امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
لیدی جان خواهش میکنم،

ببین برای جابجایی شیشه نهار خوری، باید بگم که میز ما به این شکله که خود چوب میز زیر شیشه از پایه های میز مجزاست.

یعنی میز سه تکه است: شیشه، چوب مستطیلی زیرش و پایه ها.

ما شیشه رو توی دو لایه حباب دار پیچیدیم و گذاشتیمش روی چوب مستطیلی زیرش و دوباره حبابدار دور هر دوتاش پیچیدیم. بهمدیگه کامل فیکس شدند.

بماند که من یهو دیدم یکیشون داره با دست میکشونه رو زمین میبره و سریع وادارش کردم صبر کنه با همکارش دو نفری درست ببرند...

خوشخوابم گفتم من دادم دورا کلین برام با مبلهام شست. مبلها عالی شدند ولی خوشخوابو از اول گفت کمی زردآب بهش میمونه..

راستی تابلو فرش و فرش های ابریشم تونو خودتون با ماشین ببرید و جلو چشم کارگر نذارید..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها ما شیشه میز رو پیچیده بودیم و خووشون گفتن باز کنید. اینجوری بیشتر بدبار و لیز میشه و سخته.
خودمون تو ماشین پتو داریم. ما هم باز کردیم و سالم هم رسوندن
خوشخواب هم من پلاستیکشو نگه داشته بودم. گذاشتیم تو پلاستیک خودش. ولی به نظرم سلفون هم خوبه. خوشخواب تخت پسرمو پیچیدم تو ملحفه و سنجاق قفلی زدم
  • Donya، خانم فسقلی
پاسخ
حتما خوشخواب را با ملافه بپوشانید طوری که اصلا باز نشه،چون بعداً لکه های سیاه دست های کارگرها و عرق بدنشون بهش میمونه
اگر پلاستیکشو دارید که پلاستیک بکشید
  • خانم فسقلی
پاسخ
سلام دوستان
من توی اپ دیوار، خرید ویلا در مازندران یا گیلان رو که میزنم، یک سری خونه نوساز و خوشگل و سند دار رو میاره که خیلی قیمتاشون مناسبه و زیر یک میلیارد هستند، مثلا متری ۵ یا ۶ (نهایت ده) تومنند.
به نظرتون واقعی و قابل اطمینانند؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
شیدا اون قیمت پیش پرداخت هست مابقی ثمن معامله رو باید به صورت اقساط بدین
اغلب هم سند شش دانگ مشاع هستن (بیش از ۹۵%)
  • خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
عزیزم ممنون، اغلب توی آگهی ها به پیش پرداخت بودن اشاره نمیکنند!
رخشید جان ، سند مشاع، یعنی با خونه های کناریش یک سند دارند؟
اینطوری که خیلی بده! چطور میشه تفکیک کرد؟
چرا خونه های شمال اکثرا قول نامه ای یا سند مشاع هستند؟
من چه کار کنم سرم کلاه نره؟!
  • خانم فسقلی
پاسخ
شیدا جان الان قیمت ساخت متری 5 تومن بیشتره عزیزم.
بله همونطور که رخشید جان گفتن سند 6 دانگ مشاع هستن. چون زمین اصلی که ملک توش ساخته شده بزرگتر بوده و تو زمین اصلی چند تا ملک ساختن.
ما یه مدت پیگیرش بودیم چون بهمون گفتن میشه سند تک برگ بگیرید. باید درخواست بدید به دهیاری و بیان اندازه بگیرن و کارشناس بیاد قیمت گذاری کنه و...
البته شما باید اول بخرید ملک رو که سند به نامتون باشه و بعد این پیگیری هارو انجام بدید.
که البته ما دیدیم نه فرصت این رفت و آمدارو نداریم و نه توان ریسکشو و بی خیالش شدیم
  • خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
دقیقا اشاره نمیکنن چون کلاهبردار هستن بیشتر هم در آگهی های مازندران دیده میشه
سند مشاع یعنی یک یا چند نفر مالک زمین هستن و در جز جز آن شریک
درخواست افراز و تفکیک هم بسیار پر دردسر و هزینه بر هست ...
خونه های سند دار شش دانگ عرصه و اعیان با کاربری مسکونی که دارن رو اصلا برای فروش به من و شما نمیذارن

برای اینکه سرت کلاه نره به این چند موردی که میگم توجه کن و حتما با وکیل برو معامله کن
۱. حتما سند تک برگ داشته باشه (سند دفترچه ای یا همون منگوله دار عقب نشینی ها لحاظ نشده) مورد بوده طرف گفته سند شش دانگ داره دفترچه ای طرف خریده از همه طرف عقب نشینی داشته حریم راه بوده حریم نهر آب بوده ....هیچی از ملک باقی نمیمونه... یا سند یه ملک دیگه رو جا میزنن
۲. از شهرداری و دهیاری استعلام کن اغلب دهیار های منطقه زیرو رو ملک خبر دارن...
۳. سند تک برگ مشاع و مفروز بودنش نگاه کن
کاربری ملک حتما مسکونی باشه ، گیلان اغلب نصف ملک کاربریش مسکونی نیست مثلا باغی هست
۴. آخرین توصیه ام اگر با وکیل کارکشته ملکی نمیری اصلا به خرید در شمال ایران فکر هم نکن ( اغلب وکیل های محلی از همه چی خبر دارن که پیدا کردن ادم درست و راستگو هم واقعا سخته)
۵. من با دونستن هزار مورد دیگه حقوقی و چندین ماه تحقیق آخر سر منصرف شدم ، چون وقتی بفهمن که آگاهی داری خودشونم زیاد اصراری به خرید نمیکنن چون میدونن اخرش گندش در میاد و براشون دردسر میشه
و مطمئن باش اگر ملکی هیچ مشکلی نداشته باشه و بی دردسر و تمیز باشه قیمتش فوق العاده بالاست ، که باز با توجه به اینکه هزینه بالا برای خرید ملکی که چند ماه در سال بیشتر استفاده نمیشه و قطعا بعدا تبدیل به پول هم نمیشه خرید برای من منتفی شد
  • liyane، Mari90، خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
کژال جان ممنونم
رخشید جان مرسی بابت نکاتی که گفتی، خوب روشنم کردی.
بله این ملکها همه شون توی مازندران بودند .
توی گیلان با مبلغ کم، اغلب خونه های قدیمی و کثیف و بدون سند یا با سند منگوله دار هستند.
راستش من یک زمین و یک آپارتمان کوچک توی شهرستان دارم که کاملا بلااستفاده موندند و نمیدونم باهاشون چیکار کنم.
میخواستم بفروشمشون و یه ویلای نقلی توی شمال بخرم.به شدت به یه خونه توی بافت روستایی و جنگلی نیاز دارم.
اگه راهنمایی ای دارید برای من ممنونتون میشم.
  • خانم فسقلی
پاسخ
شیدا الان ساکن کجا هستی ؟
اگر تهران هستی تبدیل کن و تهران خرید کن
باتوجه به اینکه در شهرستان بهره خاصی از ملکت نبردی و دردسر داشته سمت شمال اصلا نرو که دردسرات ۲ برابر میشه

در واقع نظرت تامین نمیشه
  • خانم فسقلی، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان