امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۵/۲۱، ۰۱:۳۴ عصر)nona نوشته است: مرسی رز عزیزم حتما
این واکسن دوماهگی رو بزنه دیگه میبرمش البته وسط هفته نمیتونه همسرم همون آخر هفته میفته
سروناز جون مبارکه عزیزم خدارو شکر حال هر دوتون خوبه
یوتاب و لیانه جون میدن اگه اشتباه نکنم لیانه جون دو سه بار هر بار بین ۳۰ تا ۶۰ سی سی شیرهشک میداد خالا بذار خودش بگه بهتره. یوتاب جونو نمیدونم
سروناز جون شما چرا کیسه آبت پاره شد؟
واقعا حالبه همین دو سه ماه اخیر تقریبا نصف بچه هامون اینجا زودتر از موعد زایمان کردن
مرسی نونا جونم .منم همین ۶۰ سی سی رو میدم .ولی تقریبا هر بار که شیر میدم شیر خشک هم پشتش میدم.
واسه کیسه آب واقعا نمیدونم .ساعت ۴ صبح از احساس خیسی بلند شدم .تو خواب پاره شده بود از نظر جسمی هم شرایطم با روزای قبل فرقی نداشت فقط صبح روز قبلش حالت تهوع شدید داشتم که خوندم از علائم زایمانه .فقط عصرش یه خبر استرس اور شنیدم دوتا از نزدیکانم مشکوک به کرونا بودن که میگم شاید بی تاثیر نبود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز نوشته است:سلام دوستان خدا قوت .منم بلاخره تونستم بیام این تاپیک.چقدر روزای اول سخت و دلهره اوره.خدا رو شکر که اوضاع داره بهتر میشه. بچه ها من کنار شیر خودم شیر خشک هم میدم .شماها چند سی سی میدین ؟مخصوصا اونایی که بچشون زردی داشته.
سلام عزیزم
خوش ااومدی
پسر من چون از اول تو ان ای سی یو بود اونجا بهش اپتامیل یک میدادن منم میدوشیدم البته خیلی کم بود شیرم میبردم براش
بعد که مرخص شد و زردی گرفت و باز بستری شد اپنجا شیر خودمو میخورد گفتن بعد هر وعده ۳۰میل کمکی بده
بعد من ۲هفته پبش رفتم دکتر روماتولوژ خودم بهم گفت سعی کن اصلا شیر خودتو تک ندی بهش چون ممکنه بعد از ۴تا ۶ماه قرصتو که قطع مردی لازم باشه شروع کنی و دیگه نمیتونی اصلا شیر خودتو متاسفانه بهش بدی
برای همین من ۲تا ۳وعده در شبانه روز هر وعده ۹۰تا ۱۲۰میل بهش میدم
اما شیرشو عوض کردم و ببلاک بدو تولد گرفتم
اپتامیل بهش نمیساخت این براش بهتره
البته بچه با بچه فرق داره عزیزم با دکترشم مشورت کن
  • nona، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۲۰۱۵ جان اصلا استرس نداشته باش عزیزم فکر و خیال هم نکن بیخودی. ایشالا سر موقع زایمان میکنی
جالبه سروناز جون و البته عجیبه واقعا اینجا یه پژوهشگر داشتیم قشنگ میتونست مطالعه کنه رومون Smile خدارو شکر همه چی بخیر گذشت برات عزیزم
  • 2015، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
حالا که بحث زایمان زودرس مطرح شد من نظرمو به عنوان یه غیر متخصص که هیچ مطالعه ای در این زمینه نداشته میگم Big Grin
به نظرم من همونطور که قدرت باروری زوج ها تو این سال ها کمتر شده، مراحل بارداری هم سخت تره و طبیعتا زایمان های نورمال به همون نسبت کمتر بشه
تو همین گروه خودمون به ندرت کسی بارداری راحتی داشت
هممون به یه نوعی درگیر بودیم و اذیت شدیم
من واقعا نمیتونم بپذیرم که قدیمی ها با این شرایط ما هر کدوم 10-12 بار باردار میشدن. به نظرم ما بارداری های سخت تری رو تجربه میکنیم نسبت به قدیم
  • 2015، Hami99، mona70، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی یوتاب جان .از کجا میفهمین شیر خشک به بچه نمیسازه ؟من که کلا تو این مورد ناشی بودم حتی بلد نبودم چجوری درست کنم تو بیمارستان یادم دادن و گفتن شیر خشک نان بخر.الان نی نی یه موقع هایی که میخواد دستشویی شماره ۲ بکنه خیلی زور میزنه و اذیته .یعنی واسه شیر خشک هست ؟
بعد شماها شیشه شیر رو بعد هر بار استفاده چجوری تمیز میکنید ؟
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۱:۱۲ عصر)سروناز نوشته است: مرسی یوتاب جان .از کجا میفهمین شیر خشک به بچه نمیسازه ؟من که کلا تو این مورد ناشی بودم حتی بلد نبودم چجوری درست کنم تو بیمارستان یادم دادن و گفتن شیر خشک نان بخر.الان نی نی یه موقع هایی که میخواد دستشویی شماره ۲ بکنه خیلی زور میزنه و اذیته .یعنی واسه شیر خشک هست ؟
بعد شماها شیشه شیر رو بعد هر بار استفاده چجوری تمیز میکنید ؟

عزيزممم بهت تبريك ميگممم
الهي كه خوش قدم باشه براتون
هر وعده ٣٠ سي سي با يه پيمونه
اين زور زدن و همه شون دارن نشونه هاي كوليكه
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون اگه نی نیت زور میزنه نگران مباش اصلا اینطور نیست حتما کولیک داشته باشه این‌ زورزدنارو‌ اغلب نی نیا دارن دختر منم موقع پی پی قرمز میشه و زور میزنه و یهو گریه هممیفته برادرم که اورولوژیسته گفت طبیعیه چون نی نی موقع دستشویی دو کار رو باید با هم انجام بده عین ما آدم بزرگا، هم یکم بخودشون فشار بیارن که پی پی تو روده حرکت کنه برسه به انتها هم همزمان عضله های اسفنکتر مقعد رو‌شل بکنن ما بزرگترا ناخوداگاه اینکارو میکنیم اما اینو نینیا بلد نیستن که همزمان انجام بدن در حال یادگیریشن برای همین یهو زورو میزنن خودشونو شل نمیکنن یا خودشو شل میکنه زور نمیزنه برای همین اذیت میشن یه چند ماه طول میکشه یادبگیرن
  • 2015، Hami99، liyane، Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان دید بچه ها از چه سنی کامل میشه؟
منظورم اینه که از کی صورت ما یا شکلک هایی که براشون درمی‌آوریم میتونن تشخیص بدن؟
  • liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان ماه تا ماه ششم که سیاه و سفید میبینه البته برخی رنگها رو مثل قرمز و زرد رو تشخیص میده از هفته دوم سوم تولد به بعد اما تا وقتی که یه تصویر رنگی کامل با جزییات ببینه ماه شش میشه
ماه اول که تصویر محو‌ سایه مانند میبینه
ماه دوم و‌سوم‌بهتر میشه کلیت رو میبینه از فاصله ۳۰ سانتی به پایینتر میتونه جزییات رو هم تقریبا ببینه
دیگه رفته رفته بهتر میشه تا ماه شش که هم رنگی تقریبا تمام رنگها رو میبینه و هم با جزییات
شکلک از ماه اول به بعد در فاصله نزدیک صورتش میتونه تشخیص بده
اینا اطلاعات من بود
ضمنا تا پایان دوسال تلویزیون، لپ تاپ، موبایل اینا ممنوعه آسیب چشمی میزنه

کامل شدن دید تا همون دوساله به گمانم
  • (کژال)، Hami99، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم اون زور رو همشون میزنن
من هم نمیدونستم بردم دکتر که گفت نوزاد چون بلد نیست از بالا زور میزنه پایین رو هم میبنده
زمان نیبره تا یاد بگیره پایین رو باید ول کنه
الان خیلی بهتر شده
من از اونجا فکر کردم نمیسازه بهش که زور میزد بعد دیگه به گریه میوفتاد دکتر گفت عوض کن
منم خیلی این چیزا رو بلد نبوذم
اما عجیبه که به مرور خودت تجربه هایی رو کسب خواهی کرد بهتر از هر مادر و مادربزرگی
نگران نباش
  • Hami99، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان