موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
ترگل اگر موقعیتتو درست متوجه شده باشم توی سربالایی گیر کرده بودی؟ ببین دستی رو بکش بعد گاز بده و پاتو از روی کلاج آروووم بردار مثل همون نیم کلاج که میخوای بکنی ولی چون دستی کشیده شده خیالت راحته که ماشین عقب نمیره بعد که یه کم گاز دادی دستی رو بیار پایین دیگه ماشین حرکت میکنه به سمت بالا اینجوری نه خاموش میشه نه عقب میره
موضوعها: 0
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
ترگل تو سربالایی ها باید اول پاتو از ترمز برداری بزاری رو گاز بعد همزمان و خیلی سریع پاهاتو روی گاز و کلاچ الا کلنگی کنی، اون فرز بودن اولش که سریع بزاری رو گاز خیلی مهمه.
تو کلاسای رانندگی برعکسش یاد میدن، میگن اول پاتو نصفه از روی کلاچ بردار لرزش که افتاد پاتو از ترمز بزار رو گاز بعد اروم از روی کلاچ بردار، در صورتی که اولا این کار خیلی طول میکشه و سرعت عملتو میاره پایین ،بعدشم دیسک و صفحه رو نابود میکنه به مرور زمان. اون مال مبتدی ها و کساییه که دارن رانندگی یاد میگیرن.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam، Targol، صنوبر۷۱
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
اره عزیزم. این کارو تا حالا نکرده بودم. یادمه قدیمها مربیم گفته بود پا رو ترمز باشه، با کلاچ بازی کنم تا ماشین بلرزه، بعد پامو از ترمز بردارم بذارم رو گاز. امروز میخواستم این کارو کنم فکر کنم چون شیب خیلی زیاد بود گاز نرم جواب نمیداد و ماشین عقبی میرفت. پس میگی گاز بدم، بعد کلاچ رو کامل ازاد کنم بعد دستی رو بخوابونم؟؟
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
اعتبار:
15,596
صنوبر جون اینجوری فکر کنم خیلی به ماشین فشار میاد. کلا حرکت کردن با ترمز دستی بالا واقعا آسیب زنندس.
• Targol، صنوبر۷۱
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
اعتبار:
15,596
میدونم چی میگی. واسه خودمم پیش اومده. فقط سعی کن سرعت عملتو ببری بالا و سریع پاتو بزاری رو گاز و یکم فشارش بدی، همین باعث میشه ماشین عقب نره اصلا. بعد همزمان که گاز میدی کلاچ رو آروم بیار بالا.
از همسرت برو بپرس، همسرتم چون حرفه ایه همین کارو میکنه، هیچ راننده ی حرفه ای منتظر به لرزش درومدن کلاچ نمیشه.
• Almam، Targol
تشکر Received:
9,547 in 3,761 posts
تشکر Given: 5,949
اعتبار:
16,123
خانم ترگل گاز بیشتر بده که خاموش نکنی البته پاتم رو کلاچ یکم فشار بده پایین که ماشین یهو نپره جلو
گاز ورمه گاز ورمه که یارو میگفت یادت باشه
• Almam، Targol