امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
من و همسر هم بطور جدی داریم به مهاجرت فکر میکنیم، برای بار دوم...اولین بار که همسر نتونست بمونه، ایندفعه قراره من اپلای کنم و بعد همسر هم کار پیدا کنه...یکم عقب میریم ولی از استرس و زندگی تو جهنم بهتره...هرچند فکر نکنم بتونم از عید زودتر استارتشو بزنم با پروژه پست داکی که تموم نشده و نی نی توراه....
قرار بود یه ویلای کوچولو شمالی جایی بگیریم ولی الان دیگه همون دلار و طلا باید گرفت....
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
نونا جان واقعا اگر نمیخریدم دوماه بعدش دیگه نمیتونستم بخرم
دوستم با همون پول ما ۲۵ متر کوچکتر خرید!!!!
من و همسرم ۳۴ سالمونه تو این ۸ سال که ازدواج کردیم فقط بدو بدو کردیم نمیگم خوشی و تفریح نبوده اما واقعا پس انداز کردیم
اما باز با برنامه ریزیمون نرسیدیم هر چند ماه یکبار یه تورم و گرونی!

کژال جان همسرم نسبت به مهاجرت با شما هم نظره ،یک درصد هم تو فکرش نیست
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها میون بحثتون
پس اگه پولی دستمون اومد بریم دلار و طلا بخریم؟
طلای بی اجرت خوبه بخریم؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • خانم فسقلی
پاسخ
سلین جان کلا مهاجرت ازون تصمیماس که درست و غلط نداره. به ارزشگذاری هرکس بستگی داره
برای بعضی ها بهترین تصمیمه
برای بعضی بدترین
چند روز پیش یه توییت خوندم نوشته بود بزرگترین غمی که انسان در زندگی تجربه میکنه بعد از فوت عزیزان، مهاجرت هست.
ادم باید دلایلی محکمی داشته باشه. ما نداریم   Big Grin
شاید برای همسر شما هم کفه این طرف سنگین تر باشه

یوتاب من از دوران مجردیم طلای بدون اجرت میخریم همیشه. و همیشه خیلی راضی بودم
من از طبقه بالای پاساژ کیمیا میخرم. اول ستارخان
  • Celin، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها من بحثم مهاجرت نبود. برای یه وضعیت اورژانسی گفتم. طلا رو البته سخته تو خونه نگه داشت. ولی یه مقدار دلار رو احتمالا بشه تو خونه قایم کرد. اینو هم برای اونایی گفتم که فامیل نزدیکی ندارن که در مواقع ضروری ساپورت بشن.
اگه ساپورت دارین، خوب جای نگرانی و آینده نگری نیست.

من همینجا همیشه یه مقدار ارز نقد تو خونه نگه میدارم. یوقت ممکنه بخاطر ایرانی بودن حسابمونو بلاک کنن. کلا از آینده نگری خوشم میاد Smile)

در مورد مهاجرت هم نباید شتابزده و تحت تاثیر فضای فعلی عمل کرد. ولی اگه فامیل نزدیک خارج از ایران دارین، خوبه برای ویزا اقدام کنین. حتی اگر نخواین برین. یا حتی برای اپلای دانشگاه. اگر کسی امکان آفر گرفتن داشته باشه، چه اشکالی داره اقدام کنه. حالا اگه نخواست خوب نمیره.

ولی لعنت بهشون. همه که نمیتونن مهاجرت کنن. این چندماه انقدر فامیل برای مهاجرت باهام‌ تماس گرفتن دیگه کلافه شدم. مدام میگفتم خداکنه ایران توافق کنه اوضاع بهتر بشه.

البته برای نوه هامون مدام میگم معطل نکنین و‌زودتر بفرستینشون.
-----------------------------------------------------------------------

یوتاب عزیزم فکر روش نگهداری طلا هم باش. جای امن داری که بزاریش؟
  • nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
خریدن سکه و دلار الان به نظر من که خیلی ریسکش بالاست ماهور، به خصوص که می‌خواین در چند ماه آینده خرد خرد بفروشیدشون و قصد نگهداری تا یکی دو سال بعد رو ندارین.
  • **ماهور**، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی فلامینگو جون
ببین خودم یکم خورده ریز داشتم گذاشتیم بانک کارگشایی که اسفند موعدشه باید برش داریم
همشم بدون اجرت خریدم و قسطی
... 
ستی همین منم میگم برای طولانی مدت که دلار و طلا همیشه عالیه
اما برای مثلا یکی دوسال دیگه چی؟ 
مثلا الان این 20 تومن وام فرزند اوری رو ریختن تازه برامون
گفتیم تحت هیچ شرایطی خرجش نکنیم و یه کاری کنیم لااقل ارزشش یکم حفظ بشه
گفتم مثلا بریم طلا برداریم یا دلار بخریم
راستش دلم میخواد اگه نشد که بریم از اینجا هرچی داریم و نداریم بذاریم و یه خونه بخریم لااقل یه سقف برای خودمون توی این بلبشویی داشته باشیم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها من در جریان قیمتای طلا و دلار نیستم.

فقط سریع الان نمودار طلا رو چک کردم. انگار خرداد پیک داشته. ولی نسبت به شهریور سال گذشته خیلی رشد داشته.
با فرض ثابت موندن طلای جهانی، اگر توافق بشه و اوضاع ایران آروم، طلا رشدش متوقف میشه. که اگه بشه قیمتا هم ثابت میمونن. در این حالت تنها ضرری که میکنید، از دست دادن سود بانکیه.
در غیر اینصورت طلا رشد میکنه و خریدش سوداوره.
  • خانم فسقلی
پاسخ
سلام بچه ها
ببخشید اگه سوالم یه کم خصوصیه ولی تا جایی که میتونین با درصد و اینام حتی شده میشه جواب بدین؟
شما حقوقتونو همون اول که گرفتین با یه بخشیش به عنوان پس انداز طلا میخرین یعنی؟ بعد پول نقد چه مقدار نگه میدارین توی حسابتون؟
ما قسطامون خیلی بالاست.از طرفی من همیشه دوست دارم یه مقداری توی حسابم پول باشه مثلا اینجوری نباشه که آخر ماه هیچی نمونده باشه توی حسابم. بعد با این گرونیا واقعا همین که به آخر ماه برسونیم شاهکار کردیم چه برسه به اینکه پس انداز کنیم.
میخوام بدونم شما روشتون توی پس انداز و خرج کردن چه جوریه ؟ پس اندازو اول میذارین کنار؟ چقدر مقید به پس انداز کردن هستین مثلا ممکنه یه ماهی از یه خرجی بزنین چون میخواین اون رقم مورد نظرتونو پس انداز کنین؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
صنوبر جان من همسرم هر دو حقوق هامون تو حسابمون هست تا معمولا دو ماه اینا بعد معمولا هر ماه یا دوماه ی بار (شاید هم بیشتر برحسب میزان خرج های یهویی اون ماه ها داره) پولمون پس انداز میکنیم. اول ماه چیزی برنمیداریم که ی وقت تا آخر ماه کم نیاریم.

زمان هایی هم که پروژه شخصی داریم معمولا کل پولش پس انداز میشه و اصلا تو خرج نمیاد
  • خانم فسقلی، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان