امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
سلین جان
منم تو مصرف چربی حساسم حتی برای خودمون چه برسه به بچه.من تا حالا به پسرم سرخ کردنی ندادم(پسرم تقریبا ۳ ساله ست) جوری شده که خودشم نمی خوره حتی سیب زمینی سرخ کرده یا هر نوع ک*ت*ل*ت و این جور غذاها.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin
پاسخ
مینو جان خیلی خوبه رعایت میکنی بچه از اول عادت کنه راحتی
بیشتر غذاها رو تو فر درست میکنم
حتی ک*ت*ل*ت ، قیافه اش به قشنگی سرخ کردنی نمیشه ولی برای من که حجم زیاد روغن عصبیم میکنه تا آخرش حرص میخورم خوبه
پسرم عاشق سیب زمینیه چون از اول تو فر درست کردم به همون طعم عادت کرده
من یه ماهه برای راحتی خودم و تنبلی رعایت نمیکنم Dodgy
چند باری ماهی و کوکو رو سرخ کردم زودتر حاضر بشه حس سنگینی بهم میده نمیدونم توهم و تلقینه یا واقعی Big Grin
میشد پیاز داغ از غذاها هم حذف کرد عالی میشد Undecided
پاسخ
نخوندم پستا رو فقط تا دو سال اکر بچه اضافه وزن نداشته باشه لبنیات پرچرب و شیر کامل باید استفاده بشه صرفا بچه های دارای اضافه وزن یا کم خونی کم چرب مصرف باید بکنن تا جایی که میدونم
عاطفه گلاب زیر یکسال استفاده نکن احتمال الرژی زاییش بالاست الان که خیلی زوده ضمنا شیر پرچرب رو با تست و اروم بده اگه میخوایی از الان که نمیدونم دخترت چند وقتشه شیر بدی اول ترکیب یک سوم شیر پرچرب دو سوم اب بده کم کم به شیر کامل برسون اون هم زیر یک سال بیشتر از یک فنجان مجاز نیستی
  • 2015، lili_61
پاسخ
مرسی ندا جان
میگم ماست اینا از کی بدیم؟ و چجوری؟

الان دیدم همه نظر دادین ممنون
نونا جون من کم چرب دادم امروز صبح
اب قاطیش نکردم ک

منکه دو جا بردم دکتر یکیش گفت شیر تو غذا عیبی نداره
یکیش گفت شیر و عسل تا ۱ سال ممنوع دیگه نگفت تو غذاشم نریز
ندم ینی؟؟؟
ترسیدم
پاسخ
منم شیر دکترم گفت ممنوع. ماست ۱۱ ماهگی. پنیر ۱۰ ماهگی. تعجب کردم شیر میدین، زیر یک سال معمولا بچه ها مگه شیر خشک نمی خورن ؟!
پاسخ
از ی نفر ک پسرش زیر نظر همون دکتر دومی بود پرسیدم گفت تو غذاش بریز مشکلی نداره
فقط اینکه شیر بدی بخوره خالی مضره
منکه امروز دادم بهش راستش

تازه دکترش بهم گفت ماست و پنیرم میتونی ماه بعد بدی دیگه
استرس گرفتم با حرفاتون !!!
پاسخ
عاطفه جان اگر دکترش گفته که پس نگرانی نداره بده. نظرات دکترها با هم فرق داره. من نظر دکتر خودم گفتم و اینکه کلا پسر من به پروتئین گاوی حساسیت داره حتی شیر خشک معمولی هم دچار مشکلش میکنه. دختر شما اگر آکی هست بده
پاسخ
یوتاب جان اگه این پست رو می‌خونی میشه راجع به پخت باشیشه بگی؟! مثلا سوپ رو چند ساعت بزارم تو آب جوش بمونه؟
پاسخ
یوتاب بدو بیا...متخصص پخت با شیشه.
والا من دوبارامتحان کردم نتونستم با شیشه چیزی بپزم یعنی همش نپخت...ذوقم کور شد
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
عاطفه پنیر و ماست و خامه و کره اینا رو کلا زودتر از شیر میشه داد چون شیر خام نیست
نه استرس که نگیر برای احتیاط و ضعیف بودن معده بچه ها میگیم
اما حواست به علایم حساسیت باشه عزیزم
... 
اوووووف چه من متخصصممممم فاطمه خخخخخخخخ
... 
راست میگی من عاشق شیشه پزیم خخخخ
... لیلی جون الان کامل میگم
... 
ببین یه شیشه ای که توی قابلمت جابشه و در قابلمه بسته بشه رو خوب بشور
قابلمه ای هم انتخاب کن که جون بر اثر جوش اومدن مدام اب توش به فنا میره دلت نسوزه مثل من
برای سوپ به ترتیب داخل شیشه پیاز خورد شده، مرغ یا گوشت تکه های اندازه جوجه یا خورشتی، هویج خورد شده، سیب زمینی نگینی نخود فرنگی کرفس جعفری و گشنیز زردچوبه و ادویه مجاز براشون یا هرچیزی که میخواین بریزین توی سوپ رو میریزیم بعد انقدری اب بریزین که روی موادو بگیره
ببین کمتر هم میشه ریختا اما من چون اب اضافشو عصر یا شب با نون تیلی میکنم میدم بهش اینقدر میریزم
بعد در شیشه رو میبندیم محکم و میذلریم توی قابلمه توی قابلمه هم اب میریزیم تا تقریبا زیر در شیشه در قابلمه رو میذاریم
من همیش دیرمه و با شعله زیاد میپزم
مرغ و گوشت دارارو 1،5 تا 2ساعت اما سبزیجات 30 تا 40 دقیقه میپزه
هم زدن و اینا هم نمیخواد 
تامام
... 
مثلا فرنی رو من ارد برنج و اب کم میریزم تو شیشه به همین روش 10 دقیقه ای میپزه
حالا هر غذایی خواستین بگین دونه دونه مینویسم فرزندااااانم خخخخ
  • 2015، lili_61، liyane، آیسان ۹۶
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان