امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
عاطفه جان يه جاي كارت ميلنگه كه سوپت به گفته خودت بو ميده
يا آب زياد ميريزي
يا مرغت به نسبت آب و پياز زياده
يا مرغت خيلي وقته توي فريزر مونده بو گرفته
يه جاي كارت اشكال داره
وگرنه مرغ با پياز و هويج و زردچوبه امكان نداره بو بده
البته من يه كم كره و ليموتازه هم ميزنم
بعد عطر سبزي گشنيز جعفري واقعا سوپ رو ازين رو به اون رو ميكنه

ندا موافقم باهات بلدرچين بوي بدي داره
من يك بار گرفتم و ديگه امتحان نكردم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، Nedaaa28
پاسخ
من خودم بلدرچین نمیخورم اصلا ولی هربار رفتم پیش دکتر زندیه گفته بلدرچین میدی؟ حتما بلدرچین بهش بده دیگه هفته ای دوبار درست میکنم
دیگه هر چی دستم بیاد میریزم همون نعناع داغ و سیر و کرفس و زردچوبه و پیاز و هویج و کدوحلوایی Smile
  • lili_61
پاسخ
ندا جان عذاب وجدان گرفتم
من به پسرم اصلا بلدرچین ندادم
تو بارداری چند بار مامانم برام درست کردم چون ویار داشتم ازش بدم امده
میبینمش حالم بد میشه
اینجوری گفتی فردا برم براش بخرم
پاسخ
سلین جان عذاب وجدان نگیر خواهر
پسر من آلرژی داره خیلی از مواد غذایی رو هنوز نتونستم بهش بدم
واسه همیت دکترش رو موادی که آلرژی زایی کمی دارن زیاد تاکید میکنه ، که بتونم با همینا تقویتش کنم

مثلا بوقلمون مجاز نیس واسش هنوز
تخم مرغ فقط زرده‌ میدم بهش
لبنیات بعد یکسال
بلدرچین من تا الان نخوردم خوبم هستم خداروشکر Smile خیلی بدبو هست بزرگوار
  • Celin، lili_61
پاسخ
منم باهاتون موافقم به شدت بلدرچين بو میده. منم ی بار درست کردم پسرم به سختی می‌خورد دیگه درست نکردم.

عاطفه همه رو من با هم میریزم ، میذارم بپزه و بعد میکس میکنم. فقط نعناع داغ اگر سوپ ماهیچه باشه وقتی پخت درست میکنم میریزم تو سوپ . به همین راحتی

راستی بچه ها ترکیب هلو و سیب پخته شده رو پسر من خیلیییی خوشش اومد ‌. ریختم تو اوتمیل که هیچ نوع دوست نداشت با ی کم خرما، خیلی خوشش اومد خدا رو شکر. دوست داشتید شما هم امتحان کنید.

ی سوال، من کینوا گرفتن ولی اصلا نمیدونم چطوری استفاده کنم ؟ مثل اوتمیل یا بریزم تو سوپش مثل عدس و اینا ؟

نداجان، عدس پلو و کته ماهیچه رو از کی میشه داد ؟ پسر من نزدیک به ۹ ماه میتونم بدم ؟ من خودم عاشق کته ماهیچه ام. ولی بگم پسرم کلا دو تا دندون نصفه داره نمیتونه چیزی بجوه.
  • Celin، lili_61
پاسخ
لیانه جون منم حس میکنم ی جای کار میلنگه
آب چندبار میریزم اخه
مرغم تا از فریزر در میارم میزارم تو آب بپزه
گمونم بخاطر همینه
امروز دیدم مرغ تموم شده تا عصر ک شوهرم بیاد نداریم
پای مرغ میتونم استفاده کنم ؟ گوشتم امتحان نکردم هنوز
پاسخ
منم به عنوان کسی که از مرغ خوشش نمیاد بگم که:
عاطفه اگر میخوای بچه‌ت سوپ مرغ مقوی بخوره حتماً به همسرت بگو فیله مرغ پاک‌شده‌ بخره از قصابی تو شهر. فیله کمترین میزان بو رو برای آدمای حساس مثل خودم داره.
شما احتمالاً مرغ محلی هم میگیرین، طبیعیه که بو بده.
نیم کیلو فیله‌ی تازه‌ی گرون بگیره هر روز یه دونه‌ش رو سوپ کنی خیلی هم گرون نمیشه.
در ضمن وقتی از فریزر بیرون میاد باید حتماً یخش کامل آب بشه بعد شروع به آشپزی کنی، وگرنه کلی یخِ بدبو که هفته‌ها یا شایدم ماهها تو فریزر بوده رو هم داری تو اون سوپ در واقع میریزی و مسلمه که بو خواهد داد!

تو اول باید یاد بگیری یه سوپی بپزی که آدم بزرگا خوششون بیاد، بعد بچه هم شاید بتونه بخورتش. بعدشم اصلا درست نیست تو آشپزی هی آب به قابلمه اضافه کنی. این کار رسماً خراب میکنه غذات رو. حتماً از اول میزان مناسب (نه کم نه زیاد) آب بریز که نخوای وسط کار کم و زیادش کنی.
  • lili_61، liyane
پاسخ
ستی لیته جان من خودمم اشکال کارمو گفتم عزیزم
نمیدونستم ک باید حتما مرغ یخش آب شه
مرغ ارزون نمیخریم ما مرغ زنده میخریم همونجا برامون میکشن و میدن دستمون
ولی من خدایی سوپ اصلا بلد نبودم امروز ب شوهرم میگم دوباره مرغ بخره ببینم بازم این مشکلو دارم یا نه

من کی میتونم گوشت استفاده کنم براش؟
پاسخ
عاطفه جان ، ستی راست میگه مرغ محلی بوی بیشتری داره. بحث ارزونی گرونی نیست، تازه فکر کنم محلی ها گرون ترن. از همسرت بپرس اگر‌محلی هست دیگه نگیره. مرغ های محلی دیرتر هم می‌پزن. این سری فیله رو امتحان کن. سه چهار تیکه فیله بگیر شاید خورد. با یخ بودت مرغ منم موافقم خیلی غذا بوی بد میگیره اگر مرغ و گوشتش یخ باشه. سعی کن کم بگیری ولی تازه تازه بگیری. مثلا هر هفته برو خرید دیگه نره فریزر. شاید گل دخترت حساسه . این کارها رو کنی خوشمزه تر میشه
  • lili_61، ستی‌لیته
پاسخ
عاطفه جان ماهیچه هم میتونی الان بریزی
ترجیحا اولاش گوشتشو نده و عصاره و آبش باشه
ماهیچه خوش خوراک تره
زیادم به بو حساس نباش

تو شیشه درست کن همون اول آبش بریز اصلا نمیخواد بهش سر بزنی میتونی پیاز بیشتر بریزی وقتی پخت در بیاری
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان