امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
لیانه جان چقدر سختی کشیدی انشاءالله حالت روبراه میشه
ایشالا منم راحت بگذرونم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
لیانه جان خدارو شکر که هر چی بود تموم شد و ان شاالله زودی خوب و سرحال میشی. من خودم بی خس و حال میشم حالا به جز کباب، ماهیچه ای که با یکم آب، ادویه و پیاز پخته شده خیلی کمک می کنه که دوباره انرژیم برگرده.
گوشی هم فدای سرت به هر حال ضعف داشتی واقعا و طبیعی بوده از دستت بیفته.
چشم کتایون و پروانه جان. هر چند که کار خاصیم نمی کنم کلا و چون به هر حال هفته ام کم نیست هی درازکش باشم یا بشینم بدنم درد می گیره و بیشتر اذیت میشم ولی بیشتر مراقبم. کلاس آکوافیتنسمم یه دو هفته نمیرم که ۳۴ هفته امم لااقل تموم بشه و بچه هشت ماهی داشته باشه و کامل شده باشه. کتایون جون برای من شیاف خیلی موثر بوده و الان چهارماهی بود که لک نداشتم. بهم گفته بودن از ۳۴ می تونم دیگه قطعش کنم و مامام گفت از ۳۲ هفته یه شب درمیونش کن که من فقط یه شب نذاشتم و لک دیدم. احتمالا تا ۳۴ هفته تموم بذارمش هر شب و بعدش ببینم دکترم چی میگه. ولی کلا خسته ام خیلی ازین بارداریمو فقط می خوام زودتر روزها بگذره و بچه سلامت دنیا بیاد و خلاص بشم. یه تفریح و مسافرت درست و حسابی نداشتم این چند ماه، یه روز دندون درد بد داشتم و خدا رحم کرده بود به ریشه ام نزده بود پوسیدگی با اینکه قبل بارداری چکاپ رفته بودم و کلا هر شش ماه میرم چکاپ. این ۱.۵ ماهه گذشته دو بار سرما خوردم و کلا با اینکه قبل بارداری همه چیو چک کرده بودم و بیماری قبلی هم نداشتم اذیت شدم واقعا و اصلا مثل بارداری اولم نبوده و خسته و بی جونم واقعا. حتی از تو وان خوابیدن هم می ترسم چون شب قبل از روزی که لک بینی داشتم تو وان خوابیدم یه مدت و دمای آبم سی و هفت درجه بود و با دماسنج چک کرده بودم و حالا نمی دونم اونم تاثیری داشته یا نه. این سری هم که لک دیدم قبلش حموم بودم و خیلی دلم می خواست بعد مدتها تو وان دراز بشم و پاهام واقعا خسته بود ولی نکردم و لک دیدم بازم.
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
لیانه جان و تینای عزیز براتون آرزوی سلامتی میکنم ، امیدوارم که خیلی زود حالتون خوب شه❤❤❤
تینا جان ایشالا خیلی زود یه بارداری سالم و راحت رو تجربه کنی❤❤❤
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها مرسی از تک تک تون ببخشید دونه دونه ریپلای نمیکنم
خداروشکر تموم شد
خیلی خیلی دوستتون دارم
ممنون از انرژی مثبت تون
تینا جان انشالله برای شما راحت بگذره
مریم جون دیشب جات خالی استیک خوردم زیادم خوردم درجا حالم خوب شد
گوشت قرمز واقعا آدم رو ازین رو به اون رو میکنه
شما هم به خودت برس انشالله زود به هفته ۴۰ برسی

(۱۴۰۱/۸/۲۰، ۱۱:۵۰ صبح)Nedaaa28 نوشته است: لیانه جان چی کشیدی عزیزم Sad
خداروشکر به خیر گذشت ، فقط به خودت برس
پیش دکتر خودتم رفتی؟

والا پنجشنبه نوبت داشتم منتها میخوام شنبه که آزمایش بتا مجدد رو دادم برم
چون چهارشنبه شب سونو و آزمایش داده بودم اگه میرفتم پیش دکتر خودمم هم میگفت بعد آزمایش مجدد بیا
بچه ها شماها روش پیشگیری تون چیه
چون طبیعی ریسکش خانمان سوزه من فکر کنم باید زیر نظر دکترم قرص شروع کنم
  • maryam_na، خانم فسقلی
پاسخ
نوش جونت لیانه جون و خدارو شکر
مرسی عزیزم
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
لیانه اتفاقا منم استرس گرفتم میخواستم بپرسم روش جلوگیریتون چیه
چون زنداییم با قرص شیردهی باردار شد
من خودمم ۱۰ سال طبیعی جلوگیری کردم باردار نشدم با اینکه میگن روش جلوگیری محسوب نمیشه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • خانم فسقلی
پاسخ
کاندوم بهترین روشه
یکی از دوستام تو شیردهی سومی را باردار شد الان سه تا بچه داره ولی باکس باکس کاندوم می‌خره هر جایی که فکر کنید جاساز کرده Smile بهش میگیم سلطان کاندوم
  • 2015، خانم فسقلی
پاسخ
روش جلوگیری ماهم از روز اول کاندوم بود و هس
امنه ولی خب بدیای خودشو داره
  • خانم فسقلی
پاسخ
مال ما هم کاندوم لیانه و من راضیم تا حالا جلوگیری طبیعی نداشتیم ما.
  • خانم فسقلی
پاسخ
لیانه جان من تو پیج دکتر کی دیدم گه فکر کنم میگفت اگر به هییییچ وجه نمیخواین ریسک کنین دوتا روش باید داشته باشین.
مثلا هم کاندوم هم طبیعی
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان