امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
سلام مامانا
من رمزمو گم کردم دوباره‌ به اسم قبلی کاربری ساختم
در مورد غذا بگم که دیگه نمیدونم چیکار کنم دخترم هیچچچی نمیخوره
نه سوپ مرغ و ماهیچه، نه تخم مرغ، نه پلو، نه شیر، نه پسته ، نه میوه، حتی اوتمیل هم نمیخوره دیگه
واقعا هیچی، شیر هم در حدی میخوره که زنده بمونه
دکتر هم بردم دو بار ولی فایده ای نداشت، همش یاد نونا میفتم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، youtab، مینو
پاسخ
سلام
خیلی ناراحتم
خیییییلی
دیگه توی سوپش زردچوبه و نمک و آبلیمو و مرغ و جعفری و برنج و جوپرک و سیب زمینی و هویج داره میزنم اصصصلا لب نمیزنه
هویج حذف کردم شاید بدش میاد بازم نمیخوره
بزور بازی و حواس پرت کردن و اینا شاید ۴ قاشق چایی خوری بخوره
امروز ی وعده فرنی ی کوچولو موز و دو وعده سوپ ک خیییلی کم خورد دادم

یوتاب جونم شیشه گرفتم تنبلیم میشه ولی فردا توش سوپ میزارم ببینم چی میشه
همین مواد رو با پیاز و ی کوچولو کره میریزم تو شیشه چقدر آب جوشیده بریزم تو شیشه؟

تا صفحه ۲۸ خوندم ببینم چیا گفتین

میگم میشه اول تو کره پیاز رو یکم سرخ کنم و زردچوبه بزنم بعد مرغ رو یکم سرخ کنم بعد مواد بزنم؟ واقعا بوی مرغ میده سوپش بدم میاد حق داره خخخخ
گوشت شروع کنم ؟
پاسخ
عاطفه جان آره میشه اول با ی کم کره یا روغن زیتون تفت بدی اما خب آب لیمو ترش تازه بزن طعمش بهتر میکنه‌ . بعد تازه دختر گلت شروع کرده به غذا ذره ذره حجم غذاش بیشتر میشه. سوپ مرغ همون سوپ مرغ بزرگسال دیگه فقط بی نمکه که اونم با آب لیمو سعی کن جبرانش کنی. در کل سوپ ماهیچه به نظرم طعمش خیلی بهتر تست کن و اینکه حتما نعنا داغ هم بریزی قشنگ طعم اش شله میده )باز جا داره از لیامه تشکر کن ، من هر سری پسرم غذاش خوب میخوره ی خدا خیرت بده بهت میگم لیانه جان (

و اینکه پسرمنم هنوز با کلی جنگولک بازی غذا میخوره. از دست طی بهش نشون دادن تا ماکروفر و ... اصلا ی وضعی

کتایون خانم به نظرم دستور غذاهای لیانه رو انجام بده خیلی طعم خوبی داره و ایشالاه بچتون بخوره چون طعمشون خیلی نزدیک به طعم غذای بزرگسال
پاسخ
شیطون جان کلا بحث اینه من سوپ بلد نیستم خخخ
خوشمم نمیادا کلا
نعنا داغ دوس دارم امتحان کنم اما ن کره تست کردم ن نعنا
گوشتم تست نرسیده
فعلا پیاز و زردچوبه دارم تست میکنم
فردا ی تفت میدم واقعا بد مزس مرغ بدون تفت
لیانه جان همه ازت تعریف میکنن من بخاطر شما از اول شروع کردم دارم میخونم ب دستورای غذاییت برسما

تازه فرنیم با شیر تست نکردم هنوز
با آب میدم
فرنی دوس داره هر وقت کم میارم فرنی میدم بهش سیر شه خداقل
پاسخ
عاطفه فرنی با شیر مگه تست میخواد؟ شیر خشک دیگه . البته بازم من نمیدونم ، اما فکر نکنم دیگه شیر خشک تست بخواد

بعد نعنا داغ تو سوپ ماهیچه خوب میشه تو سوپ مرغ همون جعفری بزن. و اینکه نعنا که دیگه آلرژی نداره . واقعا بچه ها نعناع رو ی بار تست می کنید، بعد مثلا جعفری بعد گشنیز....
این طوری ی برنامه باید بنویسی رو حروف الفبا چی تست شد جی نشد خخخ
  • liyane
پاسخ
نه ديگه نعنا تست نميخواد كه
مگه ميخواي ٢ كيلو نعناداغ بريزي؟!
يه كم ميريزي فقط واسه اينكه طعم بگيره
پاسخ
تو سوپ مرغم میشه ریخت؟
من دیگه رد دادم
شله زرد ی نوک قاشق دادم خوشش اومد شیطونه میگفت بده بزار سیر شه خخخ
پاسخ
عاطفه من که همه چی میدم شل زرد نمیدم خخخ
پر از شکر و زعفرون دختر اصلا خوب نیست نکن این کار. بعد اینم در نظر بگیر هرچه غذاهای در این حد خوش طعم بخوره غذاهای خودش بدخوراک تر میشه
  • Rose
پاسخ
شیطون جان والا یک مادرشوهر دارم ک بیا بهش توضیح بده
من نمیدم ک
میاد میگه تبرکه فقط یکم بدم دیگه چی بگم یکم میده بهش
امروز میخوام مرغ جدا آبپز کنم بوش بره
تو کره پیاز تفت بدم و زردچوبه بزنم و اب بریزم و سیب زمینی و اب لیمو و مرغ و جو پرک رو بریزم توش
از طرفی جعفری خشک خریدم نتونستم جعفری پیدا کنم

فرنیم منظورم شیر پاستوریزه بود ن شیر خشک

بچه ها واسه بچه هاتون تو سن ۷ ماه چ اسباب بازی خریدین؟ بچم همچنان هیچی نداره جز چندتا جغجغه و ی عروسک ک میرقصه و صداداره و نور ک اونم چند دقه فقط نگاه میکنه
تازه ۷ ماهشه هنوز نمیتونه بشینه خیلی غصه میخورم
پاسخ
عاطفه شیر پاستوریزه رو دکترش اجازه داده بدی ؟ چون فکر کنم ممنوع تو این ست جتما بپرس اگر‌نپرسیدی

اسباب بازی هم چیز خاصی ندارن پسر منم همینا رو داره اما بیشتر با گیره لباس، شونه و سیم هندزفری بازی میکنه خخخ
جعفری پیدا نکردی گشنیز بریز، شوید بریز مهم نیست کلا ی سبزی خوش عطر بریزی کافیه

نشستن هن غصه خوردن نداره میشینه نگران نباش فقط دورش بالش بذار بذار یاد بگیره بشینه. منم با اینکه پسرم ۸ ماه و نیمش گاهی وه نشسته از صورت میخواد بیفته هنوز اون قدر تعادل نداره صد در صد تنها رهاش کمی. بچه با بچه فرق میکنه همشون آخر سر میشینن
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان