موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
مرسی نونا جون
یه مشکلی هم که دارم نمیتونم بیدارش کنم
بهم گفتن هر سه ساعت بهش شیر بدم. الان 8 خورده 30 تا. از 11 هرکاری میکنم بیدار نمیشه که دوباره بخوره
تخت خوابیده
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۶:۰۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۶:۳۱ صبح، توسط nona.)
ترگل چون نی نی سالن ولیعصر داره مدل isiz شورت داار
والا زاویشو نپرسیدم گلم فکر کردم همه ثابتن، قیمتش ۳۳۵؟تومن
صبح قرار شد برام بفرسته زاویشو بهت میگم
اره کژال همون که سروناز جون گفت پوشک عوض کن یا با لباسش ور برو. فقط چون خیلی کوچولوئه و زود هم دنیا اونده با دست ضربه بزن کف پاش یا پنبه خیس بگیر بکش کف پاش یا آروم رو لپش بکش
یهو زیر دوش و آب تو خواب نبری بچه شوک بشه البته زودم به دنیا نمیومد بازم باید رعایت میکردی.
اگه بیدار نشد مثل دختر من که خودمو در و دیوار میزدم و بیدار نمیشد روزای اول همین کارارو مدام تکرار کن .
سروناز جون ایشالا نی نی شما نه ریفلاکسی باشه نه کولیکی
سالم سالم باشه
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
راستی نونا جون. به نظرم این ساشهها خیلی بهتر و اثرگذارتر از کپسولن. دکتر میرنیا فوق نوزادان گفته بود ما خیلی در مورد داروهای خوراکی نوزادان مطمئن نیستیم. چون سیستم گوارششون فقط شیر رو میشناسه. معلوم نیست اثر میذاره یا نه. به خاطر همین با قرصها موافق نبود (البته در مورد آنتی بیوتیک اینو گفت اما به نظرم قابل تعمیمه)
پس به نظرم اینا که از رو زبون جذب میشن احتمال اثرگذاریشون بیشتره. بعلاوه، اون دون دونها اصلا راحت قورت داده نمیشد. شیر میرفت اونا میموند رو زبون. حتی وقتی فوری خودم شیر میدادم که قورتشون بده بعد میدیدم نصفش چسبیده به سینه من. بچه هم حس بدی میگرفت وقتی اونا رو روی زبونش حس میکرد.
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۱:۵۲ صبح)Targol نوشته است: راستی نونا جون. به نظرم این ساشهها خیلی بهتر و اثرگذارتر از کپسولن. دکتر میرنیا فوق نوزادان گفته بود ما خیلی در مورد داروهای خوراکی نوزادان مطمئن نیستیم. چون سیستم گوارششون فقط شیر رو میشناسه. معلوم نیست اثر میذاره یا نه. به خاطر همین با قرصها موافق نبود (البته در مورد آنتی بیوتیک اینو گفت اما به نظرم قابل تعمیمه)
پس به نظرم اینا که از رو زبون جذب میشن احتمال اثرگذاریشون بیشتره. بعلاوه، اون دون دونها اصلا راحت قورت داده نمیشد. شیر میرفت اونا میموند رو زبون. حتی وقتی فوری خودم شیر میدادم که قورتشون بده بعد میدیدم نصفش چسبیده به سینه من. بچه هم حس بدی میگرفت وقتی اونا رو روی زبونش حس میکرد.
عزیزم اون گرانول ها باید کامل آب بشه بعد به بچه بدی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم