موضوعها: 0
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
آره، شوهر منم از ۱۵ سالگی پشت فرمون بوده. حدود ۱۸-۱۹ ساله.
نمیدونم شاید حرفم خیلی جنسیت زده باشه ولی حس میکنم هوش مردا تو رانندگی بالاتر از زنهاست. شاید واقعا ساختار مغزشون این شکلیه، مثل ماها که بخاطر ساختار مغزیمون تو یه سری کارای دیگه خیلی بهتریم.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam، Targol، صنوبر۷۱
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
ماهور فکر کنم مردا چون از ما پرو ترن وترس ندارن راحت رانندگی میکنن
وای من وقتی خاموش میکنم خیس عرق میشم
پارکینگ فقط پارکینگ اولی ما شیبش کم مونده بود نود درجه بشه به هر مهمونی تعارف میکردیم بیا تو پارکینگ فرار میکرد
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
آلما عالیه. من یکی از خجالتهام همین بود که بابد زنگ میزدم همسرم بیاد ماشین رو جابجا کنه.
• Almam
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
تشکر Given: 1,956
اعتبار:
2,661
چند روز پیش شوهرم سر راه ماشین و گزاشت و رفت میوه بخره
دیدم خیلی بد جا گزاشته نگهبانم گفت خانم به آقاتون بگو ماشین ببره اون گوشه
منم دیدم نیومده گوشی همراهش نیست خودم جابجا کردم
استرس گرفتم یه وقت خاموش نکنم ولی خاموش نشد اخه خیلی وقته رانندگی نکردم
بعد شوهرم گفت از قصد اونجا پارک کردم که تو جابجا کنی
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
ترگل افرین - فک میکنی همه از اول راننده بودن - ی روزی به این روزات میخندی و حس خوب میگیری از مهارتت
فقط باید بشینین تا چندجا رانندگی نکنین خم و چم کار دستتون نمیاد - از جاهای خلوت شروع کنین - به کسی چه که شما چند بار خاموش میکنین - فقط حواستون به خودتون باشه و رانندگی خودتون
مسیر جهان دوره گردیست
• Almam، Targol
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
ترگل خیلی نگران پارک دوبل و اینا نباش. یک روش بهتری هست که من امروز وقتی رفته بودم بیرون باهاش مواجه شدم گفتم بیام با شما به اشتراک بذارم.
نزدیک خونهمون یه خیابون قدیمی هست (منظورم اینه مال بافت قدیمی محله هست و آنچنان پهن نیستن کوچههاش) که از پایین تا بالاش همه جور مغازهای داره، البته با فاصلهی یه کوچه یه کوچه. مثلاَ سرش نونوایی هست، کوچه بالایی سبزیخردکنی، کوچه بالایی بقالی، کوچه بالایی میوهفروشی و ... من خریدهام رو بیشتر از همینجا میکنم. امروزم بالاترین نقطهی این خیابون رو پیدا کردم یه جای خوبش پارک کردم، که میشد جلوی یکی از مقاصدی که خریدم ازش بیشتر و بارم سنگینتر بود. با خودم گفتم بقیه خریدام رو چند تا کوچه پیاده میرم میارم، چیزی نیست دیگه، چهار تا نون و دستمال و ایناست. بعد از طی چند کوچه رسیدم پایین خیابون که خریدام رو شروع کنم، یهو دیدم صدای بووووق میاد. نگو یه خانوم همسن خودم دقیقاَ توی ورودی کوچهی ورود ممنوع (یکطرفه بود) ماشینش رو دقیقاَ همون وسط گذاشته (طوری که نه از چپ نه از راست نمیشد رد شی به هیچ عنوان). بعد مثلا ۱۰ متر پایینتر کار داشت. صدای بوق رو که شنید یهو از تو پیادهرو پرید اومد بالاتر سوار ماشینش بشه و میگفت: یه دقه کار داشتم!
باورم نمیشد. چقدر آدم میتونه خودخواه باشه که تو ورودی کوچهی نه چندان خلوت پارک کنه حتی برای ۱ دقیقه!
حس کردم باید به من مدال باشعوری بدن که اون همه دور پارک میکنم که مردم اذیت نشن، وگرنه منم بلدم دوبله بچسبونم به یه ماشینی و راه بقیه رو تنگ کنم و ...
خلاصه خیلی سخت نگیر. راه زیاده!
• Almam، Sufii، Targol