موضوعها: 0
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
مرسی یوتاب جان .از کجا میفهمین شیر خشک به بچه نمیسازه ؟من که کلا تو این مورد ناشی بودم حتی بلد نبودم چجوری درست کنم تو بیمارستان یادم دادن و گفتن شیر خشک نان بخر.الان نی نی یه موقع هایی که میخواد دستشویی شماره ۲ بکنه خیلی زور میزنه و اذیته .یعنی واسه شیر خشک هست ؟
بعد شماها شیشه شیر رو بعد هر بار استفاده چجوری تمیز میکنید ؟
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
لیانه جون اگه نی نیت زور میزنه نگران مباش اصلا اینطور نیست حتما کولیک داشته باشه این زورزدنارو اغلب نی نیا دارن دختر منم موقع پی پی قرمز میشه و زور میزنه و یهو گریه هممیفته برادرم که اورولوژیسته گفت طبیعیه چون نی نی موقع دستشویی دو کار رو باید با هم انجام بده عین ما آدم بزرگا، هم یکم بخودشون فشار بیارن که پی پی تو روده حرکت کنه برسه به انتها هم همزمان عضله های اسفنکتر مقعد روشل بکنن ما بزرگترا ناخوداگاه اینکارو میکنیم اما اینو نینیا بلد نیستن که همزمان انجام بدن در حال یادگیریشن برای همین یهو زورو میزنن خودشونو شل نمیکنن یا خودشو شل میکنه زور نمیزنه برای همین اذیت میشن یه چند ماه طول میکشه یادبگیرن
موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
دوستان دید بچه ها از چه سنی کامل میشه؟
منظورم اینه که از کی صورت ما یا شکلک هایی که براشون درمیآوریم میتونن تشخیص بدن؟
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۵/۲۳، ۰۱:۵۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲۳، ۰۲:۱۳ صبح، توسط nona.)
کژال جان ماه تا ماه ششم که سیاه و سفید میبینه البته برخی رنگها رو مثل قرمز و زرد رو تشخیص میده از هفته دوم سوم تولد به بعد اما تا وقتی که یه تصویر رنگی کامل با جزییات ببینه ماه شش میشه
ماه اول که تصویر محو سایه مانند میبینه
ماه دوم وسومبهتر میشه کلیت رو میبینه از فاصله ۳۰ سانتی به پایینتر میتونه جزییات رو هم تقریبا ببینه
دیگه رفته رفته بهتر میشه تا ماه شش که هم رنگی تقریبا تمام رنگها رو میبینه و هم با جزییات
شکلک از ماه اول به بعد در فاصله نزدیک صورتش میتونه تشخیص بده
اینا اطلاعات من بود
ضمنا تا پایان دوسال تلویزیون، لپ تاپ، موبایل اینا ممنوعه آسیب چشمی میزنه
کامل شدن دید تا همون دوساله به گمانم
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
عزیزم اون زور رو همشون میزنن
من هم نمیدونستم بردم دکتر که گفت نوزاد چون بلد نیست از بالا زور میزنه پایین رو هم میبنده
زمان نیبره تا یاد بگیره پایین رو باید ول کنه
الان خیلی بهتر شده
من از اونجا فکر کردم نمیسازه بهش که زور میزد بعد دیگه به گریه میوفتاد دکتر گفت عوض کن
منم خیلی این چیزا رو بلد نبوذم
اما عجیبه که به مرور خودت تجربه هایی رو کسب خواهی کرد بهتر از هر مادر و مادربزرگی
نگران نباش