۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۷:۴۲ عصر
(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۷:۲۰ عصر)Targol نوشته است: رز جون چرا گفتی شیشه ای رو دهنشون نذاریم؟ از این جهت که ممکنه بشکنه؟ پلاستیکها خیلی تیزی داره. ازشون بدم میاد. دیگه چون زیاد نیاز داشتم با چاقو برداشتم تیزیهاشو.
منم بعضی قطرهها مثل نوناجون. بعضی به روش بهداشتی عمل میکنم
خواهش می کنم یوتاب جان من خودمم اول همونجوری میدادم ولی بعد دیدم درست نیست...
توی این لینکی هم که گذاشتم دقیقا همین رو گفته:
1- دارو دادن به نوزاد با استفاده از قطره چکان
با توجه به کوچک بودن جثه نوزادان نسبت به بزرگسالان، اندازه دارو باید با دقت فراوانی تنظیم شود. از آنجا که بیشتر دارو ها برای نوزادان و کودکان به صورت چند سی سی تجویز می شود، بهترین راه برای تنظیم مقدار دارویی که به نوزاد می دهید استفاده از یک قطره چکان استاندارد و مناسب است. به یاد داشته باشید که هرگز قطره چکان شیشه ای را در دهان نوزاد قرار ندهید خصوصاً شیرخوارانی که دندان در آورده اند. پس از هر بار مصرف آن را به خوبی با آب بشویید و در معرض هوا قرار دهید تا خشک شود. قطره چکان شسته شده را بلافاصله درون ظرف دربسته قرار ندهید، زیرا قارچ ها بر روی آن رشد کرده و سپس به دهان نوزاد منتقل می شوند.
اینو من امروز پیدا کردم ولی میگم فکر می کنم ظریفی در موردش پست گذاشته بود... ولی بهرحال با منطق جور درمیاد... و آدم با احتیاط کردن ضرر نمی کنه واقعا... من جایی هم بین اطلاعات شک داشته باشم (چون بعنوان مادر خیل جاها نظرات متفاوتی هست... و حتی با سرچ کردن آدم بیشتر گیج میشه...) اما با یه مقایسه ی فواید و ضررهای احتمالی هر کاری، تصمیم به انجام دادن یا ندادنش می گیرم...
آره عزیزم فوق العادهههههه خطرناکن اصللللا و ابدا دیگه استفاده نکن... اصللللااااااا... ببین چند بار میگم اصصصصصصصلا دیگه استفاده نکن... من این شیشه ایا رو نگه میداشتم برای زاپاس... که توی بطری باشن و ازشون میریختم توی قاشق (مثلا آهن که خوشمزه بود و خودش از همون اوایل با قاشق هم می خورد...)
درباره ی کیفیت قطره چکون هم، یه سری محصولات خارجی خوب، قطره چکون های با کیفیت هم دارن... من خودم دو سه تا مدل داشتم... الان یه نمونه ش رو هنوز دارم و پسرم باهاشون بازی می کنه... ولی در کل مدل های قطره چکون ها متنوعه... حتی فکر کنم داروخانه هم هست و میشه دقیق و کامل ضدعفونیشون هم کرد...
ولی یه چیزی که 100% مسلمه، ممنوعیت بردن قطره چکون شیشه ای در دهان نوزاده...
یه اصل کلی هست در ایمنی، هر چیزی که از داخل رول دستمال توالت رد بشه، نباید در نزدیکی بچه باشه... و شیشه ی قطره چکون هم استثنا نیست و اگه بشکنه.................
پسسسسسسسسس توروخدا دیگه قطره چکون شیشه ای توی دهن بچه ها نذاریا

بارون همیشه هست، سیل یه بار میشه...
توی بحث مراقبت از بچه این رو همیشه توی ذهن داشته باشید................
![[تصویر: photo_2021-09-07_18-35-42_agq.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-09-07_18-35-42_agq.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم