موضوعها: 0
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
ترگل همیشه همینه من خودم بعد این همه سال رانندگی درون و بیرون شهر - هر بار یکی مخصوصا برادرم پیشم بشینه ،گند ترین حالت ممکن رانندگی و به قول تو ساده ترین چیزا رو اشتباه میکنم - بهش فک نکن
مسیر جهان دوره گردیست
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Targol، youtab
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
ندایا جان آخه یه راننده حرفهای هم نبود. فکر کنم پیش یه حرفهای بشینم بدتر شم. یه بار همسرم گفت الان وقت اینه کنار رانندههای دیگه مثلا پدر یا برادرش بشینم. وای همینو که گفت خودمو خیس کردم، چه برسه بشینم.
• youtab، ندایا
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
همیشه همینه برای همه هم پیش میاد ،بهش فک نکن واقن
مسیر جهان دوره گردیست
• Targol، youtab
تشکر Received:
4,399 in 811 posts
تشکر Given: 3,736
اعتبار:
5,519
دیروز صبح ما رفتیم خونه مامانم بچه ها. همسر ماشینو گذاشت جلوی در خونه و راننده اداره اومد از جلوی خونه مامان من سوارش کرد و رفت...
بعد دوست شوهر خواهرم اومد جلوی خونه مامانم کار داشت همون موقع هم همسایه اومد و گفت میشه یکم ماشینو بدین جلوتر من رد بشم؟؟ من اومدم و ماشینو زدم جلو و بعد از رفتن همسایه برگشتم عقب.. حالا دوست شوهر خواهرم منتظر بود تا مامانم چیزی واسش بیاره....
الان خواهرم زنگ زده میگه فلانی دیشب زنگ زد به شوهرم و گفت خواهر خانمتم که با ترمز دستی بالا حرکت میکرد هرهرهررررر
و به من میگه تو ندیدی ترمز دستی بالا بوده؟؟؟؟؟ درحالیکه اصلا اصلا چنین چیزی یادم نمیاد حتی خوب یادمه وقتی ترمز کردم خودم دادم بالا....
هيچ وقت از رانندگی کردن خوشم نمیومد هیچووووقت. این حرفم شد غوز بالا غوز؟ یا قوز؟
• خانم فسقلی
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
وا لیدان به اون آقا چه ربطی داره؟!!
چه بیکار
شب زنگ زده به شوهر خواهر شما و در مورد رانندگیت نظر داده!!!
والا اسم زن ها بد در رفته بعضی مردا خیلی ... هستن
تو اصلا به این حرف ها اهمیت نده
شاید اون آقا انتظار داشته که بهش بگین ماشین را جا جا کنه ولی خودت انجام دادی
دمت گرم
• خانم فسقلی، لیدان
تشکر Received:
4,399 in 811 posts
تشکر Given: 3,736
اعتبار:
5,519
مری خیلی لجم گرفت من فکر نمیکردم بخواد این بازی کثیفو بکنه که اما الان که یادم مییاد وقتی جلو در منتظر بود همینطوری داشت نگام میکرد بعد یه سوال بچه ها
منکه اصلا چنین چیزی یادم نمیاد اما اگر ماشین رو ترمز دستی باشه و حرکت کنه اونقدر مشخصه که کسی از بیرون متوجه بشه؟؟
مری واقعا بعد میگن خانمها خاله زنکن اصلا این قضیه انقدر مهم بود که تو بری زنگ بزنی به یه مرد دیگه تعریف کنی؟؟
• Mari90، خانم فسقلی
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
لیدان چه آدم بیشعوری بوده. اعصابمو خورد کرد. چقدر بی شخصیت که حتی اگرم بالا بود و متوجه شد عوض اینکه بیاد بهت بگه گذاشته برای یکی دیگه تعریف کنه بخنده؟ خاک تو سرش. ملت غریبه تو خیابون خیلی بیشتر کمک میکنن تا امثال این آشناها.
تو احساس نکردی ماشین سخت حرکت میکنه؟ شاید مثلا از صدای گاز زیاد فهمید. به داخل ماشینت دید داشت؟
شایدم کلا یه وری زده که بخنده.