امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
يوتاب جان توام مثل من مشغول بچه داريي اين موقع شب؟
من سانس يكم حالا تا صبح ميام و ميرم

بنساي جان من نتونستم بفهمم تو الان كيسه ابت نشتي داره يا مشوكي؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی کژال جون
خودشون شیو میکنن نگران نباش
بنسای جون اگه مطمئنی به نشت خب چرا تست آمنیوشور نمیگیرن ازت

گویا گرفتن ازت تست رو. خب نگفتن منفیه یا مثبت؟ برای حجم آب کم مایعات زیاد بخور عزیزم
  • (کژال)، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب خدارو شکر عزی زم. فقط تا موقع زایمان آب و مایعات زیاد بخور. حجم مایع امنیوتیک برای سلامت جنین خیلی مهمه
  • mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها جون یه راهنمایی
از یه هفته قبل حس کردم پوشک ۲ مولفیکس برای دخترم تنگ شده هم رد میفتاد رو پاش و دور رون و کمر هم چسبش درست بسته نمیشد اومدم یه بسته سایز ۳ مولفیکس و ۳ مای بی بی گزفتم چون شمیده بودم مای بیبی یکم بزرگتره
الان تین مولفیکس دور رونش یکم بنظر گشاده دو باره پس داده حالا نکیدونم بخاطر حجم پی پی هست یا اینکه گشاده
بنظرتون ۲ مای بی بی بگیرم آخه اینجا بچه ها یادمه گفتند ۲ مای بی بی کمی از ۳ موافیکس کوچیکتره
گفتم اگه اینطور باشه پس الان دقیق سایز میشه
  • liyane، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها واسه بیمارستان پوشک سایز صفر هم بگیرم؟ الان یه بسته ۴۰ تایی ۱ خریدم ، چند تاشو ببرم با خودم؟
  • liyane، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون به نظرم دیگه شماره دو نگیر! چون گفتی روی رونش رد میفته و چسبش درست بسته نمیشه. این دو نشونه این هستند که پوشک داره تنگ میشه؛ مخصوصا قسمت چسب روی کمر.
به نظره همون سه رو ادامه بده. اگه پس میزنه میتونی مای بی بی سه رو هم امتحان کنی ولی کلا زیاد پیش میاد که پوشک پس بده

ندا جون پیشنهاد میکنم سایز صفر نگیری و همون یک بگیری چون سایز صفر از دو کیلوئه و سایز یک از سه کیلو. در ضمن از بیمارستانت در این خصوص پرس و جو کن؛ چون معمولا خودشون برای اون دو_ سه روز بیمارستان پوشک میدن.
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان به نظرم یه بسته ی کوچیک بگیری تست کنی اشکال نداره... مگه الان چند کیلوئه که دو براش کوچیک شده عزیزم؟؟

پی پی اگه با تا کردن پشت کمر، بازم از پشت میزنه بیرون، یعنی پوشک کوچیک شده...
اگه از کناره ها میزنه دورش خوب فیکس نیست و اون بالهاش کامل باید بیرون باشن وگرنه یکم مرطوب شه کل لای پای بچه خیس میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی پائولای عزیزو رز جان
پس با همون ۳ ادامه میدم
رز جون نه حواسم به کناره ها هست قشنگ پره ها رو بیرون میدم اون کشم باز میکنم اما پس داد. بنظر طاهری براش بزرگ نیست نمیدونم چرا پس داد
نمیدونم چند کیلوئه ده روز دیگه دو ماهش تموم میشه ترازوی خودمم باتریش تموم شده شب باتری میندازم با خطا میگم اما دارم مقایسه میکنم‌با نی نی دو ماهه ای که ماه پیش تو مطب دکتر دیدم دختر من فنچه، هرچند همسرم میگفت اصلا خوب نیست اون ولی ماشالا هزارماشالا پسر بچه خیلی درشت و جوندار بود امن اول فکر کردم پنج شش ماهشه دختر من کنارش جوجه بود اصلا ناامید شدم. ماشالا استخونبندیشم خیلی خیلی درشت بود اصلا فکر میکردی آدم بزرگه. واقعا ۲ مولفیکس بزور بسته میشه هم کوتاهه هم چسبش نمیرسه. بازم میکنم بچه همه جاش رد افتاده یه جاهایی از کمرشم طفلک رد افتاده بدجور

من برنامه baby+ نصب کردم نمودار رشد رو تکمیل میکنم
خداروشکر وزن موقع تولد و یک ماهگیش خوب بود الان دوماهگی احساس میکنم درست وزن نگرفته نمیدونم… کلا من یکی از درگیریای زندگیم وزنه Smile چون تو زندگیم هیچوقت خودم تپل نمیشم هرچیم بخورم دوست دارم دخترم تپل باشه (کمی البته) همسرم دوست نداره
  • 2015، liyane، Paula، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها جون من الان نزدیک یه ماهه از خونه بیرون نیومدم خسته شدم دلم تنگ شده برای راه رفتن، ماه پیشم فقط برای ویزیت دکتر رفتیم پیاده روی اینا نداشتم.میگم بنظرتون امروز میتونم با بچه برم پارک کنار خونه؟ بعد اگه جواب مثبته تو کالسکه ببرم؟
یکم نگران اینم که هنوز واکسن دوماهگی نزده نکنه خدای نکرده مریض بشه؟
  • liyane، Paula، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونای عزیز، البته من اطلاعات تخصصی در مورد کرونا ویروس ندارم؛  اگر پارک خیلی خلوته شاید مشکلی نباشه. با ماشین هم میتونید دور برنید یا برای پیاده روی به مکان های خلوت تر و مناسب برای پیاده روی برید.
  • (کژال)، 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان