امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۵/۳۱، ۱۰:۴۸ عصر)Arezoo1984 نوشته است: خسته نباشید به همه مامانا
دختر من نزدیک دو ماهش، دارم سعی میکنم کم کم آموزش خواب بهش بدم و خوابش رو تنظیم کنم، تنظیم خواب شب، خیلی ربط داره به منظم کردن خواب روز...
حالا سوالم اینه که تو روز چه جوری کوچولوهاتونو میخوابونین؟ دختر من تو روزا به سختی میخوابونم، بخوابم هم زود پا میشه یا تا میذارمش زمین، بیدار میشه.
پیشنهادتون چیه؟
عزیزم توی پیج littlezdream  می تونی اطلاعات خوبی پیدا کنی... خودشون مشاور خواب هم هستن و سوالات رو تا یکی دو ساعت بعد از گذاشتن پستاشون جواب میدن... بشین هایلات و پستاش رو کامل بخون خیلی کمکت می کنه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم ترگل جون… طفلکی حق داری دو تا بچه همزمان واقعا سخته. خدا بهت سلامتی و توان مضاعف بده. مشکلی دارن بچه ها؟ همون کولیک اگر هست که واقعا عذاب آوره گویا. ایشالا همه اینا به چشم برهمزدنی پشت سر گذاشته میشه. به این فکر کن ما وقتی داریم دست و پا میزنیم واسه دومی شما دو تا دیته گل دو ساله داری

آرزو‌جون من هم روز همچنان مشکل دارم وگرنه کمکت میکردم Smile

رز جون این پیج littlezdream گویا بسته شده درسته؟
  • (کژال)، Arezoo1984، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون یه دخترم یه شب کلی بالا آورد تا بیحال شد. بردیم بیمارستان بستری شد. ۱۲ روز دوباره تو ان ای سی یو بود. هزار جور تست کردن آخر نفهمیدن چرا و آخرش با نوتر پایین ترخیص شد و گفتن مراقب باش حسابی. رفتم پیش دکتر کمپانی خون گفت نوتر با اسید فولیک بالا میره. نگران نباشید. یه ماه بعد بیایید آز. دکتر علی مددی گوارش هم گفت احتمالا علتش آلرژی بود. اصلا اونهمه دستکاری لازم نبود و بچه اذیت شده بیخودی. حالا از دیروز تو پوشکش رگه‌های کوچیک خون دیدم. دارم دیوونه میشم. این دخترم شیر خودمو میخوره اما با کلی پرهیز غذایی و کمکی آپتامیل پپتی که پروتیین شیر گاوی نداره. بعد دیروز عصر دیدم اون یکی قلم که فقط شیر خشک میخوره هم تو پوشکش خونه. یعنی هر دو در آن واحد حساسیت دادن؟!!! خوب زبونم لال لابد یه چی دیگه است که مسری بوده. عکسشو برای یه پزشک اطفال فرستادم گفت نگزان نباشید این رگه های ریز حساسیت به پروتیین گاویه.
نمیدونم ولله. پریروز جگر خوردم. یه پنج دقیقه هم به اون یکی قلم شیر داده بودم وگرنه کلا تغذیه اش شیرخشکه.
وای چقد غر زدم..
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نکران نباش عزیزم نوتروفیلشم بالا میاد خب تقصیر ندارن گلم دوقلو بودن زود بدنیا اومدن ازین دست مشکلات شایعه نباشه اصلا عجیبه. رگ خونی معمولا حساسیت به پروتیین گاویه همین که پیش دکترش میبری نباید نگران باشی عزیزم
ولی خب حق داری دیگه ما اینجا میگیم نگران نباش خودمونم تو شرایط تو باشیم دست و پامونو گم میکنیم

بچه ان هزار جور بالا پایین دارند
خدا شاهده ما بچه بودیم اگه کسی به پی پی ما توجه میکرد Smile
  • (کژال)، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۱:۵۴ عصر)Targol نوشته است: نونا جون یه دخترم یه شب کلی بالا آورد تا بیحال شد. بردیم بیمارستان بستری شد. ۱۲ روز دوباره تو ان ای سی یو بود. هزار جور تست کردن آخر نفهمیدن چرا و آخرش با نوتر پایین ترخیص شد و گفتن مراقب باش حسابی. رفتم پیش دکتر کمپانی خون گفت نوتر با اسید فولیک بالا میره. نگران نباشید. یه ماه بعد بیایید آز. دکتر علی مددی گوارش هم گفت احتمالا علتش آلرژی بود. اصلا اونهمه دستکاری لازم نبود و بچه اذیت شده بیخودی. حالا از دیروز تو پوشکش رگه‌های کوچیک خون دیدم. دارم دیوونه میشم. این دخترم شیر خودمو میخوره اما با کلی پرهیز غذایی و کمکی آپتامیل پپتی که پروتیین شیر گاوی نداره. بعد دیروز عصر دیدم اون یکی قلم که فقط شیر خشک میخوره هم تو پوشکش خونه. یعنی هر دو در آن واحد حساسیت دادن؟!!! خوب زبونم لال لابد یه چی دیگه است که مسری بوده. عکسشو برای یه پزشک اطفال فرستادم گفت نگزان نباشید این رگه های ریز حساسیت به پروتیین گاویه.
نمیدونم ولله. پریروز جگر خوردم. یه پنج دقیقه هم به اون یکی قلم شیر داده بودم وگرنه کلا تغذیه اش شیرخشکه.
وای چقد غر زدم..
عزیزم خدا قوت مامان قوی Heart
ببین احتمال حساسیت به لاکتوز و در ادامه ی اون ریفلاکس رو هم در نظر بگیر... پسر منم دقیقا حساسیت به لاکتوز داشت و به خاطر همون ریفلاکس هم داشت و حتی با شیر خودم هم ریفلاکسش کم نمی شد... با شیر مخصوص بدون لاکتوز هم باز ریفلاکس رو داشت تا اینکه رفتیم دکتر و شرایط ریفلاکس رو کامل رعایت کردیم... و داروهای لازم رو دادیم تا بالاخره 10 ماهگی خلاص شدیم... 
شما رگه خون دیدی یعنی احتمالا پرزای روده دارن میریزن... می خوای ببرش پیش دکتر مقدادی اونی که توی شهرانه... هر روز 10 صبح می تونی اینترنتی وقت بگیری ولی باید سریع این کارو کنی... وگرنه وقت های معمولیش 1 ماه کمتر نیست... برو به امید خدا شرایطتون بهتر میشه... میفهمم الان تحت چه فشاری هستی... ولی فقط می تونم بگم تا می تونی کمک بگیر و شرایط ریفلاکس رو رعایت کن (مثل ممنوعیت های غذاییش (انواع محصولات گاوی، بادمجون، رب و گوجه، چیزای ترش مثل آبلیمو و...)، اسپری بینی، ماساژ مجرای اشکی، دمای محیط پایین حدود 22 درجه، صداهای آرامبخش، تغذیه کوتاه مدت نهایتا  دقیقه ای هر 1.5 تا 2 ساعت یکبار یا 30-45 سی سی در 1. تا 2 ساعت... بذار عکس برگه ی راهنمای ریفلاکس دکتر مقدادی رو می فرستم... خودت هم سرچ کن...
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اااا نونا جون من الان دیدم پیجشون پریده!!!!!!!!!!
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واقعا بچه داری سخت و طاقت فرساست.ترگل جون شما که دوتا داری دیگه سختیشم بیشتر میشه.امیدوارم خدا به هممون نیروی بیشتری بده.شما هم دخترات زودی بزرگ میشن و این سختیا هم تموم میشه. من که تا قبلش شاید فکر بچه دوم بودم ولی الان دیگه کلا میگم نه.

یه سوال بچه ها .شما بچه هاتون رو بینایی سنجی بردین ؟ یکماهگی باید ببریم درسته ؟
بعد شماهایی که فقط شیر خودتون رو میدین تا حالا با شیر دوش شیر رو دوشیدید ببینید چند سی سی هست ؟ 
من به خاطر زردی بچم دیگه از روز چهارم به بعد اول شیر خودم رو میدم و پشت سرش هم شیر خشک . تو این هفته میخواستم کمش کنم ولی بچم گریه میکرد و گشنش بود.الان من هر سری ۹۰ میل شیر خشک میدم .
شیر خودم رو یه بار دوشیدم .دوتا سینه رو هم ۲۰ میل هم نمیشد. تو نت خوندم تو این سن نیاز به ۸۴۰ میل شیر دارن . یعنی شیر من خیلی کمه . شماها کار خاصی واسه زیاد شدن شیرتون انجام دادید ؟ به غیر از شیر افزا ؟
  • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره پریده اینم سانس ماست Smile
  • Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
[تصویر:  photo_2021-08-23_13-18-55_72fb.jpg]

فقط یه نکته بگم... نعنا رو بیخیال شو چون تشدید کننده ی ریفلاکسه، نبات هم خیلی وقته ممنوع شده...
کلا چیز خوردنی این صفحه رو نده... باید دکتر با توجه به سن بچه ها براتون تجویز کنه
فقط نخوردنی ها (تحریک کننده های ریفلاکس بخصوص محصولات گاوی و بخصووووص شیر گاو) و شرایط رو رعایت کن... مثل نشسته شیردادن و 20 دقیقه بغل کردن بعد از شیردهی یا گذاشتن بچه ها توی کریر یا صندلی ماشین و فاصله ی شیردهی ها و مدت زمان شیر خوردن و اسپری بینی ووو.....

و تا می تونی کمک بگیر... این روزها سخت ترین روزهای بچه هستن... اگه کمک بگیری هیچکس ایرادی بهت نمی گیره... ولی دو روز دیگه بیای بگی کسی کمکم نکرد و... میگن که خودت نگفتی... و بچه یه ذره سنش بره بالا دیگه کسی اصلا بهت نمیگه کمک میخوای یا نه... ولی این روزای اول می تونی از کمک ها استفاده کنی... تا می توووووونی استفاده کن
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون بینایی سنجی بدو تولد سه ماهگی و یک سالگیه. مگر اینکه بچه تو معاینه بدو تولد مشکلی داشته باشه، یا بچه نارس باشه که به تشخیص پزشک اطفالش معاینه میان دوره لازم بشه

من تا حالا ندوشیدم گفتم که فوبیا دارم به این کار. فقط هم شیر خودمو میدم. ولی چون سر وزن هست خدارو‌شکر به نظرم نیاز نیست بدوشم چک کنم. الان مگه نی نی وزنش کمه؟
  • Rose، Sh96.shamim، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان