امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
دوستای خوبم
من قبل از غذای کمکی دخترم کلا شبی دوبار واسه شیر بیدار میشد الان شده شبی ۶۰۰ بااار
تجربه ای دارین؟
پاسخ
عاطفه جان تشنه اش نیست؟ من بعضی مواقع پسرم با گریه از خواب بیدار میشه و با شیر هم موقت آروم میشه. بهش آب میدم اروم‌میشه و می خوابه. میخوای شما هم تست کن اگر آروم شد که از تشنگی
پاسخ
اره عاطفه برای هربار بیدار شدنش شیر نده بعدا برای قطع شیر شب اذیت میشی 
اب جوشیده رو که سرد شد بریز توی یه شیشه شیر بذار کنارت هربار بیدار شد اول اونو تست کن بیشتر مواقع با همون میخوابن مثل ادم بزرگا که نصف شب تشنه میشن
پاسخ
مرسی نمیدونم والا
امتحان میکنم
شیر شب عمراااا بتونم قطع کنم هعی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
عاطفه جان ذره ذره باید وابستگی اش به شیر کم کنی. ممکنه حتی ی ماه یا بیشتر هم طول بکشه. به قول دکتر پسرم، ممارست روی بچه ها حتما جواب میده.
  • youtab
پاسخ
شیطون جان من دخترم بدقلقه کلا
از اول ب صدا حساس بود مثلا رو پام میخوابونم اگر حس کنم ی ذره ممکنه صدا باشه کلا رو پام کلا میزارم باشه
شبا فقط میزارم پایین ک اونم تست کردم از تشنگی بیدار نمیشه
مگه شیر ادم تشنگیو برطرف نمیکنه؟
از وقتی غذا میخوره حداقل ۶ بار تا صبح بیدار میشه روانی شدم دیگه
چجوری وابستگیشو کم کنم اخه
سیب رنده کنم بدم؟
پاسخ
عاطفه جان شیر برای قبل از شروع غذا جوابگو تشنگی هست بعد از غذا تشنگی برطرف نمیکنه. شما غذا بخوری با شیر تشنگی ات رفع میشه؟ بچه هم مثل شماس.
من تازگی پسرم هر موقع بخواد بخوابه براش لالایی پخش میکنم راضی ام. هم خیلی سریع تر خوابش میبره و هم اگر سر و صدایی تو اطراق و محیط باشه صدای آهنگ لالایی اون ها رو می پوشونه. میخوای این رو هم ی تست کن.
ی مورد دیگه نن پسرم شبا ۵ ساعت شاید حتی بیشتر یک سره می‌خوابه و بعد از اون هر یکی دو ساعت برای شیر بیدار میشه. وقتی بیدار میشه میاد بین من و همسرم می‌خوابه و هر موقع شیر بخواد تو خواب بهش شیر میدم یعنی هر دومون خوابیم. میدونم از نظر تئوری درست نیست ولی برای من بیدار شدن و با وقفه خوابیدن مساوی با از بین رفتن کل زمان روزم. و من اونقدر سخت گیر نیستم بچه بزرگ بشه کم کم وابستگی هاش کم میشه. شما هم اگر خیلی حساس نیستی این راه رو هم تست کن.

سیب و انبه و موز و آوکادو از بعد ۶ ماه میتونن بخورن
  • 2015
پاسخ
مرسی عزیزم
دخترم عادت داره خودم براش لالایی بخونم
تازه رو پام تکونش بدم حتما
موندم بخدا
منم شبا داغون میشم کل روزم از بین میره چند روزه انگار تریلی از روم رد شده انقد بی خوابم دیشب وقتی بیدار شد ۳ سی سی بهش آب دادم بازم دهنش باز بود واسه شیر بهش شیرم میدم زود ول نمیکنه شاید یک ربع تو دهنشه قشنگ میمیرم نمیدونم شاید غذا کم میدم بهش
من دوبار در روز اندازه نعلبکی میدم بهش
دیگه مبخوام ۳ وعده کنم
میخواستم از شیر شب بگیرمش دیشب هرررکار کردم کوتاه نیومد
رو پام گذاشتم لالایی خوندم آب دادم اصصصلا

دیگه رد دادم بخداااا
پاسخ
عاطفه جان دندون دراورده؟؟
عزیزم خیلی کوچولوه برای قطع شیر شب...خب گشنشه شاید.من از دکتر پسرم پرسیدم گفت وقتی بچه گرسنه ست ازخواب بیدار میشه،شیر بده سیربشه بخوابه.چرا گرسنه نگهش میداری.شیرشب رو هم بعد۹-۸ماهگی قطع کن که من هنوز موفق نشدم.پسرم هنوزم شبها دوسه باری بیدار میشه و شیرمیخواد.
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
عاطفه جان چند ماهش دختر گلت ؟ ببین من در روز سه تا چهار بار غذا میدم و تا جایی که یاری کنه بهش میدم بخوره. یعنی به هر طریقی هست سعی میکنم بهش بدم آنقدر تا دیگه همکاری نکنه. مثلا با اسباب بازی سرگرم کنم با ماشین لباسشویی و ظرف شویی نشونش بدم حواسش پرت اونها بشه یا اگر کسی پیشم باشه براش برقصه تا بخوره. پسر من ۷ ماهش. به نظرم دو تا نعلبکی کمه. من دکتر پسرم گفت پنج روز اول از ی قاشق شروع کن تا ۵ قاشق برسون و بعد از اون تا ۵ وعده در روز هر چقدر خواست بهش بده.
دلیل آنقدر بیدار شدنش اگر از گرسنگی شب کامل سیرش کن بخوابین. اگر سوپ شروع کردی ی کاسه کامل سوپ بده یا اگر شیر خشک میخوره ی شیشه شیر خشک بده شاید شیر شما هم مثل من زیاد بچه رو سیر نگه نمیداره. یا موز بهش بده بخوره اینا سنگین بچه بخوره تا ۵ ساعت حداقل می‌خوابه
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان