امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
غذا جهت ایده :
من دیشب برای پسرم آبگوشت قلقلی درست کردم و بسی دوست داشت
گوشت قلقلی با ی کم روغن زیتون تفت دادم و ی کم سرخش کردم، بعد سیب زمینی های درشت درشت خورد شده با ی نصف گوجه درشت خورد شده ریختم تو آب گذاشتم با هم پخت ، در آخر رب با قلقلی زردچوبه و زیره سرخ کردم ریختم تو آب ، بعد از پخت پودر لیمو امانی زدم و بعد ده مین خاموش گردم. تو ابگوشتش نون تیلیت کردم با سیب زمینی و گوشت و گوجه خورد خیلییی دوست داشت.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
مامانا من برای تست سفیده تخم مرغ مشکل دارم
پسرم هیچ جوره تخم مرغ نمیخوره با اینکه بدغذا نیست.
البته قبلا هم زرده نمیخورد. تا الان که یه سالشه دو تا زرده تخم مرغ هم نخورده. به دکترش گفتم،گفت به زور بهش نده. دوس نداره دیگه
حالا تو هرچی تخم مرغ میزنم نمیخوره. نزدیکش که میبرم عق میزنه. اصلا نمیدونم از کجا میفهمه.
دیگه از تخم مرغ آب پز و نیمرو و خاگینه گذشتیم. براش کوکو سیب زمینی درست کردم. یه کوچولو هم پودر سیر زدم. ولی فهمید.
کیک بپزم بهش بدم اکیه؟ یا مقدارش برای تست کمه؟
پیشنهادی دارید؟

راستی شما از چه سنی گوجه فرنگی دادید؟ من هنوز میترسم استفاده کنم. چون مامانم به گوجه فرنگی آلرژی بد داره
  • youtab
پاسخ
كژال جان ميخواستم برات يه دستور املت بذارم كه پسرت تخم مرغ رو بخوره ولي ديدم گوجه تست نكردي و اين املت من اتفاقا توش گوجه زياد داره ( يه گوجه ي كامل) براي اينكه هم روي طعم تاثير بذاره هم تخم مرغ رو نرم و پوره اي كنه تا بچه راحت بپذيره
پسر منم تخم مرغ نميخورد ولي الان دو سه هفته ست كه اين مدل رو تقريبا ٥ روز در هفته به عنوان عصرونه ميخوره
ببين به خاطر ترس از تست كردن مواد غذايي اجتناب نكن
حتما تست كن و اگر آلرژي نداشت ارائه بده
چون هرچي دستت بيشتر باز باشه توي مواد غذايي ، كار خودت راحت تر ميشه
مخصوصا بعد از يكسالگي كه بدغذايي هاشون شروع ميشه
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
کژالی منم چون گوجه جزو ترسام بود بعد از یکسال دادم بهش
... 
لیانه جووون قربون دستت غذاهاتو پسر من خیلی دوست داره
املتتو هم یاد بده بهم قشنگم 
البته هرموقع سرت خلوت بود
پاسخ
پسر من که در جریانین چقدر آلرژی داره ولی گوجه از ۹ ماهگی دادم خداروشکر اوکی بود
اول بدون پوست و تخم فقط تو سوپ با پخت بالا
بعدم پخته کامل
هنوز خام ندادم
کژال جان پنکیک درست کن با وانیل
پاسخ
لیانه جان هر دستور غذایی جذابی داری بی زحمت وقت کردی اینجا هم بگو. پسر من عاشق غذاهایی که شما دستورش میذاری
  • youtab
پاسخ
يوتاب خوشگلم انقد حرفاي شما و شيطون خانوم بهم انرژي ميدن كه حد و حساب نداره قندعسلاتونم مثل قند عسل خودم دوست دارم
اتفاقا شيطون خانوم اين دستور املت رو از خودتون ايده گرفتم و توي بحث ماماناي ١٤٠٠ براتون نوشتم كه چقد ازتون ممنونم
فقط دو سه تا تغيير كوچولو دادم

الان فكر نكنيد چه املت عجيب غريبيه ها نه
فقط بچه ها اين مدل رو به خاطر نرم بودنش بهتر ميپذيرن

يه گوجه متوسط رو از وسط نصف ميكنيم
نصفش رو پوست ميكنيم و ساطوري ميكنيم
و نصف ديگه رو رنده ميكنيم
و توي روغن كنجد زردچوبه و يه كوچولو نمك ميريزيم و گوجه هاي ساطوري شده رو اضافه ميكنيم و درش رو ميبنديم تا هم بپزه هم سرخ بشه
يه برش فلفل دلمه رو رنده ميكنيم و به همراه آويشن به گوجه هاي سرخ شده اضافه ميكنيم و يه تفت كوچيك ميديم
هم زمان با اضافه كردن تخم مرغ يه قاشق مرباخوري پنيرخامه اي هم اضافه ميكنيم و مدام هم ميزنيم
وقتي حس كرديم تخم مرغ پخت ، اون نصف گوجه رو كه رنده كرده بوديم اضافه ميكنيم و در حد ٥ تا ١٠ ثانيه تفت ميديم و سريع از روي حرارت برميداريم كه املت حالت نرم خودشو ازدست نده
در آخر ميتونيم روش بر حسب سليقه آويشن و چند قطره ليموتازه اضافه كنيم
انقد اين املت خوش بو و خوش خوراكه من هر وقت درست ميكنم اگر كسي پيشمون باشه ميگه واااي ما هم گرسنه شديم
اميدوارم پاره هاي تنتون هم خوششون بياد و خستگي رو از تنتون به در كنن

شيطون خانوم جون بازم از خودت بابت ايده اصلي ممنونم
  • Nedaaa28، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ
مرسیییییی لیانه قشنگم  Heart
ماچ به خودت و گل پسرت عزیزم  Heart
  • liyane
پاسخ
لیانه جان من کاری نکردم . دستور آشپزی های شما منو به ذوق میاره بعضی قتها ولی فکر میکنم چی درست کنم جذاب باشه وگرنه من و این همه فکر آشپزی محاله خخخ
دستت درد نکنه این املت در حد ی قرنه سبزی انرژی میبره خخخ ولی منم حتما این هفته برای پسرم درست میکنم.
بوس به خودت و گل پسرت
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
قوربون محبتتون
بچه ها يه نكته اي كه من توي تست غذاي جديد از پسرم متوجه شدم اينه
وقتي ميخوام يه غذا با طعم جديد حالا بر فرض مثال همين املت رو به پسرم بدم
اول بايد يه نوك قاشق بذارم تري دهنش در حدي كه انقد كم باشه كه قابل تف كردن نباشه ولي مزه ش توي دهنش بياد و متوجه بشه طعمش خوبه
بعد كم كم حجم قاشق رو زياد ميكنم
ولي اگه يهو يه قاشق پر بزارم دهنش بدون اينكه تامل كنه سريع تف ميكنه
  • خانم فسقلی، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان