امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
پسر من اگز بهش بدم گاز اول رو خودش میخوره بعدی ها رو میماله به فرش..من نون میدم دستش و غذا رو خودم بهش میدم ولی کوکوی سیب زمینی رو میخوره
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
ندا شاید خوب نمی جوه، وقتی بالا اورد تیکه های بزرگ بود؟!
پاسخ
من از ۱۳ ماهگی کامل غذای سفره کردم با تاکید دکترش ( قبلش گاها وعده جدا میذاشتم یا برنجاشو نرم میکردم خیلی) ولی با رب و آبلیموی خونگی و ادویه کم ( یکم از حالت عادی بیشتره چون ما ذائقم‌ن پر ادیه هست) نمک خیلی جزیی
اکثرشو که خب قاعدتا نمیخوره مثلا تهچین شتید یه تیکه کوچولو یا پیتزا ( با پنیر خامه ای یا موزارلا) مواد روشو میتونه بخوره خودش وای خب دیگه باید عادت کنن
دختر منم عاشق کنلت بود متاسفانه دو ماهه میریزه بیرون امیدوارم مثل پسر شمیم جان باز خوشش بیاد کوکو هم خیلی جزیی میخوره معمولا هم تو‌سرخ کن با چند قطره روغن درست میکنم در حد دو تا تیکه کوچولو ولی خب چون قرار شده غذای جایگزین ندم فعلا دارم مدارا میکنم

شمیم و سلین و‌رز عزیز و ماری که نی نیای بزرگتر دارید دو تا سوال:
تا کی مایع استریل برای شستن ظروف استفاده کنم ؟ ( خودم فکر میکنم کافیه)
تا کی برای خوردن اب جوشیده خنک بدم ( اونم فکر میکنم باید کافی باشه)
و اینکه ممنون میشم تو تاپیک مامانا جواب بدید به سوال اخرم که دخترم بدجور من رو ( فقط من) گاز میگیره قشنگ همه جام کبوده ( بجز سینه) همه گفتن بی تفاوتی کن به حرکتش حواسشو پرت کنید اما انگار نه انگار اصلا از اینکار لذت میبره و میخنده قاطع هم نه گفتم و دور کردم اصلا کوتاه مدت جواب داده
پاسخ
نونا جان آب جوشیده تا یکساله من تا ۱۴ ماهگی ادامه دادم اما از هر دکتری پرسیدم گفت اگر آب شهرتون اوکیه تا یکسالگی

استریل رو واقعیتش نمیدونم اونم چند ماه بعد یکسالگی نکردم فقط ظرفای پسرمو از ماشین در میارم با آبجوش میشورم نگرانم قرص و جلا و ...روش بمونه(ظرفاش آرکوپال و پیرکس)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
مرسی سلین جان منم فکر میکنم دیگه ۱۵ ماه کافیه برای استریل ظرفهاش، بامبو‌ رو میشه ماشین گذاشت؟ حتما درش اوردم منم میشورم مجدد
پاسخ
نونا جان بامبو رو با دست میشورم نمیدونم میشه یا نه
چون فقط برای میوه استفاده میکنم شک دارم واقعا سیف باشه
  • nona
پاسخ
نونا جان منم تا یک سالگی این کار هارو انجام دادم ظرفاشو من تو ماشین نمیزارم خودم میشورم.گاز هم پسر من نمیگیره خوشبختانه نظری ندارم واقعا منم خوندم باید بی تفاوت بود
لیانه جان ممنون
  • nona
پاسخ
نونا جان من تا ۵ ماهگی ضدعفونی میکردم البته با جوشوندن
دیگه بعدش اصلا شیشه و پستونک نگرفت

در مورد گاز گرفتن: اول اینکه حتما قبلاً عکس العمل نشون دادین مثلا ذوق کردین یا لبخند زدی، یا ذوق دندونش بوده و غیره
بچه ها خیلی زرنگن و سریع متوجه میشن
الان باید رفتار خاموش بشه یعنی هییییچ عکس العملی به رفتار بچه نشون ندین
تا وقتی این رفتار خاموش بشه باید هوشیار باشید که کی میخواد گاز بگیره و همون لحظه دستتون را بکشید عقب و حواسشو پرت کنید یا به عروسک بدین دستش یا یه تیکه سیب یا هویج.
پس بدون هیچ واکنش و حواس‌پرتی
مادر و پدر هم هشیار باشن که بچه وقتی تو حالت گاز هست نتونه گاز بگیره. منظور بدن مادر و پدر هست وگرنه اسباب بازی تمیز مثلا اشکالی نداره. اگر این وسط حواستون نبود و یکی دو بار گاز گرفت عدم واکنش ، انگار که هیییچ چیزی حس نکردید.
تو این روش همه باید متحد باشند یعنی هم پدر و هم مادر اجرا بکنند و هر کسی که با بچه در ارتباطه، چون در غیر اینصورت فایده ای ندارد.

یه روش دیگه هم هست که توصیه نمیکنم ولی یکی از دوستام خیلی دیگه کلافه شده بود می‌گفت دستام همه کبود شدن بعد بنده خدا برای مشکل درد دستش فیزیوتراپی هم می‌رفت بچه اش هم گاز می‌گرفت دیگه می‌گفت به حالت استیصال رسیده بودم. مجبور شده فلفل زده به دستش
خودش خیلی ناراحت بود ولی می‌گفت جواب داد و دیگه منو گاز نمیگیره ولی باباشو چرا
  • 2015، Almam، nona
پاسخ
مری جان مرسی ازت اره اولین بار نه ماهش بود گاز کوچولو دو سه بار گرفت من و باباش ذوق کردیم استباه کردیم الان بی تفاوت واقعا اون لحظه نمیتونم باشم چون گوشتمو واقعا میتونه بکنه ردیف بالا و پایین دندونای جلوش کامله کامله. قفلم میشه ول نمیکنه با هیچی حواسش پرت نمیشه بازم سعی میکنم
  • 2015، Mari90
پاسخ
بچه ها سلام
لیانه جونم مرسی بابت ایده کوکو Heart
پسر منم انواع کوکورو میخوره کلاا غذاهای اینجوری رو بیشتر از سوپی طور دوست داره
من پریروز برای خودمون اینو درست کردم که رژیمی باسه با قهوه بخوریم به پسرمم دادم همشو خورد ما نفری 1دونه کوچولو رسید بهمون خخخخ
میگم امیدوارم بخورن عسلاتون... 
1پیمونه جو دوسر پرک 
2تا موز رسیده
1مشت کشمش پلویی
3تا گردو رنده
یکم پودر دارچین 
موزارو با چنگال خوب له کردم و بقیه موادو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم با همون چنگال
بعد توی سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و با قاشق از مواد ریختم و روشو صاف کردم کمی و با دمای 190 درجه که از قبل گرم شده بود 12 دقیقه گذاشتم تا پخت
بعد اوردم بیرو 10 دقیقه گذاشتم خنک شد و جداشون کردم از سینی فر
هیچ ماده بدی نداره حتی سذخ کرده هم نیست و طعمشم خوشمزه بود 
نوش جون... 
نونا جون منم از یکسال غذای سفره دادم کلا فقط گاهی که مثلا بادمجون یا غذای ممنوعی مثل ژامبون یا سوسیس اینا داشتیم براش جدا درست کردم که البته کلا 10 بار نبوده
حتی مرغ سوخاری از بیرون گرفتیم من مغز سینه شو جدا کردمو دادم بهش
اینم بگم ما کلا بی نمک و روغنه 90 درصد غذاهامون
مثلا دیروز کوکو سیب زمینی داشتیم برای خودمون بی هیچی اما برلی پسرم توی یکم کره سرخش کردم
منم دیگه بعد از یکسال از ممیشی پرسیدم و استریل نکردم
در مورد گاز هم اونور میگم الان پسرم ترک کرده خخخخ
  • liyane، nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان