امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
روشی که صنوبر گفت خیلی خیلی خوب و کار راه بندازه. منم از شوهرم یاد گرفتم. حتی واسه ماشین اتومات هم به درد میخوره.
یکی از کارایی‌هاش اینه که داری می‌ری تو پارکینگ طبقات منفی، بعد متوجه میشی بد پیچیدی و ممکنه گیر کنی به مانعی، و برای اصلاحش مجبوری سربالایی رو دنده عقب بیای. خب بدون دستی کشیدن این کار محاله.

(۱۴۰۱/۳/۳، ۰۷:۳۴ عصر)Sufii نوشته است: ترگل خدا نکشتت،...من رانندگیم خیلیم عالی نیست ولی واقعا اینکه همه با جزییات توضیح دادن خیلی جالب بود برام که چرا پس من هیچ نکته ای نمیتونم بگم؟؟

حتماَ مثل بقیه‌مون اسکل نیستی و از اول راننده بودی.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
نه ستی جون اتفاقا وقتی شوهرم رانندگی بهم یاد میداد یبار بهم گفت چلمنگ! کلا ترسو هستم و این تو رانندگی هم مشهود بود...
  • Almam، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
ترگل چی یاد بگیری بابا تو این تهران با این ترافیکاش دنده اتومات هم سخته چه برسه به هی کلاچ و دنده ...
من ۱۶ ساله رانندگی میکنم و هی میگم برو تمرین کن جای خلوت تو شجاع بازی درمیاری میری وسط میدون
البته بحث شجاعت نیستا بحث اینه که کلا ماشین همه چیش دستت بیاد
راستی اگر کلاچ ماشینت بالاست به همسرت بگو ببره تنظیم اش بکنه این خودش خیلی موثره رو خاموش نکردن
  • Targol
پاسخ
ترگل یاد خودم افتادم
تو پارکینگ سینما چارسو ،یادش هم افتادم استرس گرفتم
حواسم نبود ماشین جلویی جلوش بسته است منم رفتم پشت سرش
وسط شیب و....‌آخ قلبم درد گرفت دوماه هم باردار بودم و استرسی
اه چه استرس بدی بود
  • Targol، ستی‌لیته
پاسخ
اره امروز تعطیل شد چند ساعت میرم تمرین. مرسی بچه‌ها
دیشب همسرم گفت مگه چند بار خاموش کردی؟؟ گفتم نمیدونم ۸ بار؟ ۱۰ بار؟ ترافیک کم شد همه رفتن دوباره ترافیک شد من همونجا موندم. الکی فلاشر زدم و موبایل گرفتم در گوشم که مثلا خرابه. انقد خندید که اشک از چشمهاش اومد Undecided
  • Almam، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ
ترگل بچه ها راست میگن تو خیلی شجاعی همون اول میری سربالای با شیب تند، من یادمه برای اینکه برم ولنجک میتونستم از کچویی برم که میانبر بود اما چون سربالایی بود و همیشه شلوغ من میرفتم دور میزدم از چمران میرفتم دانشگاه
  • Targol، ستی‌لیته
پاسخ
سلام بچه ها
وای ترگل Smile) ول کن بابا اینا خاطره میشه منم انقدررر دارم
میگم امروز خیلیی هوا آلوده‌ست میخوای بیخیال تمرین شو ارزش نداره
  • Targol
پاسخ
صنوبر خدا خیرت بده. الان رفتم یکم تمرین کردم تو کوچه پس کوچه های شیبدار. تازه با روشت یه دوبل تو سرازیری هم زدم برای قسمت دنده عقبش. خیلی خوبه. کاش اینو پریروز بهم میگفتی که دیروز اونجور بی آبرو نشم Big Grin برای شیب زیاد باید پر گاز بریم نه؟
روش ماهورم خواستم امتحان کنم که فهمیدم فعلا برام زوده. باشه بعدا
  • Almam، بارون، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
خداروشکر ترگل Smile دیگه سوالای سخت نپرس من تا همونجا خونده بودم Smile)ولی منطقا و حسی فکر میکنم آره

ترگل ولی اجازه بده تشویقت کنم Smile چون این حرکتو من خیلی با شوهرم تمرین کردم تا تونستم انجامش بدم هی میرفتیم توی شیب و وایمیسادم و شروع به حرکت میکردم هی مغزم هنگ میکرد بابت ارتباط بین گاز و کلاج و ترمز و دستی.ولی تو شفاهی گرفتی باید چیکار کنی Cool
  • Almam، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
صنوبر باور کن هر بار تو شیب دعات میکنم. ببینم دیگه کی پیش میاد Smile)
اوف فدات بشم. مثلا خیر سرم یه مدته دارم تمرین میکنم Smile) ولی آره آره تشویقم کنین خیلی خوبه Big Grin
جا داره یادی کنم از این بخش از اعترافم به تاریخ 25 آذر پارسال:
"اعتراف میکنم حالم از همسرم بهم خورد وقتی میگفت چرا الان نمیری؟ الان منتظر چی هستی؟ و تو کوچه‌های پر شیب مسخرمون که من هی باید با خودم مرور میکردم حالا کلاچ رو آروم ول کن تا ماشین به لرزه بیفته و بعد گاز بده، همسرم اصرااار که اول یه نیش گاز بده، چرا فقط میخوای کاری که مربیت بهت گفته رو انجام بدی؟؟؟"
Smile))))) طفلک در نهایت آرامش و صبوری داشت راهنماییم میکردSmile))
  • Almam، Nedaa28، صنوبر۷۱، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان