امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
فاطمه جان نخود الان زود نیست؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
نه ترگل من دادم...یعنی کلا تجربه کسب کردم سردخترم همش گفتم زوده باشه بعد ۱۱ماه و فلان رو ندک حساس میشه و..خیلی هم خودم اذیت شدم هم دخترم
الان برای پسرم این کاررو نمیکنم البته دکترش هم گفت بده توی ماه نهم به بعد.حبوبات دادم همه چی.

فقط پوست نخودها رو وقتی میپزه با دست میگیرم ،اون پوست نازکش .
فاطمه هستم
Heart
  • youtab
پاسخ
سلام. بچه ها پسر من نزدیک ۷ ماه هست. دکترش از یک ماه پیش اجازه داده همه غلات به جز گندم استفاده کنه. گوشت و مرغ بلدرچين‌ سیب زمینی و هویج و جعفری هم میتونه بخوره
من همش براش سوپ درست میکنم بهش میدم. ولی دیگه به نظرم براش تکراری شده. من برنج یا جو و نخود فرنگی و پیاز و گوشت و ذرت و هویج و سیب زمینی و جعفری میذارم بپزه بهش میدم. حب حیلی تکراری شده. البته امروز میخوام براش ذرت بپزم با کره و لیمو ترش بدم بهش. به جز اینا شما چیا میدین ؟

من خوندم صفحات ولی چیز زیادی راستش دستگیرم نشد یعنی همه انگار برای سن های بالاتر بود.
میوه هم هر روز بهش انبه و گلابی میدم. الو پخته هم هر روز میخوره. موز و سیب هم دو روز ی بار

پسر من چون یبوست داره میتونه کره و روغن زیتون و الو بخوره

اگر کسی غذایی که بشه با اینا به جز سوپ درست کرد داره ممنون میشم راهنمایی کنه
پاسخ
سلام بچه ها
من خیلی هیجان دارم واسه شروع غذای دخترم
چند روز دیگه ۵ ماهگیش تموم میشه و وارد ۶ ماه میشه
حس میکنم دیگه دکتر بگه غذاشو شروع کن
من اصصصلا بلد نیستم واسه بچه چیکار کنم
حریره بادوم و فرنی رو خصوصا
صفحه های اول رو خوندم تقریبا بازم سرسری خوندم واسم گنگه
فرنی رو موندم شیر خشک بخرم ینی؟ شیر خودمو بدم میاد بدوشم
تو فرنی شکر نمیزنین؟ نمیشه که ها؟ نبات بزنم بجاش؟
وویی هیجانی ام

خود دکتر مینویسه برامون دقیقا چیا میتونن بخورن؟
پاسخ
مرسی موناجان. یادم نیست دکتر پسرم یا خانه بهداشت ی کدوم گفتن اون قدیمی و به اون عمل نکن. مثلا فکر کنم گندم زده میشه داد، در صورتی که دکتر پسر من ممنوع کرده فعلا براش

عاطفه جان پسر من نزدیک ۵ ماهگی اش دکترش کمکی براش شروع کرد و با فرنی برنج شروع شد. گفت حریره بادام تا ۶ ماه نده.
من پسرم شیر خشک هم میخوره. شیر خشک درست میکنم میذارم رو گاز ی کم هم آرد برنج میزنم و ی پر شکر (دکتر پسر من ی ذره شکر تو پوره میوه و اینا رو مشکلی نمیدونه ) میذارم ی کم با هم بجوشه و غلیظ بشه بهش میدم.
الان من خوندم صفحات اول بچه ها با پوره گلابی و سیب این قاطی میکنن میدن، باید خوب بشه. من عصر براش درست میکنم.
عاطفه جان راجع به شکر اینا باز از دکتر دخترت بپرس گلم
پاسخ
میشه ی کمکی بهم بکنید
تو اینستاگرام پیج ای بانو فرنیوه و حریره بادوم داره آماده کلی هم تعریف شنیدم میشه از اونا بگیرم ؟

مرسی شیطون خانم جانم
من استرس گرفتم آرد برنج باید درست کنم ک
انگار خیلی طول میکشه آماده شدنش
پاسخ
عاطفه جان من آرد برنج آماده از مادر همسرم گرفتم نمیدونم چقدر طول میکشه آماده سازیش
من آماده اش نمیگیرم کلا به نظرم سالم تر و مطمئن تر خودت آرد برنج و بادام درست کنی
پاسخ
بچه ها من پستارو خوندم یه سوال پیش اومد برام شما چه زمانی شروع کردید به غذای کمکی؟ به من خانه بهداشت گفت زمانی که واکسن۶ ماهگیو زدی ( یعنی۶ ماه پُر شه)
منم ندادم تا الان ،دخترم۵ ماه و ۲۰ روزس
پاسخ
بهداشت میگه ۶ماه تمام.بعضی دکترا میگن اول ۶ ماه یعنی ۵ماه تمام.بعضی دکترام مثل بهداشت میگن.نظر دکتر خودش ببین چیه.به هر حال الان هم داره ۶ ماه نزدیک میشه میتونی با فرنی شروع کنی
  • Seti69
پاسخ
عاطفه اصلا سخت نیستا
باور کن
ببین اینجوری درست کن کنار کارای خودت 
1پیمونه برنجو بشور بذار 3،4 ساعت روی کابینت واسه خودش خیس بخوره
بعد بریز تو ابکش باز بذار 1ساعتی ابش بره واسه خودش
بعد یه پارچه تمیز بنداز توی یه سینی و برنجارو بریز توش و پخش کن تا نمش بره 2،3 ساعت واسه خودش
بعد بریز  توی غذاساز یا اسیاب و پودرش کن
بعد باز بریز روی همون دستماله توی سینی شب تا صبح بذار خوب خشک بشه واسه خودش و بعدم توی ظرف دردار توی یخچال نگه دار 
همش خودش کار خودشو میکنه یه روز طول میکشه انا از تو وقتی نمیگیره
اینجوری مطمئن تره دختری
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان