امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ستی جون والا سرویس خواب نمیدونم دقیقا چیه برای تخت اتاقش که سرویس خواب گرفتم
اما برای اینکه مثلا رو زمین یا مبل یا جایی بذارمش بخوابه، ازین نست های بررگ دارم یدونه برای بدول تولد تا الانش بود یدونه هم‌خیلی بزرگتر. ، اون کوچولوئه همون قنداق سوییسیه که اون چند روز اول نوزادی خیلی بدرد خورد برای بغل کردن بچه و تو مطب دکتر جایجا کردن تو خونه هم حالت باز بچه رو روش میذاشتم هنوزم میذارم در حد پنج ده دقیقه ای که دخترم رو زمین میمونه روش میخوابه اون بززرگه که والا دخترم نمیمونه توش من توش میخوابم Smile
شبم که تو تخت کنار مادره که خب هیچی لازم نداره . اما روز که توضیح دادم کلا بغله یا رو اون کوچولوئه خیلی کم. حاییم که نمیرم که سرویسی بخوام.
راستی اسم نست رو از ترگل یاد گرفتم نمیدونستم اسمش چیه « اون» صداش میکردم به همسرم میگفتم اونو بیار اونو بده Smile

بالش که تا حداقل یکسال که اصلا زیر سر بچه نمیذارن ( حالا اکه بیشتره مامانای قدیمیتر میدونن) پتو و اینام که کلا رو بچه نمیندازن اونم حداق یک سال
دیگه پس فقط برای زیرش یه چیزی لازمه دیگه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Elham67، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم
من نمیدونستم نباید بالش و پتو استفاده کنی
چون خونم یه خوابس نمیشه براش تخت خواب بگیریم فعلا، برای خوابش بلاخره یه چیزی نیازه دیگه، سخته تصمیم گرفتن کلی جنس تو بازار هست
  • Elham67، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جون الان منم که برای اتاقش تخت کرفتم بچه که تا چند ماه اصلا پیش مادرشه. اونا بلااستفاده ان. شما ولی برای چند ماه اول یه چیزی بگیر گهواره ای، تخت کنار مادری هرچی که بچه توش بخوابه
بزرگترم شد مشکلی نداره یه خوابه بودن که تو هال میخوابه اون موقع متناسب با جایی که بهش اختصاص میدی یه فکری میکنی
  • (کژال)، Elham67، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها یه سوال در مورد شقاق سینه
میگم وقتی نوک سینه زخم باشه و خون بیاد بازم بزاریم دهن بچه که بهش شیر بدیم؟؟؟اگه خون بره تو دهنش چی!
بعد این کرم ها رو که برای بهبودی می‌زنید خب چرب میکنه نوک سینه رو...قبل از شیر دادن میشورید بعد به بچه شیر میدین؟چجوریه کلا!
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اشکال نداره روشنک جون اون اول فک کنم دختر من بیشتر خون خورد تا شیر. حالا اینطوریم نیست که خون بچکه ولی با آغوز یکم خون هم قاطی میشد میرفت تو معده بچه
کرما روشون نوشته نیاز به شستشو نداره اما بعضی دکترا میگن باید بشورید مرکز بهداشتم خانم ماما گفت بشور
اما خب بشوری دیگه دوباره سینه هشک میشه من راستش نشستم اون ده روز اول مه مدام بعد هر بار شیردهی کرمو میزدم.
  • (کژال)، Rose، Roshanak7367، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونای عزیز ممنون از راهنماییت
آره تخت کنار مادر خوبه ولی خب احساس میکنم جامون رو تو اتاق تنگ میکنه ،وقتی جای رفت و آمدمو بگیره خفه میشم انگار
یا نست که شما معرفی کردیو میخرم یا تخت،نست که سرچ کردم شبیه تشک گاردداره درسته؟بین پدرومادر بخوابه بچه میشه ازش استفاده کرد؟

یه کم سخته تصمیم بگیرم
  • nona، Roshanak7367، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جون اگه اتاقت خفه میشه حتی گهواره کوچولو هم میتونی بگیریا ازین مدل قدیمیا من هنوز مال خودمو دارم ( البته از بچه اول رسید به من که بچه آخرم) تو اینترنت دیدم هنوزم هست اونام یه گزینست
اره همون شبیه تشک گارد داره. میتونه بینتون بخوابه بستگی داره مامان باباش چقدر تحرک دارن تو خواب Smile
خیلی حواس جمع بخوابید که رو بچه نرید البته این نستا چون دور تا دور لبه دارن قاعدتا باید متوجه بشید مگه اینکه خوابتون خییییلی سنگین باشه
  • (کژال)، Roshanak7367، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خیلی ممنون عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی

شوهرم که خیلی خوابش سبکه، باز خودم به نسبت اون خوابم سنگینه،ولی نه زیاد .
به نظرت پیش خودمون بخوابونم جدا کردنش سخت نمیشه؟ دیدم گفتی چندجا متخصص اطرافت زیادن شاید شنیده باشی اصولش چیه یا بهت گفته باشن که بهتره از اول نوزاد جدا بخوابه یا نه
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان بهترین حالت که میگن باید جدا بخوابه از همون بدو تولد برای همین میگم شده یه گهواره کوچولو بگیر یا اون نستو جدا از خودتون بذار زمین مثلا
والا نه به من چیزی نگفتن منم نپرسیدم فقط خودم تو این پیجای روانشناسی کودک خوندم بهتره همون اول جدا بخوابه. ولی دختر من ۲۰-۲۵ روز اول اصلا و ابدا جدا که نخوابید هیچی رو من فقط میخوابید
بهرحال بچه باید عادت کنه با شرایط موجود اگر میتونی جدا بذاریش که بذار اگه نمیتونی خب نه
اینهمه بچه مگه همهشون چه میدونم تو تخت کنار مادرمیخوابن
والا یسری همکارای من تو خوابگاه متاهلی بچه دار شدن بچه کلا با خودشون میخوابید الانم بزرگ شدن ماشالا هیلیم بچه های خوب و آرومین
شما هم نگاه کن هر شرایطی که برات مهیا بود با همون حلو برو
  • (کژال)، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
خیلی ممنون نونای مهربون Heart
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان