امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
بچه ها
من امشب تخم مرغ برشته ي ارزو جون كه با پنيرخامه اي و كره نيمرو ميشد رو درست كردممم
خوشمزه و خوش خوراك بود دستت دردنكنه آرزو جون
من با دوتا تخم بلدرچين درست كردم البته
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، youtab
پاسخ
مامانا
کوکوی پنیرم خوشمزه و مفیده.امتحان کنید،شاید بچه هاتون دوست داشتن.
اول پنیر غیرشور(من از پنیر شهری استفاده می کنم) تیکه تیکه کنید،با تخم مرغ،آرد و پودر دارچین میکس کنید.تو یه ظرف کره یا روغن بریزید.داغ که شد مواد رو بریزید توش و درشو ببندید.وقتی خودشو گرفت برگردونید.بعد از پخت من روش عسل یا شیره می ریزم.
  • 2015، Arezoo1984، Celin، liyane، nona، youtab
پاسخ
دختر من مه پنیر برشته رو خورد ولی کلشو بعد پنج دقیقه برگردوند نمیدونم فک کنم سنگین بود زیادی باید پنیر رو کم بزنم کره هم همون اپسیلون اینطوری دوباره امتحان کنم
کلا دخترم تو فاز غذای هلثیه Smile Sad

مرسی مینو جون
  • youtab، مینو
پاسخ
سلام‌ مامانا
من از شنبه میخوام غذای کمکی دخترمو شروع کنم البته تا الان فرنی و حریره بادوم دادم میخوام برم سراغ تخم مرغ و موز و سوپ مرغ
حالا چند تا سوال دارم، تخم مرغ و باید رنده کنم بدم؟ هر روز بدم؟ چقدر و چطور بدم؟ بخاطر تست حساسیت نباید تا سه روز هیچ چیز جدید دیگه ای بدم؟
میوه ها رو چطور بدم؟
ببخشید سوالم زیاد شد
پاسخ
تخم مرغو اول زرده رو تست کن مثلا یک سومشو سه روز پشت هم بده تا بشه زرده مامل بعدش میتونی سفیده رو تست کنی سفیده خیلی کم مثلا با یک هفتم شروع کن اخر هفته برسه به سفیده کامل بعدشم که دیگه سفیده زرده میدی

ببین دکتر برادر زادم تو امریکا گفته الان میگیم با جامد شروع کنید کلا پوره له میکس رنده ممنوع!!! گفته به رون مرغ گوشت دیته دار میدید دستش هرچی خودش خورد شده عصارشو بهاره کافیه از شش ماهگی هم همینو انجام بدید بعدا به بدغذایی دچار نشه قاشق هم ممنوع بعد از ۸ ماه از پیش قاشق استفاده میکنید میدید دست خودش نه خودتون
بهرحال من مه نتاسفانه اینکارو نکردم اما اگه میترسی جامد بدی یا رنده من یا له کن یا تیکه کوچولو بده
نه تست ماده جدید نباید ماده دیگه امتحان کنی
میوه ها سیب و کلابی پخته باید تو شروع بدی بچه نمیتونه هضم کنه بعد ۸ دیگه خام

موز اووکادو هم که خام

باقی میوه ها هم خام
  • 2015، کتایون خانم
پاسخ
مرسی نونا جون
بنابراین هفته اول سه روز درگیر تست زرده، سه روزم درگیر تست سفیده ام پس نباید سراغ هیچ چیز دیگه برم
سوپ و چطوری بدون قاشق بدم؟
رون مرغ بدم دستش، با لثه اش بکنه ، خفه نمیشه خدای نکرده؟
پاسخ
کتایون جان از صفحه اول بخون همه چیز کامل نوشته شده..شما اول فرنی و حریره دادی بعدش نوبت سوپ بعد که چند مدل سبزیجات تو سوپ دادی بعد تخم مرغ.میوه هم پخته سیب گلابی اول میدی.موز خام.بعد میوه های دیگه.تخم مرغ هرروز نصفه زرده یا یه روز درمیون یه زرده کامل.هر ۳ روز یه ماده غذایی جدید میدی.سوپ با قاشق بده ولی پیکس نکن با پشت قاشق چنگال له کن
  • 2015، کتایون خانم
پاسخ
نونا به خدا بدغذايي به قاشق و خوردن به صورت مستقل نيست
من توي اطرافيانم مثلا دختر عموم كه متولد ٧٥ بود يادمه زن عموم با قاشق ميداد يا ماماناي ما با قاشق ميدادن
ما كجا بدغذا بوديم؟! دخترعموم كه عاشق غذا بود
به نظرم اين بدغذايي و خوش غذايي يه ويژگيه شخصيتيه خاص هر بچه ست
الان من يا شما با قاشق ميديم ولي خلاصه بچه بزرگتر ميشه و خودش قاشق دست ميگيره و ميخوره
هيچ بچه اي تا بزرگسالي كه مامانش بهش غذا نميده
حالا من خودمو ميگم . بچه من بيشتر از ١٠ دقيقه توي صندلي غذا اصلا نمي مونه ميخواد بره دنبال بازي
بعد من بخوام غذا بذارم جلوش خودش بخوره شروع ميكنه بازي كردن با غذا اخرشم خسته ميشه ميخواد بره
يهو ميبيني كلا نخورده
ولي
رستوران ميريم شيشليگ ميدم دستش قشنگ ميخوره ميذاره توي دهنش سرگرم ميشه يا چنجه بدم دستش ميخوره
اما غذاهاي سوپي رو واقعا نميتونم ازين ريسكا بكنم يا كته رو نميشه بدم خودش بخوره چون ميشناسمش بازي ميكنه اخرم نميخوره
به اين نتيجه رسيدم انواع سوپ بيشترين اثر رو روي وزن گيري دارن
چون توي سوپ انواع مواد غذايي از گوشت و مرغ و اب قلم و حبوبات و غلات و سبزي جات و صيفي جات و همه چيز هست
ولي توي كته ها فقط دو سه نوع ماده وجود داره
من هر روز يه وعده رو حتما سوپ ميدم مخصوصا ناهار
ولي شام غذاهاي جديد بهش ميدم

به اين نتيجه رسيدم هرچي بيشتر بخوايم سخت بگيريم و برپايه سيستم جديد پيش بريم هم بچه درست وزن نميگيره هم اعصاب خودمون خورد ميشه
اين واسه بچه ي من كه كاملا صدق ميكنه
روش هاي قديمي  به من بهتر جواب داده

البته غذاي ميكس شده بحثش جداست چون جويدن واقعا مهم و با ارزشه من غذاي پسرمو چندبار بيشتر ميكس نكردم
بقيه موارد ريز خورد ميكنم تا بجوه
  • 2015، youtab، کتایون خانم
پاسخ
کتابون جان دکتر دختر من سفیده رو بعد ماه هشتم گفت اما مثلا دکتر صادقی و دکتر ظریفی هر دو گفتن سفیده از همون اول میشه داد پایان شش ماه. بعد هر روز هم میگن میشه تخم مرغ داد
شمیم جون منم فقط تا همین دو ماه پیش زرده دادم یروز در میون اما میگن هر روز میشه داد تخم مرغ کامل
ایانه جون چه میدونم والا من که دیگه کته ماست همه چیو میذارم عهده خودش هیچ جوره قاشق از طرف ما قبول نمیکنه
  • 2015، liyane، youtab، کتایون خانم
پاسخ
بچه‌ها پسر منم گاهی با قاشق میخوره اما اکثرا نه
منم دیگه گفتم بیخیال اون اکثرا ها رو با دست میدم
گاهی با قاشق میخوره مثلا فرنی و زرده تخم مرغ خالی رو که یکم ابکیه
بقیه جیزارو اصلا
  • 2015، liyane، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان