امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
کتایون جان والا اصلا وقت نمیکنم زمان بندی کنم صبح و عصر میخورم
روزی دو تا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۴، ۰۳:۴۳ عصر)Targol نوشته است: بوتاب عاشق این فونت ایتالیکت شدم Big Grin

والا ترگلی از قصد نیست دستم میخوره گاهی روش دوباره که روش میزنم غیر فعال بشه نمیشه منم مینویسم دیگه باهاش
  • nona، Targol
پاسخ
کتایون جون من همه رو تا ۶ ماه میخوردم فقط هر روز نبودا مثلا کلسیم ماه اول هرروز بود بعد دو روز درمیون.اهن هر روز بود ولی من یادم میرفت یه روز درمیون میخوردم.مولتی ویتامینم دو روز در میون بود..ویتامین دی هم بود یادم نیست چقدر میخوردم..

بچه ها منم اهن لیپوزوفر فورت میدم ازمایش یک سالگی داد همه چی خوب بود.فقط قطره دادن مهم نیست غذا خوردن هم مهمه بالاخره فقط از قطره که نباید تامین بشه اهن بدن از غذا هم باید باشه.
  • Rose، کتایون خانم
پاسخ
ندا مرسی که گفتی من سه ماهی میشد دیگه گالاکتومید نمیخوردم اخساس کردم شیرم کمدشده مخصوصا که دخترم این یه هفته فقط متکی به شیر منه دوباره دو تا گالاکتومید گرفتم تمومش کنم میرم‌رو لاکتاول بثیا اونم میگیرم یروزدرمیون میخورمشون

مونا جان درسته دوستته ولی زنگ بزن به خودش بگو پولتم پس بگیر یعنی بهش بگی خرابه خودش پس میده تو تعارف نیفت
  • 2015، mona70، Nedaa28، Rose
پاسخ
بابا جدی بودن نیست که حتما خودش موقع فرستادنش متوجه خرابیش شده اولا باید بهتون میگفت بعدم پول نمیگرفت الان واقعا تو تعارف نیفت زنگ برن خال و احوال کن عکسشو واتساپ کن ( یا اصلا ویس بفرست) بگو این چرا اینجوریه کمربندش وله٫ چجوری بسته میشه، اگه گفت خرابه بگو ای بابا چه حیف من نمیخواستم صندلی بخرم الان مجبورم برم بخرم
  • Almam، mona70، Rose
پاسخ
راست میگه نونا مونا جون از این راه وارد شی خوبه ها, بگو این چجوریه؟ اصلا شاید قلقی داره خودش بلده کارت راه میوفته, اگه نه حل میشه قشنگ
  • mona70، nona، Rose
پاسخ
بچه ها تاپیک سفر ب اصفهان نداریم؟
من نمیدونم با دو تا بچه میتونم برم سفر و بهم خوش بگذره یا نه 
ولی دلم  میخواد ریسک کنم و برم  Big Grin
  • nona، youtab
پاسخ
برو الهام حتما هم خوش میگذره فقط اگر میتونی یه کمکی هم با خودتون ببر نگو‌کمکی میبریمت میترسه نمیاد Smile بگو باهات حال میکنیم میخواییم دعوتت کنیم به هزینه ما سفر اصفهان Smile
  • Elhamgoli، youtab
پاسخ
راست میگه الهام. نگو کمکی هرچند خودش میفهمه Big Grin
بچه‌ها از دیروز ذهنم درگیره، یکی از دخترهام برای اون یکی قلدری میکنه! مثلا با دو تا دستش لباس اونو میکشه اون طفلک میفته زمین. یا هلش میده. اون دخترم هم هی آروم نق میزد یا به گریه میفتاد. هر بار مانعش میشدم وقتی میرفتم دوباره این کارها رو تکرار میکرد Sad
  • 2015، Almam، Elhamgoli، nona، youtab
پاسخ
وای ترگل...قلدری...جانم چه ناقلایی ه
فاطمه هستم
Heart
  • nona، Targol، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان