امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
بچه ها من یه انگشتر دارم که مامانم موقع عروسیم کادو بهم داده حالا مدل قدیمی شده میخوام ببرم عوضش کنم.. بخوام طلا بدم طلا بگیرم اونم بدون اجرت فقط همون قیمت طلا به تابلو رو میدم و مالیات درسته؟با سود۳درصد فروشنده..
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور جان اینجا ایران و هیچ چیزی مشخص نیست - ولی همونطور که قبلا گفتم مقدار طلایی که میخاین بخرین به نسبت تغیر قیمت ها خیلی تو چشمش نیست و اینکه بله در اینده ( شاید ی سال بعد و.......) به نسبت چیزی که الان خریدین قطعا افزایش وجود داره - بنظر من طلا هر لحظه پول دستتون اومد بخرین - جز اینکه مثلا بالای صد گرم - دویست گرم بخرین که خیلی نشون بده خودشو - پول دست ادم بمونه خورده میشه - پول دست ادم بمونه سود خیلی کمی بهش میخوره ولی طلا همیشه سود و پولتون حفظ

کژال جون سکه های پارسیان اگر عیار 18 یا همون 750 باشن مثل طلا حساب میشن یعنی وزن سکه در نرخ طلای خام و حدودا 20.000 تومن هم میره روش برای هزینه بسته بندی و پک سکه
مسیر جهان دوره گردیست
  • **ماهور**، 2015، mona70، nona، Saghar685، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان سال نو مبارک
من امروز رفتم بانک ملی و شرایط صندوق امانت رو سوال کردم
صندوق کوچیک حدود 1 ودیعه و سالی حدود 100 اجاره، متوسط یه مقدار بیشتر بود دقیق نپرسیدم چون کوچیک و متوسط ظرفیت تکمیل بود فقط بزرگ رو گفتن یه تعداد محدودی خالیه که 4.500 ودیعه سالی هم 500 اجاره داشت
هزبنه ها مناسبه ولی ظرفیتها تقریبا تکمیله
صادرات رو هم بهم گفتن حدود 10 ودیعه داره
  • 2015، mahtakhanoum، mona70، nona، Targol، آفرین، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم ندایا جان
راستی خیلی لطف کردی که گفتی عیار 18 و 750 یکی هستن.پسرم یکی هم عیار 750عیدی گرفته
، هی میگفتم خدایا این چیه دیگه
  • شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
خواهش میکنم عزیزم طلا هرچقدر عیارش بیشتر باشه گرون تر - الان عیار 14 خیلی قیمت مناسب تری داره - کلا طلا هم بیشتر جاهای ایران باید عیار 18 باشه و موقع خرید حتما دقت کنید -داخل فاکتورتون هم حتما نوشته بشه
مسیر جهان دوره گردیست
  • Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چقدر طلا گرون شده اصلا دلم نمیاد بخرم، قبل عید انگار بهتر بود قیمتا
یه مقدار پول دارم نمیدونم دست دوم بخرم یا نو ، اخه اجرت زیاد میگیرن
  • 2015، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
ما رفتیم شهرستان و اونجا ۱۲۳۰ طلام رو فروختم... با اینکه ۱۲۳۶ بود ولی اولا گفت قیمت ۱۲۳۰ هست، از روی اون، باز ۲.۵ درصد کم کرد، ۰.۲۷ قیراط هم برلیان داشت باز اووونم کم کرد!!!! آشنا بود تازه... خلاصه با ضرر فروختمش و می خواستم اومد پایین بخرم که متاسفانه نشد و همینجور داره میره بالا انگار...

یعنیا، کافیه من طلا بخرم بعدش افت می کنه، طلا بفروشم بعدش رشده...
خلاصه که پول رو توی دست نگهداشتم با اینکه انگار داره از لای انگشتام سررررر می خوره ولی تلاش می کنم که نگهش دارم و برم حلقه بگیرم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، mona70، nona، Sufii، tinaaa91، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب من هنوز که طلا نخریدم اما م ش جان برای پسرم یه دستبند کارتیه خریده که روش اسم رو پشتش تاریخ تولدشو حک کرد, تقریبا سنگین هم هست, دستش طلا  Blush Heart
  • 2015، Mari90، Maryam8842، Nedaa28، nona، Rose، Sufii، tinaaa91، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جان، نونا جان خریداتون مبارک
بچه ها اگر مدل قشنگی مد نظرتون بود لطفا اینجا به اشتراک بزارید.یا پیج خاصی اگه می شناسید
  • nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها خرید هاتون مبارک
من میخواستم ربع سکه بخرم ولی چقدر گرون شد یه ماه پیش 3600 بود  Sad
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان