امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها
بچه ها منم بگم براتون Big Grin
منم راستش اولین بار رفتم پیش آقا حسینی به خاطر اینکه روماتولوژم معتقد بود باید پیش دکتری برم که با بیماریم و داروهام اشنایی کامل داشته باشه
متاسفانه قبلش 3تا دکتر زنان مطرح توی نت رفتم یکیشون کلا اسم داروهامو نمیدونست
یکیشون هم نشست جلوم گوگل کرد ببینه من چمه
اونیکی هم 12 تومن جدا از بیمارستان زیر میزی میگرفت
... 
من بار اول رفتم و راستش خورد تو ذوقم اما برای جواب آزمایشام و سونو و اینا بار دوم رفتم توی اتاق سونو برام توضیح داد حین سونو اخرش که اومدم پایین خیلی باهام مهربون بود بنده خدا فکر کنم حالمو دید دلش سوخت چون گفت باید ای وی اف بشم
... 
راستش من به انرژی ادما خیلی اعتقاد زیادی دارم، بعدش که طبیعی باردار شدم دیگه موندم پیشش، حتی میومدم غر میزدم از دوری راه و شلوغی کلینیک و اخلاقش همسرم میگفت به باسوادیش فکر کن
... 
باز توی اتاق باردارا ادم راحتتره و من گاهی حین معاینه تند تند سوال میپرسیدم خخخ
... 
بعد خ ش بعد از 7 تا سقط و 150 تا دکتری که توی کل ایران رفت خودش گفت میخوام برم دکتر تو خوندم خیلی خوبه
ببین مرد و زن و پیر و جوون و خوش اخلاق و قرتی و تک ویزیتی و... همه چی داشت تو دکتراش
حتی بعضی از دکتراش اونقدر معروف بودن که با بدبختی وقت بعدیشو 3،4 ماه بعد میگرفت
رفت پیش این
من بهش همه جیو گفتم باز رفت و اومد و گفت وای نه من نمیتونم اینجور اخلاقو تحمل کنم
رفت پیش دکتره خ ش وسطی اما وقتی زایمانامونو باهم مقایسه کرد برگشت باز پیش اقا حسینی
... 
اقا حسینی برای زایمان من از ساعت 12 شب که رسیدم بیمارستان انلاین در تماس بودن باهاش تا 2 اومد بیمارستان و 40 دقیقه بعد زایمان کردم، یعنی از وقتی گفتن وضعیت بچه بده و میریم برای زایمان تا برم اتاق عمل نیم ساعت شد وقتی رفتم واقعا فکر میکردم حالا بابد وایسم تا دکتر بیاد چون شنیده بودم دکترا برای زایمان اکثرا تاخیر دارن خیلی
اما رفتم دیدم با لباس سبز جراحی تو اتاق عمل نشسته منتظرمه
این برام یه دمیا بود توی اون شرایط واقعا و اینکه من (ببخشید) 2بار بالا اوردم توی اتاق عمل و لرز شدیدی داشتم، استرسم بی نهایت بود اما اونقدر خوب و مهربون باهام رفتار و برخورد کرد که خدا میدونه
ظرف 5،6 دقیقه بچه دنیا اومد و رفت خودش
فرداشم ویزیتم کرد ساعت 7 صبح و اصلا یکی دیگه شده بود از مهربونی خخخخ
... 
خ ش هم که مرخص شد گفت دم در اتاق عمل دیدتش 
میگفت عاشقش شدم 10 تا دیگه ام بیارم میرم فقط پیش خودش
... 
من علم و سوادش برام خیلی می ارزید 
منم با مانتو جلو باز و گاهی مقنعه چون از سرکار میرفتم گاهی با شال بودم موهامم معلوم بود اما نه اونقدر
به قول بچه ها پلنگ طورارو یه جوریه باهاشون
خب به نظرم هر کسی یه جوره و یه اعتقادی داره دیگه 
اما من به شدت به کارش و علمش و انرژیه خوبش اعتقاد دارم رخشید جون
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، maryam_na، nona، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ
بچه ها من همیشه به این کمبود روحیه همدلی با بیمار تو محیط پزشکی نقد دارم واقعا کمبودش حس میشه و باید کاری کرد
مخصوصا مخصوصا تو زمینه بارداری و نازایی
اگر خدای نکرده جنین مشکل داشته باشه هیچ کس با مادر و پدر همدلی نمیکنه هیچکس درک نمیکنه تو چه وضع روحی قرار داری
مگه چقدر هزینه داره یه تیم روانشناس تو هر بیمارستان و مرکزی باشه؟
من خودم تو بارداری خیلی از این نظر اذیت شدم
فقط تعداد محدودی از دکتر ها همدلی بلدن، چون آموزش ندیدن
همه چیز ربات گونه پیش می‌ره و چیزی که مهم نیست روح و احساس بیماره
  • nona، Rose، sims s، Sufii، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
ماری دلیل اصلی و عمده این موضوع که مطرح کردی اینه که اون پزشکا هم خودشون در شرایط بد و سخت تحصیل کردن و کار ... در واقع یه سیکل معیوب هست ....
تخصص زنان یکی از سختترین و طاقت فرسا ترین رزیدنتی هارو در ایران داره ...
  • Mari90، nona، خانم فسقلی
پاسخ
ماری متاسفانه همینطوره اما بیشتر وظیفه مشاورا تو بیمارستاناست بعضی تخصصا واقعا خودشون داغون میشن از داخل اینکه مدام همدلیم بکنن در توانشون نیست مثلا انکولوژیستا
اما موافقم دکتر هم بلاخره نباید عین سنگ باشه اما من خودم دکتری که رک مشکلمو بگه ختی اگه قابل درمان نباشه ترجیح میدم
  • Mari90، Rose، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ
بله کاملا قبول دارم
اولا آموزش لازمه و خود این دکترها هم باید کمک تخصصی از مشاور بگیرن ولی این مسئله زیاد جا نیافتاده
و دوما یک تیم مشاور و روانشناس باید تو بیمارستان مستقر باشه و فعالیت مستمر و مفید داشته باشن که حداقل دکتر مثلا به خاطر کمبود وقت بیمار را ارجاع بده به روانشناس تا اون حرفه ای کمک کنه.
من که همچین چیزی ندیدم دیگه نمی‌دونم تو بیمارستان های معروف چه خبره آیا روانشناس هست یا نه
  • nona، Rose، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ
هست ماری جان اما تبحرشون همه جا بالا نیست و البته عموم مردمم نمیدونن میتونن استفاده کنن ازین خدمات خود بیمارستانم درست اطلاع نمیده
صرفا تو بیماریهای خاص معمولا بیمار و همراه مطلعند و یا اونها خودشون پیشقدم میشن اما بازم میگم تعداد محدودی از مراکز درست عمل میکنند
  • Mari90، خانم فسقلی
پاسخ
یکی از نزدیکان من هم بعد ۳ تا سقط و ۱۲ سال ناباروری پیش دکتر آقاحسینی باردار شد و خداروشکر نی نی اش موند الانم سه سالشه یه شیطون بازیگوش
ما که تو خانواده هر روز واسش انرژی مثبت میفرستیم
یدونه اس
البته من ندیدمش ولی ازش راضیم Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
ولی من یادمه ده دوازده سال پیش برای مشکلی بستری شدم بیمارستان. همون روز اول ی خانم روانشناسی اومد پیشم به درد و دل و صحبت و امید دهیو میگفت هر کاری داشتی زنگ بزن بیایم پیشت. جالبه بیمارستان هم دولتی بود.
. البته هر روز ماشالله کشور بهتر میشه شاید دیگه از این کارا نمیکنن.
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
شیطون خانم میگم که هست منطور منم دولتیان اما همه جا درست عمل نمیکنن همه جا هم حرفه ای نیستن اتفاقا دولتیا موظفن به ارائه این خدمات
  • خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها میشه یه دکتر خوب که مطبش ولوله نباشه معرفی کنید

فوق هم نباشه چون مطب فوق های نازایی واقعا شلوغه

از این ادا اطواری داخل اینستاگرام هم نباشه Big Grin
باتشکر
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان