ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
۱۴۰۱/۱/۲۳، ۰۸:۳۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۲۳، ۰۸:۴۳ عصر، توسط Celin.)
ترگل منم یه بار خمیر لواش گرفتم افتضاح شد
باگت بد نمیشه اما باز به پای خمیر خونگی یا پود خمیر آماده نمیرسه
این خمیر هم خوبه برای پیراشکی و لقمه ها
نان آچما
مواد لازم برای خمیر نان:
آرد نان فانتزی ۵۰۰گرم.شیر ۲۰۰گرم.ماست ۱۵۰گرم.نمک ۱۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم.روغن مایع ۵۰ گرم(من از روغن زیتون استفاده کردم)
طرز تهیه:
آرد،نمک،شکر و مخمر با هم ترکیب کنید.ماست و روغن رو اضافه کنید.در آخر شیر را به خمیر اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید همیشه در خمیرهایی که آردشون ثابته، مایعات رو با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر از اندازه ای که در دستوره مصرف بشه.حالا میتونید خمیر رو با دستگاه یا روی سطح صاف با دست ورز بدین تا جایی که چسبندگیش از بین بره خمیر از دیواره های میکسر جدا بشه و اگه تکه ای از خمیر رو با دست باز کنید صاف و یکدست باشه و بتونید اونو نازک کنید بدون اینکه پاره بشه(تست پنجره).خمیر رو چونه بگیرید و روی سطح صاف یا داخل یه ظرف که چرب شده بذارین روش رو بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد خمیر رو دوازده قسمت کنید.چونه بگیرید و با وردنه بصورت بیضی باز کنید. مواد میانی دلخواهتون بذارین بپیچید و در سینی فر یا قالب با فاصله بذارین. روی سینی رو بپوشونید و اجازه بدین تا خمیر استراحت کنه و حجیم بشه بعد رومال بزنید من از سفیده تخم مرغ استفاده کردم.سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار بدین. از ظرف آب گرم در فر استفاده کردم.بافت نون فوق العاده نرم و پنبه ایه.
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
بچه ها خمیر لواش خیلی شله معلومه پیتزاش خوب نمیشه یا اگر گرفتین خودتون یکم آرد بهش اضافه کنید
خمیر نون سنگگ و بربری برای پیتزا خوبه.
بازم من خودم این مرحله را هم حذف میکنم و از این نون های پیتزا که فانتزی پزها میپزن، میخرم.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam، خانم فسقلی
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
خمیر جادویی
یک ق غذاخوری خمیرمایه
یک لیوان آب ولرم
۴ ق شکر
۳ ق روغن مایع
۳ لیوان (یکم کمتر یا بیشتر )آرد
تخم مرغ ۱ عدد
آب ولرم ک دست توش نسوزه رو توی یه کاسه میریزیم توش یه ق شکر حل میکنیم و خمیر مایه رو روش میپاشیم ،یه در براش میذاریم ،میذاریم کنار
بعد ۵ دقیقه باید پف و کف کرده باشه ،این نشون میده خمیر مایه سالم و فعال شده
توی یه کاسه ی گود ،سفیده تخم مرغ ،روغن و شکر رو میریزیم و مخلوط میکنیم
بعد خمیر مایه فعال شده رو اضافه میکنیم
مخلوط میکنیم، لیوان لیوان آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی ک بدست نچسبه ،آرد رو اضافه میکنیم ،حدود ۱۰دقیقه ورز میدیم
کف ظرف و دیواره هاش رو چرب میکنیم و خمیر رو میذاریم توش
روی ظرف رو میپوشانیم، توی جای گرم و تاریک میذاریم
حدود ۱ الی ۲ ساعت زمان میدیم ،خمیر به شدت پف میکنه
بعد ک پف خمیر رو گرفتیم ،به راحتی میتونیم باهاش کار کنیم
از زرده تخم مرغ هم برای رومال استفاده میکنیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 2,744
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,097
۱۴۰۱/۹/۷، ۰۵:۳۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۷، ۰۵:۳۷ عصر، توسط liyane.)
دورت بگردم عزيزممم ممنونتم خوشگلم
اول پيراشگي رو درست كنم و بزارم داخل فر بعد مواد داخلش رو بريزم توش؟
حرارت فر هم زحمت بكش بگو و زمانش
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۱/۹/۷، ۰۵:۴۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۷، ۰۵:۴۴ عصر، توسط نسیمه جااان.)
قربونت گلی
نه خمیر ک آماده شد ،سطح رو آرد پاشی کن ،از این دستور من حدود ۸ تا پیراشکی سایز بزرگ در میاد
۸ تا چونه بگیر
قشنگ خمیر رو باز کن مستطیلی یا هر شکلی ک دوس داری بپیچی ،وسطش مواد گوشتی ت رو بریز
بعد دو طرف رو روی هم برگردون ،بالا هاش رو هم رو به پشتش بده داخل
کف سینی رو چرب کن ،روش زرده رومال کن و کنجد بپاش
بذار توی فر گرم شده ۱۸۰ درجه ،یه ربع
دو سه دیقه هم گریل رو روشن کن و تمام
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
نه عزیزم سرخ کردنی نیس
من خودمم سرخ کردنی دوس ندارم زیاد ،اینو تو فر درست میکنم خیلی خوب میشه
امیدوارم شما هم درست کنی و دوس داشته باشی❤
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab