امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
ماهورجان به سلامتی و اینکه الان دزدان عزیز فلز یاب دارن پس یخچال و فریزر و .... عملا معنا نداره - جاهای مخفی کردن طلا اگر فلز یاب نباشه تو سطل زباله هم میتونست خوب باشه
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، 2015، nona، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور فریزر و داخل شکم مرغ و ماهی اولین جاییه که دزدا میدونن از قدیم الایام Smile

برای فلزیاب صرفا دو دور فویل آلومینیوم کاربرد داره اونم اگه دزد محترم فرصت داشته باشه قشنگ پیدا میکنه پس اصلا طلا و جواهر زیاد خونه نگه ندارید الان مال خود من که به یه حدی رسید میبرمش میذارمش صندوق بانک گردشگری ( بلاخره صندوق گرفتم)
  • **ماهور**، 2015، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت ندایا جون.
اااا نونا خدایی؟؟؟ منو باش فکر میکردم جای مخفی منحصر به فردی دارم Big Grin Big Grin
فلزیاب هم که دارن. پس دیگه کلا منتفیه.
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه بابا ماهور مامانبزرگ من خدابیامرز میذاشت تو یخدون داخل شکم مرغ تازه من چهار سالم بود دیدم از قبلترشم میذاشت
اصلا ترفند خیلی قدیمیه Smile
  • **ماهور**، 2015، Mari90، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ارع عزیزم به قول نونا جان کلا نگه ندارین تو خونه -فلزیاب هرججایی بزارین نشون میده - بانک خیلی گزینه مناسبی - هزنیه زیادی نداره - حتی پولی که بصورت امانت نگه میدارن بهش سود میخوره -
مسیر جهان دوره گردیست
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره تو برنامم هست غیر از یکی دو تیکه کوچیک که همیشه استفاده میکنم بقیش رو بزارم بانک.
  • شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
و اینکه اگر قصد خرید طلا برای پس انداز داری و نمیخای استفاده کنی با توجه به مقداری که گفتی بنظرم یا طلای دست دم و شکسته - یا طلای خام و یا سکه ( دلار - یورو) بخر - اگر طلا نو بخری و نخای استفاده کنی ضرر میشه موقع فروش چون سود ر - مالیات و اجرت کسر میشه و برات پول نمیشه
مسیر جهان دوره گردیست
  • **ماهور**، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
درسته. اتفاقا تو فکرش هستم که طلای دست دوم بخرم که هم شیک باشه و بشه استفاده کرد هم بالاخره اجرت و سودش کمتر باشه. باید بگردم حسابی.
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مبارک آیسان جان - سکه ربع بهترین گزینه برای پس انداز سکه ای هستش بنظرم
مسیر جهان دوره گردیست
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۳:۴۴ عصر)ندایا جان نوشته است: مبارک آیسان جان - سکه ربع بهترین گزینه برای پس انداز سکه ای هستش بنظرم

ممنون عزیزم  Heart
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان