امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
الهام جان مرحله مرحله دیگه از میکس باید له شده بدی بعد کم کم بافت دار شه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
له میکنم نونا جون
  • 2015، nona
پاسخ
له کن بده عادت میکنه.منکه پسرم از اول میکس نکردم و باگوشکوب یه کم له میکردم دادم بهش،هنوز که بهش یه کم بافت دار میدم عق میزنه دهنشو میبنده..
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
مامانا شما سوپ بچه هارو با آب میپزید؟ یا عصاره؟
منظورم عصاره قلم گوسفنده.
پاسخ
من از وقتی غذا دادم آب هم دادم بنسای

سوپ رو یهو نده بنسای جان. اول هویج و سیب زمینی باید تست کنی. من با یکم شیر پوره میکردم.
بعد با ماهیچه‌ گوسفند سوپ درست کن.
دکتر پسرم گفت مرغ از اخر هفت ماهگی اضافه بشه.
  • mona70
پاسخ
کژال با آب خود گوشت خب عصارشو پس میده به آب دیگه البته من تو شیشه میذارم عین همه بچه های اینجا
عصاره سنگینه نده ترجیحا یعنی جدا نریز تو سوپ اگه ماهیچه تسنفاده میکنی که خب عصارش میره خود بخود هرچند دکتر من گفت عصاره گوساله که اصلا نده الان ، گوسفند هم خواستی بده اما نه زیاد
مونا جون اب بده کم دیگه اگه تازه شروع میکنی با دو قاشق سه قاشق اب شروع کن
تک تک اجزای سوپ رو سه روز تا بک هفته تست حساسیت بگیر ( یسری مواد یه روزه تستشون یسریا مثل تخم مرغ کامل یه هفته هست یا مثلا گردو که البته از هست نه ماه به بعده)
  • 2015، mona70
پاسخ
نونا جان تو شیشه میپزم. ماهیچه گوسفند هم میندازم یه تکه. منظورم جوشونده قلم گوسفند بود.
اخه ماهیچه رو کم میندازم. دکترش گفت 30 گرم.
  • nona
پاسخ
من قلم میندازم تو شیشه
اشتباهه یعنی؟
  • nona
پاسخ
ندا جون زیاد ننداز قلم قدیمیا خیلی پرخاصیت میدونستنش الان یسری پزشکا میگن نه تنها مفید نیست ضرر هم داره ( اون مغز استخونو که میخوردیم خیلیم دوسش دارم هنوزم میخورم میگن نخورید). کلا افراط نکنید. کژال نه عصاره جدا که دیگه ننداز بسه دیگه یه تیکه گوشت کافیه مخصوصا شما که پسرت یکم تپل هم هست عصاره وزن رو گویا زیاد میکنه. باز مهم نظر دکترته البته. من که دخترم وزنش زیاد نمیشه هم دکتر گفت استفاده نکن اگه گوشت با ایتخون میندازی بنداز گاهی.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28
پاسخ
مرسی نونا جان

راستی بچه ها شما هر چند روز ماده جدید اضافه میکنید؟4_5 روز خوبه؟
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان