امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
بچه ها من امروز گوجه رو ریز خورد کردم برای املت ی کم فلفل دلمه ای رنده ریز شده هم ریختن روش پخت سرخ شد زرده زدم بهش پسرم خیلی دوست داشت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona
پاسخ
نوش جونش شیطون خانم
جهت ایده Smile Smile
بین اینهمه میوه رنگارنگ تابستونی دختر منم عاشق خیاره!!!! هر روز دو تا خیار!!!! آخه چرا
  • Almam
پاسخ
نونا جون واقعا چرااااا اخه
پسر ننم
یعنی ته اتاقه میگم بیا خیار بدم با چنان سرعتی میادا
بعد خیار ببینه اشکی میریزه براش!!!!!!!
حالا گلابی و شلیل و انواع هلو و انگور و...  هیچی اگه یه نقطه بخوره گناهه خخخخ
هلو و موز و انبه که اصلااااااااااا
  • lili_61، nona
پاسخ
نونا جان الهییی. حالا پسر من زیاد خیار خوشش نمیاد. هر چی رنگی رنگی تر باشه بیشتر دوست داره. عاشق انگور و شلیل .
  • nona، youtab
پاسخ
سلام بچه ها
یه سوال! بچه ها من چیکار کنم هرچی تنوع میدم دخترم نمیخوره! فرنی با انبه و خرما و موز رو جداگانه هر کدومو امتحان کردم لب نمیزنه امروز با آب قلم ماهیچه درست کردم باز نخورد! میوه هم فقط شلیل شبرنگ جز اون هیچی نمیخوره!
قبل مریضیش هم گلابی میخورد هم سیب
هر روز هم فرنی موز و خرما بهش میدادم الان هیچکدوم لب نمیزنه!!!
فقط همون سوپشو میخوره هرچی هم بخوام اضافه کنم تو همون سوپش میریزم
بچه های شما هم اینطوری بودن؟! چیکار کنم غذاهای مختلف بخوره؟!
البته اینم بگم غذاهای خودمون که یه ذره میزارم تو دهنش اونارو خوب میخوره!!! البته فقط نوک انگشت میزارم دهنش

بچه ها تخم مرغ میتونم از حالا بهش بدم؟! یا بزارم رفتم پیش دکترش با دستور اون بدم؟! آخه حساسیت داشت
پاسخ
سلام لی لی جان
پسر منم میوه خوب میخورد الان یک هفته اس لب نمیزنه مخصوصا موز عق میزنه
فعلا دو روزه کلا ندادم
نه عزیزم اصلااا تست نکن تخم مرغ رو ، بذار خود دکتر بهت مجوز بده
  • lili_61
پاسخ
لیلی جان پسر منم همینه بعضی وقتها قفلی میزنه رو ی غذا و بعدش ی چی دیگه یا ی چیز کلا یهو قطع میکنه. الهی کی دخترت مریض شده بود ؟ ببین پسر منم بعد کروناس تا دو سه هفته بد عذا شد و کلا بعضی چیزها مثل شیر خشک کلا گذاشت کنار. در صورتی که قبلا خیلی خوب می‌خورد طبیعیه.

من پسرم سوپ بد میخوره فعلا اینا رو درست کردن دوست داشت

ماهیچه شیشه پز )ماهیچه، پیاز رنده شده، برگ بو، زردچوبه، چوب دارچین. بعد برتج میذارم قشنگ کته بشه آخرش آب ماهیچه رو روش میریزم با ی کم آب لیمو ترش میذارم برنج له بشه بعد میرم بهش خیلی مقوی و دوست داشت
برنج و مرغ هم پختم دوست داشت تو قسمت مامان ها نوشتم دوست داشتی اونم تست کن ولی مرغ من ساقه مرغ میپزم، بقیع قسمت هاش دندون نداره نمیتونه بخوره
  • lili_61
پاسخ
ایلی جان عادیه دختر من ک*ت*ل*ت دوست داشت الان دو ماهه لب نمیزنه تا نه ماهگی عاشق سوپ بود بعد الان دریغ از یک قاشق سوپ، آش
  • lili_61
پاسخ
پسر منم عاشق كوكو و كوفته قلقي بود
چقد پاستا دوست داشت ٣٠ تا دونه ميخورد
الان همه رو تف ميكنه
فقط پلو خورشت ميخوره
البته من شنيدم بچه بعد از يكسالگي بدغذا ميشه و بچه ها تا دو سالگي دوست ندارن چيزي بخورن ولي بعد دوسالگي يهو شكوفا ميشن
  • lili_61
پاسخ
همچنان منتظر شکوفاییشون میمونیم لیانه Smile
  • lili_61
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان