امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
(۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۲:۵۳ عصر)Celin نوشته است: رز جان از ریخت و پاش غذا خوردنشون هم بگو عزیزم بعد هر غذا خوردن حمام لازمن وقتی خودشون غذا بخورن Big Grin
پسرم جدیدا زود میخواد غذا بخوره بره بازی اولاش با قاشق میخوره حوصله اش سر میره مشت میکنه میخوره ،خونه م ش خجالت کشیدم اما هیچی بهش نگفتم بهرحال جز مراحل یادگیریشه اما خودم معذب شدم که نگن یه غذا به بچه اش نمیده

آره عزیزم اون وسطا اشاراتی داشتم که از ترس اینکه بچه کثیف نکنه که بخوان تمیز کنن، خودشون به بچه لقمه میدن... چون واقعا دردسر و دنگ و فنگ داره دیگه.. همه جا لک... همه جا غذا... من از وقتی به غذا خوردن افتاده، هفته ای حداقل 2-3 بار دارم جارو برقی می کشم، جارو دستی هم که فت و فراوووووون... امیدم به اینه بره مهد یادبگیره بشینه سر سفره...

نه بابا خجالت نکش عزیزم، دقیقا همینه و مراحل یادگیریشه... وقتی بچه ت زودتر از همه ی بچه های فامیل مستقل شد می بینن راهت درست بوده Cool می دونی الان چرا حس بد داری؟ چون نتیجه رو ندیدی Big Grin به امید خدا به همین زودیا متوجه میشی پسرت چقدر با بقیه متفاوته  Big Grin من پسرم رو می بردم مهد همه شون می گفتن بچه ها یک هفته تا دو هفته نیاز به زمان دارن که به محیط عادت کنن و دیگه نیازی به حضور شما نباشه... اما پسر شما ماشالله بعیده به روز دوم برسه Big Grin Big Grin Big Grin با اینکه توی کرونا بودیم ما، اکثر رشد پسرم توی کرونا بود، اضطراب جداییش توی کرونا بود و خدا رو شکر حتی یه لحظه از من جدا نبوده و اگه هم جایی مونده، فقط و فقط پیش باباش بوده... الانه که می بینم اون 3 سال خونه نشینیه می ارزید واقعا... اگه قبلا شک داشتم، الان دیگه به روش های علمی که حتی ممکنه به فارسی ترجمه نشده باشن ایمان آوردم... و خیلی هم خوشحالم که اینجا جایی شده برای مادرای آگاه و دنبال آگاهی... بعید می دونم توی ایران کامیونیتی مادرانه ای باشه که مثل اینجا مادراش آگاه و بروز باشن، اطلاعات علمی داشته باشن و اینقدر علمی جلو برن... اگه باشه هم در حد پیج اینستاست که یکی میاد نظر میده و میره... تبادل نظر این مدلی و دسته بندی اطلاعات این مدلی در ایران من ندیدم واقعا Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جون حتما عزیزم
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها جون میشه طرز خشک کردن و نگهداری جوانه ماش رو اگر بلدید بگید لطفا
من آماده خریدم
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت نونا جونم
منم غذای انگشتی در حد یه تیکه سینه مرغ مثلا دادم اونم با ۱۵ بار سکته 
اما غذاهاشو کلا میشونمش تو صندلیش زیرش ی سفره بزرگ یبار مصرف میندازم میریزه و میپاشه امادو هفتس خودش با دست میذاره دهنش بعد این وسط منم یواشکی با قاشق تا دهنشو باز میکنه میدم بهش بخوره 
گاهی خوش غذاست گاهی اصلا 
اون قسمت اصلا کمی بیشتره 
راستی اره منم میکارونی دادم 
تو شبشه با سبزیجات و ی تیکه ماهیچه پختم ابشو جدا دادم با لیوان موادشو یه ذره با دست پر پر کردم دادم

رز قشنگم مرسی از توضیحاتت مدل همیشه 
راستش منم برام استقلالش خیلی مهمه 
اصلا دلم نمیخواد پسر وابسته ای به هیچی و هیچکس بشه
  • 2015، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها، دختر من در حالیکه تا هفته پیش این مشکل رو نداشت الان تو قورت دادن تیکه‌هایی که هر چی تو دهنش نگه میداره له له نمیشه (مثل گوشت ریش ریش، لوبیا سبز) مقاومت میکنه. اخه چرا؟ تو بلع مشکل داره یعنی؟ همینجوری تو دهنش نگه میداره Sad
  • nona
پاسخ
فمر کنم ترگل داری به مشکل من دچار میشی فکر کنم تیکه ها به دندونای زیر لثه فشار میارن ( اونایی که یکم شکافته شدن) دردشون میگیره یا تیکه ها میرن داخلش دیگه نمیجون کم کم هم کلا دهن باز نمیکنن
سه روز کلا همه چیو میکس دادم دهن سرویس اول تست میکرد دهن قفل قفل با کلی تلاش یکم مزه میکرد میفهمید بافت نداره میخورد دیشب دکترم گفت دیگه بسه میکس نده ترسش باید ریخته باشه مقاومتم کرد بافت دار بده و جامد
امروز که غیر میکس دادم با بدبختی چند قاشق خورد مدام زبونشو میچرخوند یا دست تو دهنش میکرد تیکه ها رو دربیاره

در صورتی که تا ماه پیش عاشق جویدن و کوکو و پنکیک و این چیزا بود
  • 2015
پاسخ
اخ نونا دقیقا. اتفاقا دندونهاش داره درمیاد. دقیقا انگشتشو میذاره دهنش که دربیاره. اگرم نتونه دربیاره میاره جلوی لثه‌اش و نگهش میداره.
بعد من لجم میگیره عمدا عق میزنه و خیلی وقتها هر چی خورده بود بالا میاره.
دختر منم تا چند روز پیش عاشق جویدن بود Sad(
  • nona
پاسخ
گرفتار شدیم ترگل Sad دختر من عاشق سبنه شده کلا. دکترش گفت اگه مشکل داشت و. واقعا بی اشتها بود نباید شیرهم میخورد
  • 2015، Targol
پاسخ
سلام.بچه ها من پسرم الان 7ماه و نیم شده..غذای انگشتی و جامدی که شما میگید منظورتون چیه؟؟چی بهش بدم؟!
ببینید الان تازه زرده تخم مرغ زو شروع کردم درحد یه نخود امروز دادم یه کم شل کزدمش با شیر.
پوره سیب زمینی ،سوپ گوشت،سرلاک هم یه دوره برنج خورد دیروز براش گندم گرفتم...
پیشنهاد چی میدین؟
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
همژنا که میدی خوبه دیگه فاطمه جان

انگشتی مثلا فرنچ تست، یا ترکیب موز، خرما، تخم مرغ که توش نون تست برنی بعد نون رو با کمی کره و روغن کنجد سرخ کنی ( خیلی کم هفته ای یبار چون سرخ شدست)
پنکیک با ماست
نون پنیر ریز ریز
پنیر تیکه شده
سبزیجات پخته شده
کوفته سیبزمینی مرغ و …
  • 2015
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان