امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
نونا جان عصرونه و میان وعده چی میدی به دختر گلت ؟ من نزدیک ظهر و عصر میوه میدم. اما حس میکنم سیر نمیشه گرسنه است مگه اینکه موز بدم. موز زیاد میدم مشکل پیدا میکنه. باز ظهرها خرما میخوره ی کم سیر تا ناهار ولی عصرها دغدغه است
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
شیطون خانم پسرت با کار کردنت کنار اومد  ؟ خودت بهتری؟
من عصرا تخم مرغ یا بلدرچین میدم 
ی موفغ فرنی
ی موقع اوتمیل
میوه 
ابنارو میدم 
دختر من پلو خالی رو از همه چی بیشتر دوس دارم پیش مادذشوهرم باشه همه وغده ها یهش پلو میده Big Grin
  • خانم فسقلی
پاسخ
اگرم خواستی بدی الان نده چون نوشیدنی حساب میشه این طرز خوردن شیر با بیسکوییت کورن فلکس یا نون بالای یک سال محازه
الان فقط محازی تو پختنی استفاده کنی مثل فرنی

من میان وعده ماست و مغز میدم. یا میوه که فعلا فقط خیار میخوره قبلا هلو و موز و شلیل و البالو میخورد
کلا من زیادی هلثی تغذیه میکنم طبق نظر دکترش و تغذیش Smile
شما طبق صلاح خودت پیش برو گلم
اهان راستی کارشناس تغذیه دختر من خانم کلکته چی تو ویزیت تلفنی وقتی برنامه ۲۴ ساعته دخترمو فرستادم گفت تا ۱۸ ماه حتی دو وعده غذا بخوره با یه میان وعده مثل ماست یا میوه کافیه از نظر ما ، حالا نمیدونم آخه تو این پیجای پزشکای اینستا دیدم میگن ۵ وعده!
برای همین من همون صبحانه ناهار شام تمرکزمه
  • خانم فسقلی، مینو
پاسخ
بچه ها مرسی .
الهام جان کنار که نیومدم ولی خب مجبورم تحمل کنم. اما خدا رو شکر پسزم خیلی آرومه و اصلا میگن بهانه نمیگیره. فقط وقتی من میام خونه آنقدر جیغ میزنه من بغل میونه از خوشحالی که دلم آب میشه. هر چند واقعیت اینه از رفتن به سر کار پشیمون نیستم حس میکنم هم پسرم آروم تر شده و وابستگی اش به من کمتر و هم من ظرفیت اعصابم بالا رفته قبلا خیلی زود خسته میشدم از شیطنت هاش الان آروم ترم و به کارام بهتر میرسم
  • Elhamgoli، خانم فسقلی
پاسخ
نونا جون
من دو وعده + یه میان وعده میدم.همش استرس دارم نکنه کم باشه.
  • nona
پاسخ
مینو جون منم طبقحرف کارشناس تغذیمم دیگه دکترمم گفت اکی هست. قاعدتا با من تعارف نداره که تازه بهش کفتم دخترم خوش خوراک نیست و نگران وزنشم
گفت همه چی خوبه و تو مسیرسلامته برنامه ۲۴ ساعترو فرستادم که مسخص بود مدام در خال پخت و پزم گفت اصلا لازم نیست ریز ریز اینهمه تهیه کنی دو وعده طول روز غذا بخوره در حد ۱۵-۲۰ قاشق کوچیک خودش و یهمیان وعده سالم میوه یا ماست یا بستنی خونگی ( ماست همزده و میوه پوره و موز) کافیه ماملا

تازه مینو جون من وقتی بهش مراجعه کردم که خیلی نگران و مستاصل بودم ( ایشونو سلین جان معرفی کردن به من) همزمان از کارشناس دیگه هم مشاوره خواستم یه لیست بلند بالا فرستاد که اول دو دوره چند میلیونی شرکت کنم آموزش های لازم رو ببینم بعد تازه مشاوره بده بهم
اما ایشون نه منشیش یه وقت برام تعیین کرد اولین وقتم انلاینه نیم ساعت مشاوره، قبلش باید برنامه بچه رو تو‌۲۴ ساعت بفرستی و آخرین چکاپاشو و وزن و قد و دور سر چند ماهشو
خلاصه باهام صحبت کرد گفت همه چیزش خوبه خدارو‌شکر تغذیشم مناسبه ( از نظر سلامت و هله هوله نخوری) گفت نیاز به مشاوره حضوریم ندارید فقط یسری آموزشا راجع به دخالت دادن بچه تو پخت غذا گفت که علاقمند بشه
یعنی خواستم بگم به قول همسرم اگر ازین کارشناس پولکیا بود حجم نگرانی منو میدید یه چند جلسه ای مهمونم میکرد الکیم یه برنامه طویل روزانه برای تغذیه میداد
ویزیت بعدیم گفت لازم نیست اما اگر همکاری نکرد تو خوردن دو ماه بعد مجدد صحبت میکنیم
که خب دخترم همکاری میکنه خدارو‌شکر در این حدی که ایشون خواسته گاهی موقع دندون کامل قفل میشه که گفت کاملا طبیعیه بعضی بچه ها حساسترن
  • خانم فسقلی، مینو
پاسخ
اتفاقا نونا جان منم میخواستم بهت بگم باهم اشپزی کنید من گاهی از تو قابلمه بهش غذا دادم بهتر خورده تا بکشم بزارم جلوش خیلیم خوشش میاد ما بام ظرف میزاریم تو ظرفشویی سینکو باهم میشوریم.کوکو درست کردن بلده دیگه قشنگ برنج میشوره
به یوتاب جونم میخواستم چندبار بگم چرا هر دفعه بچه رو میفرستی خونه م ش بعد تمیزکاری میکنی روم نمیشد من از ۱۰ ماهگی دستمال دادم دست پسرم تمیز کنه از ۱۳ ماهگی جارو برقی دادم الان وارده خودش انجام میده خیلی هم علاقه داره
کشو لباسشو مرتب میکنه اسباب بازی میریزه بازی میکنه خودش جمع میکنه بعد میره سراغ بازی بعدی.دیگه نیازی به من نیست
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی شمیم جون اره الان دو ماهه با هم غذا میپزیم
لباسای کثیفشو یاد گرفته بگم بنداز تو ماشین ببره بندازه
از بس زمینو دستمال کشیدم خودش یه دستمال بر میداره خیلی وقتا زمینو پاک میکنه
وسایلشو بگم جمع کن از زمین بریز سبد انجام میده هرچند دوباره میریزه Smile
اتفاقا این مشارکته بهتر کرده اوضاع رو
مرسی ازت
  • Sh96.shamim، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها شما جوانه ها رو چه جوری میریزین تو غذا؟
پاسخ
نونا جون
روند دختر منم خدا رو شکر نرماله.

یه خاطره از پسرم بگم.من خیلی اهل سالم خوریم و همسرمم تا حد زیادی همکاری می کنه اما گاهی اوقات آخر شب که پسرم خوابه هله هوله میخوره.یه شبم پفک خورده بود جلدشو همون جا وسط هال گذاشته بود.صبح که پسرم بیدار شد جلدشو بدون حرف انداخت تو سطل زباله.به همسرم گفتم ببین این حاصل تربیت منهSmile تو هم حاصل تربیت مامانتیBig Grin باید زنگ بزنم بهش گله کنمSmile
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان