امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سبزی های محلی
#1
با توجه به اینکه توی فصل بهاریم و دشت ها و صحراها پر از گیاهان مفید صحرایی شده، اینجا به معرفی و پرسش و پاسخ درباره ی این گیاهان می پردازیم. اگر اطلاعاتی در مورد تکثیر یا برداشت صحیح این گیاهان هم دارید می تونید توی این تاپیک به اشتراک بذارید

روش استفاده و فوایدش رو هم بگید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#2
با شنگی شروع می کنم
یه حالت برگ های نازک و دراز داره، یه جورایی انگار روی زمین پخش میشه... وسطش یه خط سفید و اون قسمتی که توی خاکه سفید رنگه و ممکنه هم شته و مورچه وسطش باشه... 


[تصویر:  photo_2022-04-07_00-33-53_rycv.jpg]

[تصویر:  photo_2022-04-07_00-34-05_ou2u.jpg]

[تصویر:  photo_2022-04-07_00-33-23_82pg.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#3
گیاه بعدی یونجه اس...
این گیاه خیلی شبیه شنبلیله و یه نوع علف هرزه... طبق گفته ی مامان همسر، اگر که گلش زرد باشه و تلخ باشه هرزه و خوردنی نیست... بعنوان مقایسه بخوام بگم، شنبلیله یه حالت گردتر داره اما دور برگ یونجه یه حالت دندونه های ریز داره و انگار سبکتر و کم آب تر از شنبلیله هست...

[تصویر:  photo_2022-04-07_00-33-56_mapd.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#4
بارهنگ که از تخمش توی داروهای سنتی استفاده میشه (فکر کنم بهش میگن 4 تخم)، یه ظاهری مثل برگ آناناس داره و سفته...

[تصویر:  photo_2022-04-07_00-34-10_bd2r.jpg]

[تصویر:  photo_2022-04-07_00-34-08_bm3.jpg]

یونجه در کنار بارهنگ:
[تصویر:  photo_2022-04-07_00-34-01_m866.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، Sufii، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#5
رز جون کاش راجع به خواص هر گیاه هم بگی که به چه دردی میخوره و چه کاربردایی داره چجوری میشه استفادش کرد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#6
(۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۹:۳۱ صبح)Sufii نوشته است: رز جون کاش راجع به خواص هر گیاه هم بگی که به چه دردی میخوره و چه کاربردایی داره چجوری میشه استفادش کرد

شنگی رو همراه با سبزی های صحرایی خشک می کنیم و باهاش پلو درست می کنیم یا ته چین های محلی...
خواصش رو نمی دونم 

یونجه برای کلیه ها خیلی خوبه، خواص دیگه ای ازش توی ذهنم نیست، بعضیا با سرکه می خورن (مثل کاهو سکنجبین)، بعضیا خالی

بارهنگ هم گفتم که تخمش رو استفاده می کنن و خواصش همون توی تخمش و ترکیبش بصورت 4تخم هست... معمولا برای دلدرد استفاده می شه (مامان همسر میگه دل رو می شوره؟؟؟)


حالا مطمئنا اطلاعات من کامل نیست، همینا رو هم تازه یاد گرفتم و اینجا گفتم که یادم نره و گم نشه... اگه بچه ها اطلاعات دیگه ای دارن بیان کامل کنن

پست هم میذارید لطفا روش استفاده و فوایدش رو هم بگید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، Sufii، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#7
شنگ یکم میپزن و وقتی خنک شد با ماست قاطی میکنن مثل ماست و اسفناج
خوشمزه میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Sufii، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#8
آیسان با آبغوره نمکی هم خیلی حال میده Big Grin

بارهنگ عالیه! وقتی یه چیزی تو معدت ت گیر کرده و درد داری و سنگینی، یه قاشق بارهنگ با نبات و یک و نیم لیوان آب بجوشونید تا بارهنگ لعاب بندازه ، بعد آخرش کمی عرق شاهسپرم بهش اضافه کنید و بخورید ، یعنی این ترکیب عصای دست منه Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Sufii، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: