امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
خیلی ممنونم از اطلاعاتت عزیزم

بله سنگت که اصله، جاسپر و یه قسمت هایی هم کلسدونی و چند قطعه عقیق توش می بینم.
سنگت مال قم بوده؟

خیلی مبارکت باشه، واقعا گویا به صرفه تر درمیاد.
من خودم لابرادوریت، عقیق و جاسپر و آمتیست، آندالوزیت با کیفبت گوهری و یه سری نمونه ها که راف بصورت گردنبند میشه ساخت دارم مثل شورل و فسیل های مختلف که یه سریاش شهرستانه اصلا... ولی نمونه کلا زیاد دارم چه تراش خورده چه راف... ولی اگه فقط اجرت بگیرن خب خیلی عالیه پس... هم چیزی میشه که میخوام، هم پولش کمتر میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90
پاسخ
نمیدونم سنگ کجا بود نپرسیدم.بیشتر رنگش برام مهم بود که قرمز پر رنگ باشه از بین سنگ هایی که داشت این سنگ گفت مناسبه.

آره بصرفه تر میشه ولی انتخاب طرح طلا محدودتر. چون اکثر طلاهای خوشگل که تو مغازه ها هست، ریخته گری هستن

رز حتما بده برات طلا بسازن
خیلی خوشگل و خاص میشه.
من برای دستبند هم گفتم تراش بده ولی هیچ طرحی که برای دستبند اشکی قشنگ باشه ندیدم. شاید فقط بگم یه قاب بزنه و با چرم کار کنم

رز همه این اسم ها که نوشتی را رفتم سرچ کردم چه خوووشگلن
حتما باهاشون زیور آلات درست کن
یا ترکیبی تو دستبند هم خوشگل میشه مدل گرد تراش بخورن مثل دونه تسبیح خیییلی ناز میشه.
دستبند و گردنبند درست کن با یه تیکه طلا ساده که ترکیب بشن عااالی میشه.
  • 2015، Rose
پاسخ
آره خیلی تشویق شدم چون خیلی مدلایی که توی ذهنم هست توی بازار ایران نیستن... یا اگه باشن بدل یا مشابهات گوهرهای دیگه یا حتی شیشه هستن (مثلا سوارفسکی)...
ولی من خودم دوستام توی کار گوهر هستن و می تونم مثلا به حای الماس صورتی که قیمتش میلیاردیه و جاش شیشه میزنن و بچه ها گفتن بعد از یک مدت رنگش می پره، تورمالین یا بریل صورتی (روبلیت یا مورگانایت) با ۵ تا ۱۰ میلیون جور کنم که اصلا جلا و شفافیتشون تغییر نمیکنه... (آرزوهای آینده Smile)
یا مثلا یکی از دوستان دیگه م کلی نمونه کلکسیونی زمرد و آکوامارین وووو... داره که می تونم ازش بخرم... البته در برنامه هام نیست الان ولی خب دسترسیم به نمونه ها خوبه
  • 2015، Mari90
پاسخ
رز جان شما که اطلاعاتت عالیه در این زمینه ها نظرت درمورد الماس های سرویس جواهرات چیه؟واقعا الماسن یا الکی میگن؟
مگه چقدر الماس هست که کلا طلا فروشیا همه الماس دارن؟
راهی جز بردن به اتحادیه داره ؟

مشابه سرویس عروسیمو میخوام بخرم اما واقعا قیمتش بالاست میگم دوبار پول ندم آخر شیشه باشه و بی ارزش
یجورایی میخوام خودمو راضی کنم نخرم Big Grin
  • Rose
پاسخ
الماس که زیاده ولی ارائه ش به بازار محدوده و تحت کنترله که قیمتش از دست چند تا خانواده خارج نشه... الماس حتی توی ساینده ها هم استفاده میشه... در این حد زیاده...‌ چون موقع تراش الماس، خرده های متعدد درست میشه و اونا رو کاملا جمع آوری می کنن و تراش میدن و استفاده میکنن... اکثرشون هم بی کیفیت هستن و یا رنگ و شفافیتشون مشکل داره یا فلورسانس دارن وووو...
اون ریزها معمولا واقعی هستن و قیمت الماسش جدا حساب میشه و به اسم برلیان هم توی فاکتور میاد اما موقع فروش اون برلیان ها کم میشه از وزن طلا!!!! یعنی عملا موقع فروش عین شیشه برش میدارن... اما درشت که میشن، دیگه ممکنه شناسنامه هم داشته باشن و قیمتشون جدا جدا حساب میشه مثلا میبینی یک قیراط الماس، صد میلیون به بالا ممکنه قیمت گذاری بشه... اونا دیگه موقع فروش افت نداره و سرمایه گذاریه که برای خرید باید به جاهای خاصی نراجعه بشه که کاملا مجوزدار و قانونی هستن چون وارد کردن الماس به ایران کار هر کسی نیست...

اتحادیه نیازی نیست، موسسات گوهرشناسی هستن که شناسنامه صادر میکنن... نمونه رو می برید اونجا، معمولا حداقل ۲۴ ساعت پیششونه و برای همین باید معتبر باشه... بعدش شناسنامه ی عکس دار تحویل میگیرید...
  • 2015، Celin، پری سیما
پاسخ
سلام بچه ها در راستای اینکه هنوز دو روز از فروردین مونده من رفتم یه انگشتر خریدم : (
نمیدونم چرا این کار رو کردم اما با مامانم رفته بودیم بدهیمون رو به طلافروشه بدیم مامانم یه انگشتر پسندید منم جوگیر شدم یه دونش بدجوررر دلمو برد برداشتمش. قرار شد 1میلیونش رو پیش بدم بقیه رو ماهی 700
اینجوری از خرجهای اضافم کم میکنم در عوض هم طلا برای استفاده دارم هم برای سرمایه
رز جون عجب چالشی گذاشتی واقعا مرسی Smile
مری جون خیلی خاصن طلاهات مبارکه
  • 2015، Mari90، Rose، sims s، Sufii، پری سیما
پاسخ
لیدان جون مبارکت باشه، چه خوب که قسطی میدن
  • لیدان
پاسخ
قربونت سیما جون اره خیلی خوبه بعدم اینقدر خوش اخلاق و منصفه من اول گفتم ماهی 500 میدم اما گفت نه حداقل 700. گفت اگر 500 میخوای بدی به روز حساب میکنم هر ماه رو
تازه به این نتيجه رسیدم چرا پولامو حیف و میل میکردم.
  • 2015، sims s
پاسخ
مبارکه عزیزم
لیدان یعنی به روز حساب نمیکنه اقساطش رو؟
چقد خوب
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • لیدان
پاسخ
نه نسیمه جان. من اسفند که خرید کردم گرمی 1/225بود بعد 1500 بدهکار شدم
امروز 1/320 بود همون 1500 رو دادم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان