امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
Smile) نمالیدم. تو شیب زیااااد گیر کردم تو ترافیک. خاموش کردم. وای مگه میتونستم برم؟؟ نمیدونم چند بار خاموش کردم. هی میخواستم تا نقطه لرزش ماشین بیارم نرم گاز بدم نمیرفت فرت خاموش. اخرش جورییییی گاز دادم که ماشین هننننننننن صدا داد و اومد. قشنگ ده دقیقه معطل شدم Sad همه ماشین‌های پشت سریم بیخیالم شدن از کنارم رفتن من همونجا موندم Sad خیلی حس بدی بود Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
ترگل اگر موقعیتتو درست متوجه شده باشم توی سربالایی گیر کرده بودی؟ ببین دستی رو بکش بعد گاز بده و پاتو از روی کلاج آروووم بردار مثل همون نیم کلاج که میخوای بکنی ولی چون دستی کشیده شده خیالت راحته که ماشین عقب نمیره بعد که یه کم گاز دادی دستی رو بیار پایین دیگه ماشین حرکت میکنه به سمت بالا اینجوری نه خاموش میشه نه عقب میره
  • Almam، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
ترگل تو سربالایی ها باید اول پاتو از ترمز برداری بزاری رو گاز بعد همزمان و خیلی سریع پاهاتو روی گاز و کلاچ الا کلنگی کنی، اون فرز بودن اولش که سریع بزاری رو گاز خیلی مهمه.
تو کلاسای رانندگی برعکسش یاد میدن، میگن اول پاتو نصفه از روی کلاچ بردار لرزش که افتاد پاتو از ترمز بزار رو گاز بعد اروم از روی کلاچ بردار، در صورتی که اولا این کار خیلی طول میکشه و سرعت عملتو میاره پایین ،بعدشم دیسک و صفحه رو نابود میکنه به مرور زمان. اون مال مبتدی ها و کساییه که دارن رانندگی یاد میگیرن.
  • Almam، Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
اره عزیزم. این کارو تا حالا نکرده بودم. یادمه قدیمها مربیم گفته بود پا رو ترمز باشه، با کلاچ بازی کنم تا ماشین بلرزه، بعد پامو از ترمز بردارم بذارم رو گاز. امروز میخواستم این کارو کنم فکر کنم چون شیب خیلی زیاد بود گاز نرم جواب نمیداد و ماشین عقبی میرفت. پس میگی گاز بدم، بعد کلاچ رو کامل ازاد کنم بعد دستی رو بخوابونم؟؟
پاسخ
صنوبر جون اینجوری فکر کنم خیلی به ماشین فشار میاد. کلا حرکت کردن با ترمز دستی بالا واقعا آسیب زنندس.
  • Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
دقیقا ماهور جون به حرف مربیم داشتم انجام میدادم. البته تو شیب کمتر اوکی بودمم. امروز همش عقبی میرفت. بعد میومدم کلاچو ازادتر کنم که جلو بره خاموش میشد.
کلا باید سرعت عملم خیلی بیشتر شه Sad
  • **ماهور**
پاسخ
میدونم چی میگی. واسه خودمم پیش اومده. فقط سعی کن سرعت عملتو ببری بالا و سریع پاتو بزاری رو گاز و یکم فشارش بدی، همین باعث میشه ماشین عقب نره اصلا. بعد همزمان که گاز میدی کلاچ رو آروم بیار بالا.
از همسرت برو بپرس، همسرتم چون حرفه ایه همین کارو میکنه، هیچ راننده ی حرفه ای منتظر به لرزش درومدن کلاچ نمیشه.
  • Almam، Targol
پاسخ
خانم ترگل گاز بیشتر بده که خاموش نکنی البته پاتم رو کلاچ یکم فشار بده پایین که ماشین یهو نپره جلو
گاز ورمه گاز ورمه که یارو میگفت یادت باشه
  • Almam، Targol
پاسخ
آره ترگل فقط اینکه این راهی که بهت گفتم برای این اولا که هنوز رعت عملمون اونقد بالا نیست خیلی خوبه امتحان کن. من دیدم که شوهرم در مواقع خیلیییی بحرانی این کارو میکنه شیبای افتضاح و اینا ولی خب برای من که هول میشم و اونقدرتجربه ندارم برای جاهایعادیترم خیلیی خیلی کار راه اندازه تا حالا بیشتر راه بیفتیم Smile
رخشید جون گاز ورمه که فکر کنم یعنی گاز نده Smile
  • Almam، Targol
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۳، ۰۳:۱۲ عصر)**ماهور** نوشته است: میدونم چی میگی. واسه خودمم پیش اومده. فقط سعی کن سرعت عملتو ببری بالا و سریع پاتو بزاری رو گاز و یکم فشارش بدی، همین باعث میشه ماشین عقب نره اصلا. بعد همزمان که گاز میدی کلاچ رو آروم بیار بالا.
از همسرت برو بپرس، همسرتم چون حرفه ایه همین کارو میکنه، هیچ راننده ی حرفه ای منتظر به لرزش درومدن کلاچ نمیشه.
اه نمیدونی اون موقع که با هم میرفتیم تمرین چقد مسخرم میکرد. هی میگفتم الان تو روش خودتو نگ من قاطی میکنم. میگفت باشه باشه تو همون روش مربیت رو برو  Dodgy

(۱۴۰۱/۳/۳، ۰۳:۱۹ عصر)رخشید نوشته است: خانم ترگل گاز بیشتر بده که خاموش نکنی البته پاتم رو کلاچ یکم فشار بده پایین که ماشین یهو نپره جلو
گاز ورمه گاز ورمه که یارو میگفت یادت باشه

اخه لعنتی یه ویدئو دیده بودم تو اپارات میگفت زیاد با گاز بازی نکنید ماشین میپره و خاموش میشه. یکم فشار بدین دیگه تکون ندین. منم تو استرس کلا ملغمه‌ای از هر چی شنیدم رو داشتم اجرا میکردم Sad
اره دقیقا اخرش با گاز فراوان نجات پیدا کردم Sad
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان