امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
نونا قبلا متريال بهتر و باكيفيت تر بود
الان بيشتر ريلي ها به مشكل ميخورن
منم فقط در كمدديواري مستر رو ريلي سفارش دادم
ولي اتاق خواباي پسرم و مهمان رو عادي سفارش دادم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
[تصویر:  7e2fe47e-5c46-41e9-b9b9-8bc8ddd105e8_wir1_thumb.jpeg]

شاید لیانه جان وای فکر کنم هنوزم خوبش رو بشه کار کرد به کار طرف و وجدانش بستگی داره اون تیمی که ما کار دکوراسیون خونه رو بهشون دادیم ( داخل اتاقا هم همه کمدا ریلین) عالی بود کارشون واقعا ، تا حالا هیچکدوم خراب نشدن مشکلیم پیش نیومده
اما یه کتابخونه بزرگ وسط هال زدیم اونو متاسفانه به یه نفر از بیرون که کارگاه داشت واگذار کردیم گند کامل زده نه جنس داره ریلشم داغون کل طول سال باهاش درگیریم عملا قسمت جلویی از ریل خارج شده رو پایه حرکت میدیمش
برای همین میگم خیلی به کیفیت و سازنده بستگی داره

الان خونه جدید هم باز همرو ریلی کردم امیدوارم خوب باشه جنسشون اینجا اینقدر بچه ها شاکین از ریلی نگران شدم Smile هرچند به مجریش اعتماد دارم و حرفه ایه
امیدوارم مثل مال خودمون باشه
  • lady، liyane، خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
دقیقا نونا جان
به ما هم گفتن اگه ریلی میخواید ریل خوب باید بزنید که الان ریل متفرقه تو بازار زیاده و کیفیت نداره
مخصوصا برای در با عرض زیاد اصلا خوب نیست
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
اره پروانه جون اصلا تو ریلی اصل کار جنس ریله
  • خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها ما هم جالباسی دم درمون ریلیه.اونجوریم نیست که خودمون زده باشیم همونیه که سازنده زده.ولی واقعا اوکیه و مشکلی نداره.تقریبا مال ۸ ۹ سال پیش هستش
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
چقدر در ریلی قشنگ تره. الان که گفتید و نونا جان هم عکسشو گذاشتند توی فکر افتادم که ریلی بزارم.
یک کمد دیواری توی راهرو داریم که دوستش ندارم. از اونا است که بالاش جای گذاشتن دو سه تا لباس داره و زیرش جاکفشی. خیلی دوست دارم درش بیارن و دیوارشو صاف کنن ولی نمی شه. حالا چه ایده ای دارید. به نظرتون جلوش یک در ریلی بزارم. نونا جان گفتید کتابخونه توی فکر افتادم که تغییرش بدم کتابخونه اش کنم، در ریلیش چوبی گذاشتید یا شیشه ای. هر چند شیشه را برای بچه می ترسم.
کلا چه ایده ای دارید برای اینکه اگه برش دارم و جاش که یک فضایی در دیوار داره چی بزارم.
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
ایدی جان کلا کنابخونه ما چوبه در هم نداره فقط هر لنگش به در به اندازه ۵۰ سانت داره که جای مثلا لپتاپ و اینهاست کتابخونه تا سقف رفته و پشتش فضای مخفی خونه هست.
لیدی جان کتابخونه فقط نباید ورودی راهرویی خونه باشه اما بسته به ورودی اگر درخونه به هال پذیرایی باز میشه یه ایده قشنگ که عاشقشم اینه که به اندازه طول حدود ۱.۵ تا دو متر و ارتفاع تا سقف جا کفشی جالباسی زده بشه و پشتش که رو‌به هاله کتابخونه کار بشه
طرحشو تو اینستا میگردم پیدا کردم میفرستم خیلی شیک و قشنگه

اگر فضات راهروییه و از جالباسی جاکفشیت راضی میستی مجدد جالباسی جامفشی بزن با طرح شیکتر و انتهاش که به فضای اصلی خونه میرسه طبقه کار کن که جای شمع یا چند تا دکوری کوچیک و قشنگ باشه همین
کلا جالباسی جامفشی تو ورودی خونه های آپارتمانی خیلی لازمه کلا حذفش نکن
  • lady، خانم فسقلی
پاسخ
بنسای جان من متوجه نشدم منظورت از بسته بندی لوازم چیه؟
این موسساتی که خودشون میان بسته بندی میکنن و جمع میکنن میبرن منظورته؟ اگه آره که ما با اونا قرارداد نبستیم. خودمون جمع کردیم.
دو تا رول پلاستیک حبابدار صد متری. هرکدوم حدودا 800. (البته قیمت پایین تر هم داره. اینا دو رو حباب بود یا یه همچین چیزی. چون شوهرم خرید دقیق نمیدونم)
یه عالمه چسب پهن
کارتن هم من نخریدم. همه وسایلم کارتناش تو انبار بود. چند تا جعبه موز هم عمه همسر تو انباریش نگه داشته بود که داد بهمون.من تا حالا ندیده بودم جعبه موز. خیلی محکم بودن. ​
ارسال هم ما با صداقت بار هماهنگ کردیم. 9 شروع کردن تا 1.برای یه خاور.راننده و سه تا کارگر.
البته ما دو تا خونمون خیلی به هم نزدیکن(بلوار فردوس تا ستارخان) بدون انعام ها شد 1800.
انعام هم نفری 200 اولش داد شوهرم که خرابکاری نکنن. و موقع تسویه هم نفری 100 به عنوان شیرینی خخونه.یعنی کلا شد 3
یه نیسان هم بعدا شوهرم گرفت که با یه کارگر شد 600.اینو از آچاره هماهنگ کرده بود
چیز دیگه ای یادم نمیاد
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ
من ۲۰ تا کارتن موزی داشتم واسه اسباب کشیا + کارتنای همه لوازم برقیم و چینی و کریستالا
همه قاب عکسا و کتابا ، البوم ، پلاستیکا و ... رو تو کارتن موزی میذاشتم خیلی محکمه
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ
بنساي جان دوتا خانوم اومدن آشپزخونه من رو جمع كردن و نفري يه تومن گرفتن
اسباب كشي من خيلي زمان بر بود
فاصله ي خونه هام هم خيلي كم بود از اراج ( نزديك بيمارستان نيكان) به ازگل
ولي لوازم خونه م خيلي زياد بود
البته كارگراي ما پله هم بالا پايين نكردن چون هر دو خونه آسانسور حمل بار داشتن و دارن
ولي ساعتش طولاني شد
از ساعت ٨:٣٠ صبح تا ٣ ظهر
تمام هزينه اسباب كشي از كارتن و سلفن و نايلون حباب دار تا روزنامه و دستمزد اون دوتا خانوم پول دوتا خاور و يه ميني خاور و هزينه ي ناهار كارگرا و انعام مجموعا ١٦/٥ هزينه شد
كژال به كدوم شركت باربري زنگ زديد؟
با ما ساعتي حساب كردن
خاور ساعتي ٥٠٠
كارگر ساعتي ٩٠
٦ تا كارگر داشتيم ( ٥ كارگر و يه بارچين)
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان