امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
کژال جون چقد آب بریزم چقد جو ؟
بادام درختی هم اضافه کنم ؟
پاسخ
عاطفه ی قاشق غذا خوری جو بریز با ی کم اب(نصف استکان یا کمتر) بذار ۴-۵ دقیقه بپز وقتی پخت معلوم میشه دیگه آب و دونش از هم جدا نیست. بادام درختی هم اگر آلرژی نداره رنده ریز کن بریز توش وقتی پخت
پاسخ
سلام
بنفشه جان پسر من بستگی به این داره که غذاش چی باشه اشتهاش هم با توجه به نوع غذاش هست
چند وقت پیش برا چکاب قد و وزن پیش دکترش بردم در مورد اشتهاش پرسیدم گفت اگه به همه غذاها بی میله باید جدی تر بهش فکر کرد ولی اگه نه به بعضی غداها اشتها داره اشکال نداره هر چی که دوس داره براش بپز
پسرم صبحونه رو مفصل میخوره بیشتر هم تخم مرغ ابپز یا املت و نیمرو دوس داره بعضی روزا براش پنکک یا اتمیل هم درست میکنم
میان وعده هم میوه یا خرما میدم بهش بعضی روزا اصلن میان وعده نمبخوره
ناهارش رو دیرتر از ما میخوره و همیشه هم تعداد قاشقهایی که میخوره میشمرم کلا ۱۰یا ۱۲ قاشق میشه
مبان وعده عصر شیر یا کیک خونگی یا میوه میدم بهش حلوا هم دوست داره بعضی روزا براش درست میکنم تو میان وعده مثل حلوای هویج یا حلوای زعفرون ...
شام هم باز دیرتر از ما میخوره ، اوایل دوست داشتم با ما سر میز بشینه و همه با هم یه دفعه بخوریم و جمع کنم ولی وقتی میبینم اون موقع اشتها نداره اصرار نمیکنم و وقتی خودش میگه غدامو بیار بهش میدم .، مرغ اصلن نمیخوره کلی امتحان گردم مرغ رو به هر روش که درست کردم نخورده کباب تابه ای مرغ ک*ت*ل*ت مرغ و هر چی به ذهنت برسه ولی دوست نداره
اما کباب تابه ای با گوشت قرمز ک*ت*ل*ت غذاهای خورشتی اینا رو دوست داره منم سعی میکنم چیزی که واقعا دوست داره رو بپزم
یه مدت برای اشتهاش شربت گیاهی باریج رو میدادم که تاثیر داشت واقعا اما حالا که اشتهاش خوب شده دیگه نمیدم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • آیسان ۹۶، نرگس
پاسخ
سلام به همه عزیزان
ممنون از جواب هاتون

لیانه جون متاسفانه من صندلی غذا نگرفتم..‌ چون خونمون خیلی کوجیک و خودمون هم میز غذاخوری نداریم و رو زمین غذا میخوریم‌‌‌... الان هم نمیدونم دیگ بگیرم یا نه... جون هربار رستوران میریم اصلا رو صندلی نمیشینه کلافه میش و مسخاد فرار کنه... فکر کنم دیگه خیلی دیر برای خریدنش...

واقعا خستم... چون خیلی هم ریزس‌‌‌... خیلی بدغذاس... مثلا اصلا اوتمیل نمیخوره... جو دوسر و .... نمیخوره... نون با هرچی ترکیب شه نمیخوره... تخم مرغ نمیخوره... دست من خیلی بسته...

کدو حلوایی حقیقتا خودم که اصلاااا دوست ندارم ...یبار خریدم کپک زد...خیلی سفت برشش برام خیلی سخت... اما بخرم برای پسرم درست کنم شاید بخوره... مرسی عزیزم

من ی پارجه پهن میکنم میشینه روش اگر بخاد چیزی بخوره...

بچه ها پس من ۱۸ ماهشه. شما تو خواب به نی نی ها شیر میدین ؟ پسر من صبح خیلی زود بیدار میشه خیلی گشنش... گریه میکنه...من بهش شیر میدم‌.‌ معمولا صبحانه نمیخوره‌‌.‌‌.. شده آب دادم بازم بیدار شده صبحانه نخورده ....

و سوال بعدیم اینکه شکم پسر من خیلی سفت... مثلا الان دو دوز کار نکرده...‌ چی بهش بدم ؟؟
  • liyane
پاسخ
آرامش جان پسر من کلا شکمش همیشه سخت کار میکنه. و ی مدت هر ۴-۵ روز گار می‌کرد دکتر شیر عوض کرد و دارو داد بهتر شد، دکتر گفت تو عذاب الو خورشتی بریز. من گاهی الو میریزم تو مرغ و اینا. آ
اما کلا وقتی خیلی سخت کار میکنه ۵-۶ تا الو خورشتی با آب می آرم میپزه بعد میکس میکنم بهش میدم. ۵-۶تا قاشق چای خوری بخوره چند ساعت بعد شکمش حتما کار میکنه. شنا هم میخوای تست کن
  • liyane
پاسخ
ارامش جان
درست ميگي الان براي صندلي غذا دير شده ولي براي غذاخوركردن بچه صندلي غذا يعني ٥٠ درصد راه. چون بچه هميشه بي حركت نيست و وقتي راه ميوفتن ديگه يه جا بند نميشن و غذا دادن بهشون سخت پيش ميره
در مورد كدوحلوايي هم اگه بچه هاتون بالاي يكسال هستن ميتونيد يه كوچولو پودرقند هم بزنيد البته درصورتيكه كدو بي مزه باشه
براي كاركردن شكم هم آلوسياه خيلي موثره هنوزم توي ميوه فروشي ها هست و فصلش تموم نشده
رنده كن يا بُرِش بزن بده دستش
اگه رنده كردي هلو انجيري هم بهش اضافه كن درجا شكمش كار ميكنه
مخصوصا اگر به عنوان ميان وعده و يك ساعت و نيم قبل از نهار بدي . روي اشتها هم تاثير مثبت ميذاره و اشتها رو باز ميكنه
من غذاي پسرم رو زودتر از خودمون ميدم ، چون خيالم راحت ميشه و ميتونم با ارامش غذامو بخورم
ولي وقتي خودمون ميشينيم سر ميز ، اونم ميشونم روي صندليش و بهش يه چيزي مثل خربزه يا هندونه يا سيب زميني... كلا هرچيزي كه دستش بهش بند بشه و فكر كنه اونم داره كنار ما غذا ميخوره ميدم
حالا ازين تابه هاي گريل خريدم انشالله خدا كمك كنه كاراي خونم تموم شد و رفتم سر زندگيم !!! ميخوام توش مرغ مزه دار شده رو گريل كنم يا سبزيجات بخارپز شده رو براش بذارم كه بيشتر جنبه ي غذايي داشته باشه
  • aramesh
پاسخ
آرامش جان با دکترش مشورت کن شیر قطع کن دیگه
یبوست هم خودش عامل بزرگی واسه بی اشتهاییه
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ
لیانه جان واقعا صندلی موثره
پسر من سر سفره اصلا نمیشینه
دیوونه میکنه تا دو لقمه بخوره
از ۱۸ ماهگی هم که صندلی غذا رو تحریم کرد!!!!
یه کوسن باید بذارم رو صندلی ناهار خوری بشینه الان یه هفته است گیر داده چرا بابا کوسن نداره من دارم پس منم نمیخوام!!!
تصور کن با اون قد کوچولو حاضره سختی بکشه غذا بخوره اما صندلی خودش یا کوسن نه
تو رستوران هم براش صندلی میارن میگه صندلی نی نی نه!من بزرگم
  • Sufii، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
عاطفه جان من تو شیشه جو یه پیمانه شیرخشک گذاشتم. با اون پیمانه میکنم راستش.
دو پیمانه سر پر جو و یه فنجان شیر میریزم
پاسخ
بنفشه جان این پبجای تغذیه در مورد اینکه بچه غذا تو دهنش نگه داره مطلب گذاشتن راستش من نخوندم ولی انگار مشکل خیلیاس

پسر من از دهنش میریزه بیرون اگه نخواد ، راحت Smile
لینکش پیدا کردم میذارم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • نرگس
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان