امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۵:۰۲ عصر)سروناز نوشته است: بچه ها میشه تا اخر دوران شیردهی فقط از یه سینه شیر داد؟
یکی از سینه های من نوک نداره.با رابط دخترم نمیخوره.باید شیر دوش استفاده کنم که خیلی هم شیر نداره.در حد ۱۰ سی سی شاید.چون اصلا نشد که دخترم مک بزنه و شیرش اضافه بشه.
از نظر سایزی کلا قبل حاملگیم این سینم بزرگتر بود و تازه الان دوتا سینه هام متقارن شدن.یعنی مشکل تغییر سایز ندارم.ولی در کل به نظرتون میشه از یه سینه شیر داد فقط و اون یکی خشک بشه ؟ 
راستی من کمکی هم میدم تقریبا بعد از هر بار شیردهی از سینه شیر خشک هم میدم.

عزیزم شدن که میشه ولی اینکار رو نکن چون سینه هات نامتقارن میشن، الان که شیر میدی را نگاه نکن بعد این حالت خیلی شدید میمونه. 
مادربزرگ من همش می‌گفت تو هر وعده شیردهی از هر. دو تا سینه به بچه بده بخوره و فقط یک سینه نباشه، حالا اون قدیمی بود و می‌گفت یکیش آبه یکیش نون، منظورش این بود که هر دو تا باید باشه.
با سرنگ بر عکس های تمرین کن که نوکش بیاد بیرون، وقتی هم شیر میدی با دست بگیر تا بچه بخوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۹:۵۸ عصر)Mari90 نوشته است: عزیزم شدن که میشه ولی اینکار رو نکن چون سینه هات نامتقارن میشن، الان که شیر میدی را نگاه نکن بعد این حالت خیلی شدید میمونه. 
مادربزرگ من همش می‌گفت تو هر وعده شیردهی از هر. دو تا سینه به بچه بده بخوره و فقط یک سینه نباشه، حالا اون قدیمی بود و می‌گفت یکیش آبه یکیش نون، منظورش این بود که هر دو تا باید باشه.
با سرنگ بر عکس های تمرین کن که نوکش بیاد بیرون، وقتی هم شیر میدی با دست بگیر تا بچه بخوره

حرفات درسته عزیزم ولی درباره ی آب و نون، مطالعات جدید ثابت کرده که هر سینه باید کامل تموم شه و سری بعد سینه ی دوم داده بشه... چون اول شیر، آب و قنده و بعدش چرب میشه... و اگه هر بار از دو سینه بدیم، فقط آب و قند به بچه می رسه و خبری از چربی ها و ویتامین های محلول در چربی و... نخواهد بود و بچه سیر هم نمیشه و دائم هم گرسنه میشه چون فقط قند بهش رسیده... در آخر شیردهی هر سینه مقدار چربی حدود 2-3 برابر خواهد بود وبخاطر اینکه رشد وزن و مغز (بعنوان ارگانی که بیشترین چربی رو داره) از چربیه، باید حتما یه جوری تامین بشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Hami99، Mari90، Nedaa28، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۹:۴۹ عصر)سروناز نوشته است: نونا جون  ۴ روزگیش که بستری شد شیر خشک بهش دادن.بعد پرستاری که مسئول بود گفت تا ۶۰ تا هم اگه میخوره بهش بده .بعد از اون موقع مرخص شدن هم گفتن اول سینه خودتون رو بدین بعد اگه باز خواست کمکی .حالا از اون روز من هر بار شده تا یک ساعت هم سینم تو دهنش بوده و مک هم میزده بعد خودش ول کرده اما دوباره شروع کرده به دست خوردن و گریه کردن .شیر خشک که دادم اروم شده و خوابیده .تو این یک ماه شده که اومدم حجم شیر خشک رو کم کنم یا دوباره سینه خودم رو بدم ولی گریه های وحشتناک کرده برای شیر. 
وزن تولدش هن ۲۷۰۰ بود و یک ماهگیش ۳۸۰۰ .دکتر هیچی نگفت که کمه یا زیاده گفت خوبه خودمم که تو نمودار نگاه کردم انگار رو نمودار بود. خلاصه این وزن یک کیلویی با کمک شیر خشک بوده.به دکتر هم گفتم شرایط شیر خشک خوردنش اینه گفت بده مشکلی نیست.فقط سینه خودت رو ول نکنه .
راستی چون اولش زردی داشت چند روزم تو خونه دستگاه گرفتیم و یک هفته همش زردیش چک میشد و مهم بود که دستشویی زیاد باشه تا زردی دفع بشه. احتمالا همون یکی دو هفته باعث شده عادت کنه .چون واسه خودمم عجیبه چجوری خیلی از نوزادها فقط شیر مادر رو میخورن.زیادم دیدم اطرافم.ولی بازم از دکترش میپرسم .میخوام این سری پیش یه دکتر جدید برم .
تغییر وزنش کاملا نرماله و تا حدود 3-4 ماهگی حدود ماهی 1 کیلو اضافه می کنن... البته قد همیشه فاکتور خیلی مهمتریه و اگه رشد قد بچه ای خوب باشه معمولا عقب موندن آهنگ رشد وزن رو برای یه مدت کوتاه میشه نادیده گرفت...

درباره ی شیر مادر هم چون خوشمزه اس بچه بیشتر تمایل داره که بخوره و اگه دو سه ماه اول به بچه شیرخشک داده نشه دیگه اون بچه شیرخشک نخواهد خورد مگه دیگه خیلی مجبور باشه و مثلا اصلا مادرش رو نبینه و بوش رو حس نکنه که به شیرخشک رضایت بده... یه بار تست کن ببین چقدر شیر خودت شیرین تر و خوشمزه تر از شیرخشکه که اصلا مزه ی وحشتناکی داره Confused 
ولی بچه ای که طی حدود 2 هفته تا 1 ماه اول زیاد بهش شیرخشک داده بشه، چون به مزه عادت می کنه و مهمتر از همه خوردن شیر از شیشه براش خیلی راحته، کم کم شیر مادر رو پس می زنه و شیرخشکی میشه... 

آره حتما با چندتا دکتر خوب مشورت کن و یه برآیندی از نظراتشون داشته باش خیلی بهترهHeart
  • (کژال)، Hami99، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون ماری و رز جان. قدش هم خوب بود خدا رو شکر.حالا یه کلاس شیردهی هم اسم نوشتم تا سوالام رو بپرسم .
  • (کژال)، Hami99، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
درسته رز جان
اونم منظورش این بود که کامل هر دو تا را بدی، آخه از نظر قدیمی ها بچه همیشه گرسنه اس و هی باید بهش شیر داد
  • (کژال)، Hami99، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها از کجا بفهمیم سینه خالی شده؟
  • (کژال)، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۱۲:۵۲ صبح)youtab نوشته است: بچه ها از کجا بفهمیم سینه خالی شده؟

یکم که پسرت بزرگ بشه و حجم شیرت بیشتر بشه متوجه میشی که قبل از شیر سینه رگ می کنه و شیر فواره میزنه و به شدت دردناک و متورم میشه... ولی بعد از تخلیه شدنش درد خود به خود تموم میشه و سینه شل میشه و احتمالا با فشار دادن شیر خیلی کمی ازش میاد...
و بچه هم آروم می مونه بعدش و یه رضایتی توی حرکاتش دیده میشه و یه حالت خواب آلوده و سنگین با رضایت پیدا می کنه Big Grin خیلی توصیف کردم ولی واقعا به مرور دستت میاد... وقتی پر بودن رو حس کنی، خالی بودنش رو هم می فهمی به مرور...
  • (کژال)، Hami99، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۱۲:۱۱ صبح)Mari90 نوشته است: درسته رز جان
اونم منظورش این بود که کامل هر دو تا را بدی، آخه از نظر قدیمی ها بچه همیشه گرسنه اس و هی باید بهش شیر داد

آخه نمیشه هر دو تا رو توی یه وعده کامل داد... بچه اونقدری جا نداره... اگه هر دو سینه رو بخوای بدی میشه آب قند اول شیر فقط به بچه رسیده... چون بدن مادر با توجه به سن بچه خودش رو آداپته می کنه و حجم شیر سینه ها بالا میره و هر سینه برای یه وعده کافی خواهد بود... جریان شیر اول که رگ هم می کنه اگه دقت کرده باشی، خیلی رقیقه و راحت هم فواره میزنه... ولی آخرش که چرب و سنگینه حتی خیلی وقتا بچه باید بیشتر میک بزنه اما اون شیر اوایل شیردهی خیلی وقتا بچه اصلا میک نمیزنه و شیر که رگ می کنه میره توی دهنش خود بخود... اصل شیر اون آخرشه که حجم کمی هم داره اما بچه رو نگه میداره و وزنش رو بالا میبره... 

حتی ممکنه با هر دو سینه دادن فقط حجم شیر رو بالا ببریم و بچه به جای مثلا 30+10 سی سی شیر مفید و کامل از یک سینه، 30+30 سی سی آب و قند از دو سینه بگیره و همین باعث مشکلات مختلفی بشه مثل ریفلاکس... که قدیمی ها خیلی هم طبیعی می دونستنش ولی بچه اذیت می شده...

اصلا قدیمی ها سر همین می گفتن شیرت جون نداره، قوت نداره، ویر نداره، اینو نداره، اونو نداره... چون اشتباه شیر میدادن و بچه با حجم بالایی از شیر آبکی، ریفلاکسی میشد و درمانشم نمی کردن درنتیجه بچه بدخواب و بدقلق می شد و اصلا این شیر باعث بدخوابیدن بچه میشه چون هیچوقت سیر نیست دائم نق میزنه و از خواب می پره... چون هر دو سینه رو توی هر بار شیردهی می دادن... 
دلیل اینکه میگن شیرخشک بده که بخوابه دقیقا بخاطر چرب تر بودنشه...

این رو از راهنماي مادران براي تغذیه باشیرمادر مال وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آوردم:

"بعلاوه در شروع هر وعده شیر دهی چربی شیر مادر کمتر است. سپس میزان آن تدریجا"بیشتر می شود: شیر پیشین- شیري که در ابتداي هر وعده شیردهی از پستان ها خارج میشود، رقیق تر بوده و آب مورد نیاز شیرخوار را تامین می کند و حاوي مقادیر فراوان پروتئین، لاکتوز و سایر مواد مغذي است. شیر پسین که در انتهاي هر وعده شیردهی از پستان ها خارج می شود، سرشار از چربی بوده و انرژي مورد نیاز شیرخوار را تامین می کند. به همین دلیل تغذیه با شیر مادر را در هر وعده نباید به سرعت خاتمه داد و شیرخوار را از پستان جدا کرد ، بلکه باید اجازه داد تغذیه با شیر مادر تا زمانی که کودك می خواهد ، ادامه یابد تا شیر چرب انتهایی را دریافت کند ."
صفحه 8 پاراگراف دوم

این هم فایلش برای دانلود:

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   ketabe_soalate_rayej_madaran.pdf (اندازه: 754/45 KB / تعداد دفعات دریافت: 6)
  • Mari90، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم ازت رز ععزیزم
اره رگ کردنو درد رو متوجه میشم همیشه
اما اگه به شل شدنه من ۱۰ دقیقه بعد شل میشم
همیشه هم از هر دو میدم اما همیشه پسرم بعد از شیر خودم گرسنس و گریه میکنه
من شده ۳.۵ تا ۴ساعت یک ضرب از هر دو بهش شیر دادم اما باز گرسنه بوده!!!
زمان زردیش که بستری شد دکتر اونجا گفت بعد از هر وعده ۳۰ سی سی بده بهش که سیر شه و دفع کنه بیشتر به خاطر زردی
دکترروماتولوژ خودمم که گفت نذار عادت به فقط شیر خودت کنه که ممکنه خیلی زود مجبور شی ندی بهش شیرتو چون داروهامو باید باز شروع کنم
به خاطر همین من روزی ۲تا ۳بار شیر خشک ۱۲۰ سی سی میدم طول شب هم میدم بهش 
بقیشو شیر خودم میدم
  • (کژال)، 2015، Hami99، nona، Rose، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان انگار شما هم مثل من هستی‌.دقیقا منم یکساعت شده سینم رو دخترم خورده ولی باز گشنش بوده.
  • (کژال)، 2015، Hami99، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان