امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
شمیم جون من infinity kiids تو اینستا برای برادرزاده خواهرزاده هام گرفتم جنسشون خوب بود عزیزم

اره همون قاشق بهترین کار بود شمیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جان من اکثرا هر جا لباس نیاز باشه میخرم... معمولا هم از برلن...
ولی این پیج ها هم گرفتم بدک نبوده:
https://instagram.com/elisam.ir?utm_medium=copy_link
https://instagram.com/3meemstore?utm_medium=copy_link

اینها سایت هم دارن و مثل همون خریدهای معمولی برلن بوده جنساشون...
ولی لباس فانتزی همون بهار خیلی خوبه ولی خب گرونتره دیگه...

کفش هم اصلا اینترنتی نخریدم، و واقعیتش هر سه مون از کفش ملی خرید می کنیم... برای پسرم هم از همونجا خریدیم تا حالا... یه بارم بهار... ولی باز به نظرم ملی بهتر بوده و راضی ام... ولی یه نکته هست اینکه هر شعبه ای همه ی مدلها رو نداره و من خیلی وقتا میریم بیرون، اگه سر راهم هر شعبه ای از کفش ملی رو ببینم حتما یه سر میزنم و نگاه می کنم به مدلا... اگه مورد پسند بود با توجه به فصل، سایز الان یا یه سایز بزرگتر رو میخرم براش... ولی لازمه که وقت بذاری براش ولی می تونم بگم نصف یا بعضا یک سوم قیمت مثلا بهار درمیاد و استاندارد هم هست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال تا می تونیییی شیر بده و کولر روشن باشه ولی مستقیم بهش نخوره و هوای خونه کلا خنک باشه...
اگه هوا گرم باشه و بچه دچار گرمازدگی و کم آبی بشه همین زردی محتمله... سعی کن خنک خنک باشه حتی لخت اصلا اشکال نداره... هوا خیلیییی گرمه
البته نه اینکه با اب سرد بشوریش... نه کل محیطی که بچه توشه یه محیط مطبوع و خنک باید باشه..

بچه هایی که ریفلاکس دارید، شما هم محیط رو خنک نگهدارید.... گرما برای ریفلاکس سمه

آره در مورد فهمیدن هم همونطور که قبلا گفتم حضور کسی که این چیزا رو بلد باشه کنار زائو خیلیییی مهمه... چون ماها اصلا متوجه نمیشیم تا تجربه نکنیم... من خودم هنوز بلد نیستم چون ندیدم.. ولی اگه کسی تتوی اطرافیان هست که واقعا خودش بچه بزرگ کرده و با زردی برخورد داشته پیشتون داشته باشید خیلیییی کمک کننده س چون زود تشخیص میده که بچه داره زرد میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون نونا جون.اره ادم واکسن میزنه خیالش یه کم راحتتر میشه.

لیانه جون دختر من خیلی راحت شیر میخوره با ارامش وزن گیریش هم خیلی خوب بوده در واقع زیادم بوده هر چند دکتر گفت نگران نباش. من بیشتر مشکلم با بالا اوردن شیر و خس خس بود و کیپ بودن بینی.اب دهنش خیلی میریخت.و در کل زیاد به خودش میپیچید که نفخش زیاد بود.به نظرت رفلاکس خفیف هست ؟ 

کژال جون نمیخوام نگرانت کنما ولی چون سر خودم اومده بهت بگم خیلی حواست باشه.ببین زردی دختر من صبح ۱۲ بود فردا شب ساعت ۸ شد ۲۴ که سریع بستری شد و شانس اوردم خونش رو عوض نکردن‌ .اولا که حواست به دفعش باشه حتما پوشک خیس کنه و پی پی داشته باشه.از طرفی اگر شیر خودت هنوز کمه حتما شیر خشک بده‌ .منم اگر جات بودم فردا صبح دوباره تست زردی میدادم نمیزاشتم عصر و شب بشه. ببین شاید یه زردی عادی باشه ولی چون الان نمیدونی فاکتورهای دیگه داره یا نه مثل فاویسم یا عدم تطابق خون حواست خیلی باشه.

بعد تعجب هم میکنم چطور با زردی ۱۴ونیم نگفتن دستگاه بگیرید.ببین زردی دختر من با یه شب بستری اوند رو ۱۰ و نیم مرخص شد.فرداش دوباره رفت رو ۱۳ونیم گفتن دستگاه بگیریم.دو روز تو خونه زیر دستگاه بود بلاخره اومد زیر ۱۰ .حتما فردا صبح برو تست بده.وای من چون به خودم شوک بدی وارد شد دیگه سر زردی خیلی میترسم .
  • (کژال)، liyane، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب خانمها مادر یک عدد دخمل رفلاکسی کولیکی در خدمتتون هست
تشخیص دکتر خودش کولیک بود

بنظر من که هم رفلاکس پنهانه هم کولیک. ایشونم قطره کولیک داد
شمنا قطره بینی رو گفت بیشتر از ده بار بریز اصلا هوا وارد معدش نشه.
بعد دوستان بسلامتی خواب شبم کنسل شد گفت اصلا و ابدا اینقدر طولانی نباید بخوابه
گفنت بشرطی که طول روز عالی شیر خورده باشه شیر آخر شبشم خوب خورده باشه ۵ تا ۶ ساعت مجازه بخوابه
  • Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بیام اخبار  لحظه ای بذارم در جریان روند درمان باشید Big Grin Big Grin
آقا سه روزه این پودر رو ناشتا میدم نمیدونم تاثیر داشته یا نه امروز طول روز بجز دو بار که موقع شیر خوردن کشید عقب و گریه کرد باقی مواقع شیرشو تقریبا خورد من بخساب پودر امپرازول میگذارمش فعلا
الانم دخترم تو راه که بودیم کم کم دردش شروع شد تا رسیدیم خونه بطور واضح بخودش پیچید دو تا قطره دکترش داده یکی کولیک یکیم شربته خلاصه در این حین تا قطره ها رو بشورم و قطره چکونا رو بشورم و اینها یه بیست دقیقه طول کشید دخترمم طفلی خیلی گریه مبکرد قطره و شربت و پدی لاکت رو دادم خدا رو شکر پنج دقیقه بعدش مشخصا دردش کم شد و با کمی پتو سواری خوابید. اینم میذارم تاثیر این قطره
کار من دیگه دراومد هر هشت ساعت که باید اینارو بدم. ناشتام که امپرازول باید بدم. الان ده خوابید دیگه نهایت ۴ بیدارش میکنم شیر بخوره حتما دیگه نباید بذارم طولانی بخوابه خلاصه رسما سرویسم  Angel Angel 
حالا فردا به عنوان حسن ختام دکتر ایمان زاده هم ببینه بچمو داروی جدید اضافه بسه نشه دیگه نمیدونم  Huh  این بود خلاصه گزارش روند درمانی
نکته آموزشی اینکه کولیک ممکنه یهو از دو ماهگی  شروع بشه. 
راستی تو راه برگشتم بچه ها یه سر رفتم شرکتم که لپتاپمو بدم بسری نرم افزار بریزن (اون شرکت خصوصیه که پارت تایم بودم وای چقدر دلم تنگ شده بود برای در و دیوارش حتی رفتم تو اناقم دلم تنگ شد اصلا برای همه چیز) از شانس بدم مدیرعامل سه دقیقه قبل رسیدنم رفته بود من خیلی دوسش دارم دوست داشتم ببینموشون حیف شد باید خبر میدادم.

راستی یه سوالم دارم
نمیدونم خاصیت اینکه بچه دل درد داره میگفتند بذارید تو پتو تابش بدید ( همینجام خونده بودم نمیدونم بچه ها کدومشون گفته بود) چیه اما جواب میده واقعا
این سه جهار روز میذاشتیمش تو پاو عمدتا آروم میشد،حالبه همین عملکرد مشابه رو تقریبا تاب برقیم داره اما یه دقیقه هم توی اون نمیمونه گریش بدترم میشه، حالا سوال اینجاست چه وسیله ای بخرم که شبیه ساز همین پتو باشه
  • Elhamgoli، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا
گهواره سنتی.گهواره نوزاد.ننو...این چیزارو تو دیجیکالا سرچ کن میاد..
  • Elhamgoli، liyane، nona، youtab، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان ما تو پتو تاب میدادیم Big Grin
منم گهوازه برقی تخت گهواره ای اینا داشتم ولی تو اونا اروم نمیشد
بنظزم پتو بچه هارو ی جالت جم میکنه و تاب میده اینو دوس دارن 
ما بعد کلی امتحان چیرای مختلم بابام با پتو مسافرتی و طناب ننو مدل قدیمی درس کرد تو اون اروم میشد
ی طنابم برام وصل کرده بود من رو تخت دراز میکشیدم تاب مبداد Big Grin اصن عالی بود خخخخ
الان این مدل ننوهارو دیدم اماده دارن

فقط من متوجه نشدم چرا دخترتو چندتا دکتر میبری؟
چون معمولا اطفالا نظزاتشون متفاوته ادم گیج میشه ک اینطوری
  • liyane، nona، Rose، youtab، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۱:۰۷ صبح)Elhamgoli نوشته است:
فقط من متوجه نشدم چرا دخترتو چندتا دکتر میبری؟
چون معمولا اطفالا نظزاتشون متفاوته ادم گیج میشه ک اینطورن
نونا جان اين سوال منم هست چرا چندتا دكتر ميبري؟

(۱۴۰۰/۶/۱۷، ۰۸:۴۳ عصر)سروناز نوشته است: ممنون نونا جون.اره ادم واکسن میزنه خیالش یه کم راحتتر میشه.

لیانه جون دختر من خیلی راحت شیر میخوره با ارامش وزن گیریش هم خیلی خوب بوده در واقع زیادم بوده هر چند دکتر گفت نگران نباش. من بیشتر مشکلم با بالا اوردن شیر و خس خس بود و کیپ بودن بینی.اب دهنش خیلی میریخت.و در کل زیاد به خودش میپیچید که نفخش زیاد بود.به نظرت رفلاکس خفیف هست ؟ 

کژال جون نمیخوام نگرانت کنما ولی چون سر خودم اومده بهت بگم خیلی حواست باشه.ببین زردی دختر من صبح ۱۲ بود فردا شب ساعت ۸ شد ۲۴ که سریع بستری شد و شانس اوردم خونش رو عوض نکردن‌ .اولا که حواست به دفعش باشه حتما پوشک خیس کنه و پی پی داشته باشه.از طرفی اگر شیر خودت هنوز کمه حتما شیر خشک بده‌ .منم اگر جات بودم فردا صبح دوباره تست زردی میدادم نمیزاشتم عصر و شب بشه. ببین شاید یه زردی عادی باشه ولی چون الان نمیدونی فاکتورهای دیگه داره یا نه مثل فاویسم یا عدم تطابق خون حواست خیلی باشه.

بعد تعجب هم میکنم چطور با زردی ۱۴ونیم نگفتن دستگاه بگیرید.ببین زردی دختر من با یه شب بستری اوند رو ۱۰ و نیم مرخص شد.فرداش دوباره رفت رو ۱۳ونیم گفتن دستگاه بگیریم.دو روز تو خونه زیر دستگاه بود بلاخره اومد زیر ۱۰ .حتما فردا صبح برو تست بده.وای من چون به خودم شوک بدی وارد شد دیگه سر زردی خیلی میترسم .
سروناز جان تشخيص كه كار پزشك بچه ست ، فقط رفلاكس چندتا آيتم داره ممكنه يه دكتر سه تا آيتم ببينه ولي بگه نيست
ممكنه يه دكتر يه آيتمو ببينه بگه هست

واي امان از زرديه لعنتي
بچه ي من با زرديه ٦ دستگاه خونگي رو تحويل دادم
٢٤ ساعت بعد شد ١٦
بستريش كردم، هيچوقت اون روزا رو يادم نميره فقط دو روز بود زايمان كرده بودم و به ضرب شياف سرپا بودم وقتي فهميدم بچه بايد بستري بشه درد خودم يادم رفت
كژال جان من جات باشم دستگاه بيمارستان رو به دستگاه خونگي ترجيح ميدم
دستگاه هاي بيمارستان اگر ١٦ لامپه باشن برگشت پذير نيستن چون ٣٦٠ درجه هستن
ولي خونگيا ٤ يا ٦ لامپه هستن و ضعيفن ، معمولا بهبوديه كاذب ميدن چون زردي امكان برگشت داره
  • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جان بله من قطره اهن میدم اما تیره نشده همون خردلی رنگه طبیعیشه
اخ نونا جان الهی واسش بگردم بچه
انشالا زودتر خوب شه
من همسرم خودش براش ننو درست کرد اول نخوابید توش اما الان عاشقشه
کژال جانم پسر منم با زردی ۱۱،۵ بستری شد اخر شبش شد ۱۶ یهو تو بیمارستان بعد باز اومد ۱۱ و در نهایت با ۵دو روز بعد مرخص شد
اصلا نگران نباش به پسر من حتی یه امپولم نزدن فقط نور گرفت
چون دکترش اجازه دستگاه خونگی نداد
فقط و فقط بهش تا میتونی شیر بده که تند تند دفع کنه
هرچی بیشار ادرار و مدفوع کنه ززودترخوب میشه
هوای خونه رو معتدل ۲۴.۲۵ درجه نگهدار
لباس من تو خونه در خد یه رکابی یا یه سر همی خلقه ای خنک و نخی میکردم
دفعش خیلی مهمه عزیزم نگران نباش زود خوب میشه

دقیقا لیانه جانم
دکتر پسرم گفت دستگاهای خونگی خدایی نکرده عوارضشون از روند درمانش جلوتره و اصلا اجازه نداد
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان