(۱۴۰۱/۷/۸، ۰۳:۰۲ صبح)liyane نوشته است: ارامش جان
درست ميگي الان براي صندلي غذا دير شده ولي براي غذاخوركردن بچه صندلي غذا يعني ٥٠ درصد راه. چون بچه هميشه بي حركت نيست و وقتي راه ميوفتن ديگه يه جا بند نميشن و غذا دادن بهشون سخت پيش ميره
در مورد كدوحلوايي هم اگه بچه هاتون بالاي يكسال هستن ميتونيد يه كوچولو پودرقند هم بزنيد البته درصورتيكه كدو بي مزه باشه
براي كاركردن شكم هم آلوسياه خيلي موثره هنوزم توي ميوه فروشي ها هست و فصلش تموم نشده
رنده كن يا بُرِش بزن بده دستش
اگه رنده كردي هلو انجيري هم بهش اضافه كن درجا شكمش كار ميكنه
مخصوصا اگر به عنوان ميان وعده و يك ساعت و نيم قبل از نهار بدي . روي اشتها هم تاثير مثبت ميذاره و اشتها رو باز ميكنه
من غذاي پسرم رو زودتر از خودمون ميدم ، چون خيالم راحت ميشه و ميتونم با ارامش غذامو بخورم
ولي وقتي خودمون ميشينيم سر ميز ، اونم ميشونم روي صندليش و بهش يه چيزي مثل خربزه يا هندونه يا سيب زميني... كلا هرچيزي كه دستش بهش بند بشه و فكر كنه اونم داره كنار ما غذا ميخوره ميدم
حالا ازين تابه هاي گريل خريدم انشالله خدا كمك كنه كاراي خونم تموم شد و رفتم سر زندگيم !!! ميخوام توش مرغ مزه دار شده رو گريل كنم يا سبزيجات بخارپز شده رو براش بذارم كه بيشتر جنبه ي غذايي داشته باشه
لیانه جون مرسی عزیزم. بله کاش زودتر گرفته بودم... الان دیگه بی فایدس .....
آفرین به این همه هنر شما
(۱۴۰۱/۷/۸، ۱۰:۰۶ صبح)Nedaaa28 نوشته است: آرامش جان با دکترش مشورت کن شیر قطع کن دیگه
یبوست هم خودش عامل بزرگی واسه بی اشتهاییه
عزیزم آخه الان هنوز زوده فکر کنم.... بعد بگیرمش نمیدونم سیر بشه با غذا یا نه؟؟ میترسم بدتر ضضعیف شه
با دکتر مشورت کردم دارو داد برای یبوست...
(۱۴۰۱/۷/۸، ۰۲:۱۸ عصر)آیسان ۹۶ نوشته است: آرامش جان پسرمنم مثل پسر شما اصلا لب به غذا نمیزد
بیست ماهگی از شیر گرفتم خیلی خیلی غذا خوردنش بهتر شد
آیسان جان یعنی کم غذا میخورد؟ بعد بهانه شیر نمی گرفت؟
میدونی آخه من پسرم ممکنه ناهار مثلا در حد 6 تا قاشق مرباخوری غذا بخوره...خب قطعا سیر نشده... بعد دیگ دوس نداره غذا بخوره میرسه به خواب که شیر میخوره بخابه...
میترسم از شیر بگیرمش بدتر سیر نشه کمبود وزن پیدا کنه
بچه ها من امروزم تعریف کنم... امروز به نسبت روز خیلی خوبی برای من....! پسر من یک سال و نیمش...
صبح 7 شروع کرد به گریه و بهانه منم ت خواب پاشدم براش شیر درست کردم درحد 100 تا خورد دوباره خوابید! 8 با صدای بیرون بیدار شد... دیگ تا 8.5 فرنی با خامش درست کردم اوردم که نخورد! 9 خودم صبحانه کره مربا خوردم به اونم دادم که اصلا نخورد ... فرنی هم نخورد... 9.5 10 بود دیگ همش داشت گریه میکرد بهانه میگرفت...چشماش میمالید خلاصه دیگ آروم نمیشد که مجبور شدم دوباره بهش شیر دادم که بخابه که هرکار کردم نخابید ... ولی خیلی بداخلاق بود... خلاصه تا 11 بازی کردیم 11 یه 4 5 قاشق مرباخوری فرنی سرد با نصفه میوه خورد و بازم بازی کرد تا 1 که دیگ ناهار کشیدم براش در حد 5 تا قاشق مرباخوری برنج خورشت خورد و 1.5 خوابید... عملا ناهار درستی هم نخورد....
حالا ببینین بچه ها کلا اگر تو خواب بهش آب هم بدم چون زود بیدار میشه بدخواب میشه بداخلاق بازم صبحانه نمیخوره... نمیدوونم چیکار کنم واقعا
به نظرتون بیدار شد چی براش درست کنم؟؟؟