امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱/۲۴، ۰۲:۰۷ عصر)liyane نوشته است: يوتاب جان خيلي خوشحال شدم چشم قابل باشم دعا ميكنم حتما
بچه ها با حرفاي شما من امروز ميرم اهن ميخرم حالا يا سيدرال يا فليپ . اخه الان تهران نيستم . شمال هم داروخانه هاش سليقه اي عمل ميكنن و معمولا هرچيزي خودشون دوست دارن ميارن اونجوري نيستن كه كامل و تكميل باشن.
نصف شيشه ليپوزوفر فورت دارم هنوز ولي به قول مامانم دو روزم اهن بچه تكميل باشه دو روزه

لیانه همین تهران ما دیشب تا یک صبح کل داروخانه های شهرک و سعادت آباد بعد پونک و جنت آباد بعد ونک و شیخ بهایی  رو گشتیم نبود (داروخانه زیر مطب دکترش تو پاسداران داشت اما شبانه روزی نبود) آخرشم فلیپو از دیجی سفارش دادم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۳، ۱۱:۳۹ عصر)Celin نوشته است: یوتاب جان پیج دکتر هوش رو ببین فایل خوابش رو راضی بودم با روش فربر مخالفه خواب بدون گریه رو آموزش میده

از جهت فیزیکال بودن ضد آفتاب ایروکس خوبه تقریبا راحت هم پخش میشه

نونا جان پسرم اصلا برای نمونه همکاری نمیکنه حتی کوچیک هم که بود انقدر پاهاشو بهم میمالید که کیسه کنده بشه
آزمایشگاه گفت شیر که دادی بهش کیسه رو بزار بعد با یه پنبه خیس خنک بکش رو مثانه اش تا جیش کنه اگر باز کیسه رو نذاشت لیوان رو بگیر بریزه تو لیوان

سلین جان اموزش خواب دکتر هوش به کارتون اومد؟ کامنتها سو سو بودن. نمیدونم بگیرم یا نه.
عملی به دردت خورد یا فقط نکات خوبی بود؟:
  • nona
پاسخ
من مکمل لاکتاول میخورم واسه شیرم که عالیه
خودم بعد زایمان آزمایش ندادم متاسفانه تنبلی میکنم

یوتاب جان مبارکه خیلی خوشحال شدم ایشالا صحیح و سالم میاد تو بغلشون
  • 2015، liyane، nona، youtab
پاسخ
مرسی مونا جانم و مرسی ندا جانم واقعا انشالا
  • mona70، nona
پاسخ
ندا لاکتاول رو میزان شیرتم اثر میذاره ؟ اگه خوبه اینبار اینو بگیرم
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۲۴، ۰۱:۱۱ عصر)mona70 نوشته است: مامانا من از دوستم صندلی ماشین دلیجان و گرفتم که فعلا کارم راه بیوفته،پولم گرفت ازم بابتش
اما یه طرف کمربندش وله کلا و پایینش به هیچ جا وصل نیست
نمیدونم این خرابه یا کلا یه دونه از کمر بندهاش آزاده؟
فاطمه جون شما یا بقیه بچه هایی که دارید بهم کمک بدید
عزیزم من متوجه مشکلش نشدم...
ولی کاش به جاش یه نو خریده بودی...
کلا صندلی ماشین به نظر من مهمترین خرید بچه محسوب میشه و اصلا دست دوش توصیه نمیشه چون حتی با یکبار تصادف از رده خارج میشه چون ممکنه شکستگی های ریزی توی قسمتهای غیرقابل دیدنش بوجود بیاد که ایمنیش رو کم میکنه... و اصلا مدت زمان استفاده داره و مثلا اکثر صندلی ماشین ها بعد از ۵ سال دیگه به درد نمی خوره و استاندارد توصیه می کنه که یه جدیدش رو بگیریم... اگه دوستت ۳ سالم استفاده کرده باشه، شما می بینی کلا دو سال برات ایمنی لازم رو تامین میکنه... 
به نظر من، اگر ازت پس میگیره، پسش بده و برو یه برند معتبر و گارانتی دار بخر، بچه رو هم ببر همونجا نصب کنن برات و جلوشون تست کن بعد استفاده کن...

چون ببین خرید صندلی ماشین گذشته از اولین کاربردش که تامین سلامت بچه هست، خودتم آزاد می کنه واااقعا... یعنی انگار یکی مراقب بچه اس... دستت آزاد میشه، دائم یکی از سر و کولت بالا نمیره، یه جای ایمن میشینه خیالت راحت میشه و در نتیجه تنهایی هم همه جا می تونی بری باهاش... باید یه چیزی باشه که دلشوره نگیری... هزینه ای که می کنی هم سلامت جسم بچه اس، هم جسم و روح خودت...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، mona70، nona، مینو
پاسخ
بوتاب عاشق این فونت ایتالیکت شدم Big Grin
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
نونا جان لاکتاول واسه من خیلی خوب بود ، با اینکه رژیمم ولی سینه هام سفت و پر میشه وقتی میخورم
از ۴ ماهگی من دیگه گالاکتومید نخوردم ، الان یکماهه لاکتاول میخورم
  • nona
پاسخ
سلام.‌بچه ها شما از بعد زایمان کدوم یکی از اینارو میخورید؟
کلسیم، ویتامین دی، مکمل مثل پستاناتال یا لاکتاول، قرص آهن؟؟
دکتر من فقط بهم مکمل داده و قرص اهن، ولی من همش فکر میکنم کلسیم هم واجبه، یه بار بهش گفتم گفت نیازی نیست،
واقعا نیاز نیست؟ همینطور ویتامین دی

(۱۴۰۱/۱/۲۴، ۰۴:۵۲ عصر)Nedaa28 نوشته است: نونا جان لاکتاول واسه من خیلی خوب بود ، با اینکه رژیمم ولی سینه هام سفت و پر میشه وقتی میخورم
از ۴ ماهگی من دیگه گالاکتومید نخوردم ، الان یکماهه لاکتاول میخورم

ندا جان روزی چندتا لاکتاول میخوری؟ چه ساعتی مثلا بعد غذا یا قبل خواب ...
  • nona
پاسخ
ترگل جان به نسبت بقیه بهتر بود
اما اونجوری که بگم کامل با گفته هاش خواب رو تنظیم کردم نه
نکات خوبی گفته
قبلش پیج سوده رو هم خونده بودم اما به نظرم دکتر هوش بهتر بود

دکتر هوش خوبیش اینه مهربونتره نسبت به بچه و موافق گریه نیست
  • nona، Targol
پاسخ

پرش به انجمن: