چین چیزی ندیده م, خدا خیرشون بده واقعا
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واکسن ۶ ماهگی پسر من دو روز داغ بود ولی تب شدید نداشت
فقط همش بغل میخواست و بی قرار بود
همون استامینوفن ۴ ساعت یه بار بده
فاطمه دو ماه ۱۰۰ گرم کمه فکر کنم
پیش دکتر خودش ببر حتما
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ندا جان.خودمم نگران شدم.بااینکه غذا هم بهش میدادم فکرمیکردم بیشتز اضافه کرده باشه.
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیر خودتو میخوره فقط؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان