امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
بچه ها وعده ها منظورتون با میوه ایناس ؟ یا ۴ وعده غذا؟
پاسخ
ستی جون من 3وعده غذا و 2تا میوخ یا میان وعده، البته گاهیم 1میانوعده فقط
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، Seti69
پاسخ
ستی جان مثل خودمون دیگه سه تا وعده اصلی و میان وعده که من یه دونه پوره میوه میدم
  • Seti69
پاسخ
سلام خوشگلا
لیانه جون سووووپ فوق العاده شد ولی من ادویه نزدم بازم لب نزد هعی
میگم پوره سیب زمینی بدم بهش چجوری؟
تو سوپ سیب زمینی داشت تا حالا بزور دادم خورده خخخ میوه بدم هلو؟

امروز صبح حال نداشتم بهش سرلاک‌دادم لب نزد
براش سوپ درست کردم چندین ساعت وقت گرفت نهایتاااا بزووووور ی قاشق خورد شایدم دوقاشق چایی خوری
براش فرنی درست کردم تقریبا خورد
الانم سیب زمینی اب پز کردم با اب جوش قاطی کردم پوره شد ترسیدم سنگین باشه براش کره نزدم باااازم لب نزد بزوووور شاید نصف چایی خوری خورد
من رد دادم دیگه
حریره بادوم چند روز پیش بعد چند روز دادم باسنش قرمز شد البته واسه این بود ک خشکش نکردم خوب و پوشکش کردم ولی ترسیدم ی درصد بخاطر بادوم باشع
قرمزی باسن هم جزو حساسیت ب شمار میاد؟
یکی بیاد بگه فردا چی بدم بهش هق هق
پاسخ
عاطفه جون يه كوچولو ادويه بزن مزه بگيره غذا بچه بتونه دهنشو باز كنه
اگه خاطره بد توي ذهنش از غذا باقي بمونه بچه بدغذا ميشه ها
حداعقل چاشني بزن آب ليموتازه ، آبغوره ، اب نارنج
زياد نه ها
خودت بچش انقد كه طعمش بهتر بشه
البته بچه ها توي سن دختر شما يه كم بدغذا هستن مخصوصا بچه هاي شيرمادري بيشتر گارد ميگيرن نسبت به غذا
يكي دو قاشق خيلي كمه حداعقل ٦ قاشق بده
پاسخ
زردچوبه و فلفل اصل هستن ک ترسیدم بزنم ابلیمو زدم ولی بازم بدمزه بود خداییش خودم بدم میاد ازین بی طعمی
فردا موندم چجوری درست کنم ک بخوره
پاسخ
عاطفه جان پسر من ۸ ماهش از ۷ ماهگی دکترش گفت زردچوبه مشکل نداره. از روز اول هم گفت روغن زیتون ، گره، آب لیمو میتونی بزنی که طعم بگیره غذا
پاسخ
تو روخدا بگین فردا چی بدم بخوره

دستور سوپ بدین
دستور غذا
گیج شدم بخداااا

تو شیشه چجوری بپزم؟
پاسخ
شیطون خانوم پسرت ۸ ماه تمامه یا تو ۸ ئه؟
از این جهت میپرسم که ببینم همسن دخترمنه یا نه، دخترمن تو ۸ ماهه ، من همش استرس اینو دارم نکنه کم میخوره از نظر تعداد قاشقاش ، پسر شما چندتا ق میخوره؟ حدودی
من خودمم نمیشمرم
پاسخ
ستی جان پسر من ۸ ماه یک هفته اش، یعنی ۸ ماهش تموم شده. والا منم قاشق نمیشمارم. قبل از مریض شدنش خیلی خیلی خوب غذا می‌خورد اما از هفته پیش که کرونا گرفت و خوب شد عادت غذایی اش خیلی بهم ریخت (البته داره خیلی بهتر میشه )
الان روزی ۳ باز غذا میخوره متوسط. صبحانه )تخم مرغ و سیب زمینی، املت، شیربرنج از این جورچیزا. ناهار و شام هم سوپ. سوپ معمولا به اندازه ی بشقاب سوپ خوری که میشه دو ملاقه کوچیک میخوره. که البته بگم یک سومش میریزه . میان وعده هم معمولا روزی یکی دو تا میوه میخوره با ی خرما و گردو. البته من همه اینها رو با بدبختی میدم. با کلی رقص و آواز. اسباب بازی. هزار نمایش. قبل کرونا خیلی راحت غذا می‌خورد الان اصلا این طوری نیست.
البته ستی جان اینم بگم، پسر من کمبود وزن هم داره. یعنی به نظر خودم خوبه اما دکترش هر سری وژن میکنه میگه حداکثر پر نکرده یا صد گرم کم وزنش از نرمال. که البته نظرش اینه چون من و پدرش هم کودکی لاغری داشتیم ارثی و اشتها آور و اینا نمیخواد

عاطفه جان
من معمولا سوپ ماهیچه یا مرغ درست میکنم. ماهیچه خیلی خوشمزه تر و خوش خوراک تره و پسرم بیشتر دوست داره و میخوره تا سوپ مرغ.
من ی تیکه هویج، یک سوم ذرت، نصف سیب زمینی. ی کم عدس. یک کم نخودفرنگی، با ی تیکه ماهیچه، ی کم برنج ، بعضی وقتها هم ی کم پرک جو و ی کم جعفری میذارم بپزه. تو سوپ ماهیچه استخون قلم خیلی خیلی سوپ خوشمزه تر میکنه و قوت بیشتری داره. سعی کن ی قلم هم توش بندازی (قلم گوسفندی ها) . و پیاز و زردچوبه‌. بعد که پخت به شیوه لیانه جان ی کم نعنا داغ با کره یا روغن زیتون درست میکنم میریزم توش و ی کم آب لیمو تازه. من خودم میچشم طعمش خوبه. مثل غذاهای خودمون نیست چون نمک نداره ولی خوشمزه است. میخوای اینم ی بار تست کن شاید دوست داشت.
برای صبحانه هم عاطفه جان میتونی اگر تخم مرغ و گوجه بهش بدی، زرده تخم‌مرغ با گوجه پوره و کره املت کنی، میتونی سیب زمینی و زرده تخم مرغ و نعناع داغ با کره بهش بدی، میتونی فرنی با خرما و موز بهش بدی، فرنی ساده بدی .‌من اینا به ذهنم رسید
  • Seti69
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان