امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
مرسی لیانه جونم. پس زیاد بهش اصرار نمیکنم. هر چند این چند روز به اندازه کل عمرم به اینکه چی درست کنم چطور درست کنم کخ بخوره فکر کردم. هی پختم نخورده ریختم دور
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، Nedaaa28
پاسخ
مامانا شما گندم سیاه تو غذای بچه ها میریزید؟
از چه سنی میتونم شروع کنم؟
پاسخ
من میریزم کژال جان
باهاش حلیم درست میکنم بیشتر
از ۸ ماهگی ریختم
  • (کژال)
پاسخ
مرسی ندا جان
دستور حلیمت رو میگی لطفا؟
گوشتم میریزی؟
پاسخ
ماهیچه رو با پیاز و یه چوب دارچین کوچیک میذارم میپزه بعد پیاز رو در میارم گوشت رو میکس میکنم و گندم رو میریزم نیک ساعت بپزه قوام بیاد
  • youtab، مینو
پاسخ
سلام قشنگا
من از ۵ ماه و ۱۰ روزگی دخترم بهش کمکی دادم تا الان ک ۶ ماه و ۱۵ روزشه
فقط فرنی و سوپ و موز و حریره بادوم
امروزم زرد آلو دادم
و اینکه حالا میتونم ب سوپش پیازم بزنم ؟ خیییییلی بد طعمه اخه عوق میزنه طفلی
لیانه جون نمیشه ی دستور سوپ بدی بهم ؟دختر منم بخوره هعی
  • 2015
پاسخ
عزيزم
من وقتي پسرم هم سن دختر شما بود از پياز توي سوپاش استفاده ميكردم، ولي زمان پخت رو سه ساعت بده كه نفخش گرفته بشه( شعله رو كم كن كه كوچولو كوچولو بپزه)
عاطفه جون دو مدل برات ميذارم
يكي ميكس
يكي غير ميكس

اولي ميكس
يه برش پياز، يك سوم هويج، نصف سيب زميني كوچولو ،يه برش كوچيك گوجه بدون پوست ( ميتوني گوجه رو حذف هم بكني) يه تيكه كوچيك سينه مرغ
همه رو بذار با نصف آب ليموترش و يه مقدار زردچوبه و من يه كوچولو نمك هم ميزدم ( خيلي از دكترها درصورت بدغذايي بچه يه مقدار خيلي جزيي نمك رو مجاز ميدونن)
وقتي همه مواد پخت ، مرغش رو دربيار و سبزيجات رو داخل آبش ميكس كن ، مرغ رو هم ريش ريش و له كن و بريز داخل مواد ميكس شده و يه قاشق هم جودوسر اضافه كن و بذار حسابي جا بيوفته و در اخر گشنيز جعفري ريز شده رو اضافه كن

سوپ غير ميكس
يه تيكه ماهيچه رو با سبزيجاتي مثل هويج ، كرفس، سيب زميني ، گوجه رنده شده ، پياز بذار بپزه ( بايد حسابي سبزيجات رو ريز كني در حد اندازه مورچه ، مقدارش هم زياد نباشه كه وقتي پخت آب سوپ رو بگيره زردچوبه هم بزن
از شب قبل هم يه قاشق چاي خوري بلغور جو و گندم و برنج و خيس بده و دو ساعت بعد از پخت گوشت بهش اضافه كن ( اگه زودتر بريزي لعاب بلغورها باعث ميشه گوشت دير بپزه و له نشه )
در آخر كره يا روغن زيتون و گشنيز جعفري و آب ليموتازه رو بهش اضافه كن
فقط آب مواد رو در حدي بريز كه جا داشته باشه واسه لعاب بلغور جو و گندم و برنج
هرجا هم حس كردي مواد بيشتر از آبه با صافي مواد اضافه رو خارج كن تا آب سوپ به تعادل برسه
يكي دوبار درست كني اندازه ها دستت مياد
  • مینو
پاسخ
مرسی لیانه جونم
فقط خیلی از مواد رو هنوز استفاده نکردم مث پیاز زردچوبه گوجه بلغور اینا یدفعه اضافه کنم حساسیت میده؟
حتما درستش میکنم کم کم مررررسی
پاسخ
تست حساسيت رو شروع كن از تك تك مواد غذايي بگير كه دستت براي خوش طعم شدن و مقوي شدن غذا باز بشه

اصلا يه دفعه نريز تك تك اضافه كن و تست بگير
پاسخ
سلام. بچه ها دارچین و آویشن تو غذای بچه ها میریزید ]؟ من پسرم ۸ ماه و نیمش میتونم بدم بهش ؟ خدایی این غذاها که میخوره خیلی بدمزه است ی چیزی بریزم بهتر بشه طعمش
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان