امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
لیدان نزار حرف یه آدم چیپ خاله زنک اعتماد به نفستو بگیره. اصلا تو عشقت میکشه کلا با ترمز دستی بالا رانندگی کنی، به کسی چه مربوط؟؟دلت میخواد ماشینتو داغون کنی اصلا، فضول مردمن؟ به کسی ارتباطی نداره اخه. به نظرم خواهر شوهرت وقتی میدونه همکارش ادم درستی نیست و بی اخلاق و دله هستش نباید بیارتش دم خونه ی فک و فامیل.
بچه ها رانندگی اولش تمرین و تجربه هستش، بعد مدتی فقط میشه اعتماد به نفس. بخدا من مرد دیدم که کلی اعتماد به سقف داشته تو رانندگی ولی یهو تو ترافیک خاموش کرده، یکیو دیدم میخواست از تو کوچه بپیچه تو خیابون اصلی یهو خاموش کرد، یه پسره رو دیدم میخواست پارک دوبل بزنه ۲ بار محکم کوبید به جدول، ولی هیچ کدومشون خم به ابرو نیاوردن و اصلا به روی خودشونم نیاوردن، ولی زنها انقدر که سر رانندگشون همه مسخره بازی دراوردن و خندیدن خود زنها فکر میکن همیشه باید پرفکت باشن و اشتباه تو رانندگی براشون گناه نابخشودنیه. تا خاموش میکنن ۱۰ تا رنگ عوض میکنن از زور خجالت و استرس، موقع پارک که هیچی یه سکته ناقص میزنن تا پارک کنن، بعد این مردای بی شخصیت هَوَل هم که تا میبینن یه زن میخواد پارک دوبل بزنه زود میپرن وسط که مثلا بهش فرمون بدن!!! من نمیدونم کی به اینا گفته باید همیشه نخود هر آش باشن و خودنمایی کنن؟؟؟؟ هروقت این جور مردا اومدن وسط کمک کنن اصلا به راهنمایی ها و فرمون دادنشون توجه نکنین، اصلا نادیدشون بگیرین و خودتون کارتون رو انجام بدین، اینا میخوان اینجوری اعتماد به نفسو ازتون بگیرن و بگن شماها همیشه به کمک نیاز دارین و تنهایی نمیتونین و میخوان اینجوری اعتماد به نفس خودشون رو روز به روز بالاتر ببرن، در صورتی که هیچی نیستن. قوی باشین.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • لیدان
پاسخ
درست میگی ستی جان واقعا. همسرمم همیشه اینو میگه برو بزن بکوب بمال تا ترست بریزه و بتونی خودتو جمع و جور کنی دقیقا هم میگه ممکنه هرچی کمتر بشینی یه روز ببینی که دیگه نتونی اصلا رانندگی کنی..

ترگل بازم ستی درست میگه اگه شرایطشو داری عوض کنش. اتومات خدایی یه چیز دیگست
  • Targol
پاسخ
ماهور من اصلا فرمون دادن رو بد نمیدونم. واقعا انقد بده؟ اعتماد به نفسمو هم تا به حال خراب نکرده بود. به نظرم اونایی که فرمون میدن فقط از مهربونیشونه!

نه لیدان عوض نمیکنم. این مساله برای من ورای چیزیه که فکر میکنین و نمیتونم خوب توضیحش بدم!
  • ستی‌لیته، لیدان
پاسخ
ترگل فرمون دادن تا فرمون دادن داریم. یه وقت هست واقعا گیر کردی و نیاز داری. خب میان کمک و اوکی هم هست. یه وقت هست مثلا وایسادی و میخوای دوبل بزنی، نه ترافیک خاصی هست نه جای پارکت بده، خلاصه که همه چی اوکی هست ، بعد یهو یه مرد از راه میرسه دقیقا همون کارایی که خودت داری انجام میدی رو بهت دیکته میکنه،خودشو قاطی میکنه!!! این واسه خود من بارها پیش اومده، خب این جالبه به نظرت؟؟ اصلا شرایط شرایط خاص و پیچیده ای نیست که بخوان به کمک بشتابن که!!! عین اینه که یه مرد بخواد دوبل بزنه، آیا یه مرد دیگه زود میپره وسط بگه بزار برم فرمون بدم؟؟؟؟ نه نمیرن، چون با خودشون میگن مرده و از پسش برمیاد. یا وقتی یه مرد داره دوبل میزنه ما زنها میگیم لابد سختشه و بزار بریم بهش فرمون بدیم؟؟؟ نه نمیریم و با خودمون میگیم حتما بلده . اینا همش از اعتماد به نفس میاد، از چیزی که تو ناخوداگاه زن و مرد ثبت شده میاد.
  • Targol، لیدان
پاسخ
ماهور من قبل از این قضیه ترمز دستی هم نمیتونستم رانندگی کنم. اتفاقا دیشب ح فشو زد دوباره همسرم بهش گفتم من ادم خیلی کارها هستما اما نمیدونم چرا حس میکنم ادم رانندگی کردن نیستم بااینکه میدونم از ریشه غلطه این حرف.
ماهور جون استثنا این دفعه خواهر شوهرم نه. شوهر خواهرمSmile
اره منم به نظرم اصلا فرمون دادن بد نیست. من به همسرم میدم فرمونو همشم میگم بکشن.. بشکن.. بعد خندش میگیره کلا کنسل میشه
  • Targol
پاسخ
ماهور نمیدونم این مدلی تا الان برام پیش نیومده. دو سه باری که برای فرمون دادن به کمک من اومدن وقتهایی بود که اضطراب رو تو صورتم میدیدن Smile)
  • **ماهور**
پاسخ
ترگل خب من موافقم که خوب بود اول دنده‌ای بشینی، ولی میگم دیگه یاد گرفتی، بسه، برو همون اتومات که اولش شوهرت میگفت رو بخر چون قطعاَ هی گرونتر و گرونتر میشن. تو خیابونای تهران واقعاَ سخته خب دنده‌ای. لازم نیست به خاطر غیرتت تا ابد دنده‌ای بشینی!
  • Almam، Ri Ra، Targol
پاسخ
ترگل جان برای تمرین نیم کلاچ و توقف حرکت، برو یه جای خلوت پیدا کن و حسابی تمرین کن که قلقش دستت بیاد ... مثلا شمال شرق سمت ازگل پیدا میشه ازینجاها
  • Targol
پاسخ
بچه‌ها دیدم تقاضا زیاده گفتم بیام بگم از تجربیاتم استفاده کنید Big Grin ولله رانندگیم فعلا در مسیر روتینیه فقط نگفتم بهتون چند ماه پیش یه تصادف داشتم با وانت این پسماند مسماندیا. یاره دوبله پارک کرده بود تو خیابون فاطمی، وایساده بود کنار ماشینش که سوار شه، بعد دید من دارم از کنارش رد میشما اما تو چشمهام نگاه کرد و در ماشینو باز کرد. منم که دیدم داره خط میفته رو ماشین گفتم بذار از اول تا اخرش رو یه دست خط بندازیم، نکردم ده سانت بگیرم سمت چپ که خط از وسط ماشین قطع شه اقلا. خلاصه از گلگیر جلو تا گلگیر عقب خط عمیق افتاد! بعد طرف افغان بود گواهینامه هم نداشت. افسر هم ماشینشو برد پارکینگ. جالبه ما که اومدیم خونه همسرم باهاش تماس گرفت گفت افسر به من نگفت من مقصرم، ماشینو هم برای یه چیز دیگه برد خوابوند. همسرم دید یارو اصلا تو باغ نیست گفت به رییست بگو بهم زنگ بزنه. رییسه که زنگ زد اول پررو بازی خواست دربیاره. فقط افسر یه راهنمایی بهمون کرد که این راننده‌هه که آه در بساط نداره شما به شرکت بگید ازتون شکایت میکنیم که چرا ماشینو دادین دست کسی که گواهینامه نداره. همینو که همسرم گفت رییسه شل شد که تو رو خدا تخفیف بدین و … ما هم هزینه افت قیمت نگرفتیم.
ولی نگم از ایست کامل تو سربالایی، کلاچم ضعیف شده جووووری گاز میدم که هننننننننن صدا میده کل کوچه برمیگردن ببینن چی شده؟؟ Smile)
  • freebird، nona، youtab، ستی‌لیته، فلامینگو
پاسخ
من امروز صبح داشتم میرفتم تو پارکینگ شرکت زدم به ماشین یکی دیگه
یارو خندید و گفت برو
خدا رو شکر همکار بود چیزی نگفت
گلگیرشم رفت تو
  • nona، youtab، خانم فسقلی، فلامینگو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان