امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
سلام بچه ها
ترگل جان میخواستم بگم آفرین به همتت و اینکه واقعا چیزی که تو آموزشگاه یاد میدن با عمل خیلی فرق میکنه به حرف همسرت گوش بدی زودتر نتیجه میبینی
و کل پیاما رو خوندم.روش ماهور جان برای سربالایی تند و زمانی که اصلا نخوای ماشین عقب بره مثلا تو پارک باشی و ترافیک باشه و پشتت ماشین باشه جواب نمیده
روش صنوبر بهتره ولی زیادم تمرین نکن روزی یکی دوبار به ماشین فشار میاد
و اینکه برای منی که 15 ساله رانندگی میکنم سخت ترین کار همیشه همین بوده اینو بتونی ازش بربیای دیگه ماهر میشی ایشالا
راستش هنوزم میترسم تو سربالایی تند نیم کلاژ.یعنی اینو بدون واقعا سخته.البته چند وقته اتومات خریدیم دیگه این مشکلو ندارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Targol، youtab، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
ممنونم فری‌برد از توصیه و تشویقت.
وای بچه‌ها برای کاری اومدم ظفر. چقد اینجا جای پارک پیدا نمیشهههههه. یه نیمچه قفل کردم کوچه‌ها رو تا بالاخره با فرمون دادن یه عابر پارک کردم Big Grin
دعا کنید هر چه زودتر به سطحی برسم که دیگه روانیتون نکنم Smile)
  • Almam، freebird، youtab
پاسخ
ترگل اونجا هرکی بخواد پارک کنه نیمچه قفل میکنه.
راستی من هم از روش صنوبر استفاده میکنم تو جاهای شیب دار. کلا رمپ پارکینگ های مراکز خرید به نظرم غیر از ترمز دستی روش دیگه جواب نمیده  Big Grin
  • Almam، Targol، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
اینجام که کلا به اسم خودم سند خورده
خوب امروز هم دو فقره خاموشی داشتیم و یه فقره پارک تمیز.
  • Almam
پاسخ
سلام آفرین ترگل ادامه بده
منم یه سوال در مورد پارک کردن داشتم.بچه‌ها شما چه جوری میچسبونین به جدول؟ من هرکار میکنم باز پیاده میشم میبینم کلی فاصله دارم در صورتی که موقع پارک کردن واقعا از توی آینه هیچ فاصله‌ای نمیبنم و فکر می‌کنم چسبوندم.اینو چیکارش باید بکنم؟
  • Almam، Targol
پاسخ
فدات
آینه رو خم میکنی؟ ببین احتمالا تو مثل اوایل من تصوری که از توی آینه داری با واقعیت فرق داره. چند بار هی آروم نزدیکتر کن پیاده شو ببین فاصله ات چقده، بعد میفهمی اجسام از اونچه در اینه میبینی دورترن Big Grin یعنی واقعا باید بچسبونی تا نزدیک دربیاد.
  • Almam، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
ترگل میبینم که داری حرفه ای میشی آفرین با همین فرمون ادامه بده
  • Almam، Targol
پاسخ
مرسیی سیما جون
هر یه جمله‌ای که برای تشویق من میگید برام موثره Smile)
اعتراف دنیا رو خوندم یادم اومد بپرسم. این هزینه پارک حاشیه‌ای با تاخیر میره تو سایت تهران من؟ بعد چقدر تعرفه‌اش زیاده؟ من تو محل کارم تو خیابون اصلی میذارم، ساعتی ۲ تومنه! ایا ممکنه ننویسن به حسابم Smile
حتی روزهای مجازم هم هنوز وارد نشده. از اول خرداد دارم مرتب میام تو منطقه کنترل آلودگی.
  • Almam، sims s
پاسخ
ترگل جان دقت کنی تاریخ به روز رسانی رو نوشته تو تهران من
من الان نگاه میکنم آخرین تاریخ به روز رسانی نوشته 31 اردیبهشت.احتمالا برای همه همینه
وای نگو خدا نکنه انقدر باشه من چند روز پیش جا پارک نبود مجبور شدم بزارم از این پارک حاشیه ایا
هنوز به اون تاریخ به روزرسانی نشده ببینم چقدره
حساب کن روزاتو بیشتر از از 20 روز نشه اول فروردین تا آخر خرداد
تا 31 اردیبهشت رو که زده تو حساب بقیه روزا رو داشته باش
  • Targol
پاسخ
نه آینه رو خم نمیکنم یعنی یادمه بچه ها اینجا گفتن ولی من فکر میکردم آینه ماشینمون دستی باید خم بشه تنبلیم میومد. الان که گفتی یادم افتاد برقیه پس امتحان میکنم ممنوونم Smile
  • Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان