۱۴۰۱/۲/۱۱، ۰۴:۰۸ عصر
ترگل جان شما به بچه ها ماست و خامه اینا میدی ؟
پسر من به لبنیات الرژیش خیلی کم بود ولی بازم دکترش گفت یکسالگی میدی
غذای کودک
|
۱۴۰۱/۲/۱۱، ۰۴:۰۸ عصر
ترگل جان شما به بچه ها ماست و خامه اینا میدی ؟
۱۴۰۱/۲/۱۱، ۰۴:۲۲ عصر
لیانه جون اینفترینی از کجا میخری؟ من با بدبختی از خانه و کودک سعادت آباد گیر میارم. زود تموم میکنه
ندا جون بله ماست و خامه هر دو رو دادم. کره هم دادم. فرنی با شیر هم دادم. ببین اول با مقدار کم تو صبح خودت امتحان کن و بخور. اگه اوکی بود مقدارش رو بیشتر کن. هر چیزی که خودت خوردی مشکلی نداشت رو میتونی بعد چند روز برای بچه امتحان کنی. البته دکتر دخترم از ۹ ماهگی بهم اجازه مصرف لبنیات رو با رعایت این نکته داد.
۱۴۰۱/۲/۱۱، ۰۴:۴۲ عصر
مرسی لیانه جون شیشه هم نمیگیره بدبختی یکی دو تا نیست که
۱۴۰۱/۲/۱۱، ۰۴:۴۸ عصر
نونا با لیوان امتحان کن. من که با قاشق میدم.
ترگل می نی پی اینف تینی داره
نی نی پی ترگل با ایوان فقط اب میخوره آبمیوه هم نمیخوره قاشق که اصلا
۱۴۰۱/۲/۱۱، ۰۴:۵۸ عصر
ماشالا بچه ها چه اطلاعاتی... عالیه
نونا جون اللن سما با اون خانم جوانه مشاوره برداشتی؟ سلین جون کیو معرفی کردن؟ میشه میجش بگین؟ لیانه جون اسم شیرها دوباره میگی گلم؟ از کجا میتونم بخرم؟
۱۴۰۱/۲/۱۱، ۰۵:۳۶ عصر
۱۴۰۱/۲/۱۱، ۰۷:۱۵ عصر
ترگل جان
https://instagram.com/lio_baby_shop?igshid=YmMyMTA2M2Y= من از اينجا ميگيرم هميشه داره توام ميدي به دخترت؟ وقتي هر روز مداوم داده بشه واقعا موثره هم وزن هم قد آرامش جان اسمش شير مايع اينفتريني براي استپ وزني هم حتي جواب ميده جهش وزني و قدي هم ميده الان من سه ماه دادم از امروز تا يكسالگي ميخوام يك روز درميون بدم بعد يكسالگي هم انشالله پدياشور يا نوتري درينك
آرامش جان نه هنوز به دکتری که سلین گفتند پیام میدم
صفحه قبل پیجشون هست ترگل بگو چی شد موفق شدم حیششو جمع کنم باز تو کیسه فقط ده سیسی جمع شد سوار ماشینش کردیم گفتم تو راه شیر میدم با دست بطری آزمایشو نگه میدارم با موفقیت ۸۰ تا جمع کردم اصلا بابت این موفقیت اینقدر جفتمون ذوق کردیم تو ماشین همسرم که داره بشکن میزنه میرقصه ملتم با تعحب نگاهمون میکنن منم حس میکنم موشک هوا کردم اصلا تو زندگیم چنین حس پیروزی ای نداشتم |