امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
به منم گیر داده بودن چون ۱۲ شب یه قلپ اب خوردی باید از ۱۲ شب ناشتایی رو حساب کنیم.در صورتی که من از ۹ شب چیزی نخورده بودم.
بچه ها خاطرات اتاق عملتون باحال بود و البته بعضیاش هم ناراحت کننده مثل رز جان.
حالا من خیلی منطقی طور رفتار کردم اروم بودم .دستامم نبستن یعنی بهم گفتن اگر تکون بدی و ببری جلوی پرده مجبوریم ببندیم که گفتم نه مشکلی ندارم.تازه انعکاس دکترم و کلا کاری که انجام میدادن افتاده بود رو دیوار کاشی کنار تخت و من نگاه میکردم ببینم چی کار میکنن.اگه اجازه میدادن میگفتم پرده هم نزنن ببینم چه خبره خیلی خجسته بودم. Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، lili_61، Mari90، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آقا منم سر سزارین چون اورژانسی بودم خیلی سریع تو بخش لباس پوشیدن بهم و آماده شدم که برم اتاق عمل البته با صندلی چرخدار بردن منو
بعد تا منتظر بودیم که اتاق عمل آماده بشه اون خانم بیمار بر ، اومد موهامو کرد زیر روسری و روسریمو صاف کرد ، دکترم دید با خنده گفت چیکارش داری.
برام جالب بود
خودم که تو این حال و هواها نبودم استرس عمل و بیهوشی داشتم
کل اتاق عمل هم مرد بودن به جز دکترم
دیگه بعد از بیهوشی هم نفهمیدم که چی شد ولی موهام که پوشیده بود خخخ
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون تا جایی که من می دونم کلا برای عمل ها دست رو می بندن چون ممکنه دست ناگهان تکون بخوره یا تعادل بیمار روی تخت بهم بخوره و روند جراحی دچار مشکل بشه... یعنی تمام اطرافیانم دستاشون بسته بود، برای صفرا هم بستن...
اگه کسی از بچه ها خواستن دستشون رو ببندن نگران نباشید طبیعیه... حتی توی کلیپ ها ببینید دست مادر نمی تونه به بچه برسه و نازش کنه و فقط تماس پوست بچه با صورت مادره...

آره دکتر منم دقیقا می گفت اگه می خواید سز بشید، همون زمانی که تعیین میشه بهترین زمانه... نذارید تا آخرین لحظه که کیسه آب پاره شه چون ممکنه یهویی کارتون به اتاق عمل بکشه و به جز خیلی مسائل دیگه، ناشتا نباشید و خودش خطرناکه... هم برای خودتون هم برای بچه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۰، ۱۲:۱۰ صبح)سحر بانی نوشته است: اقااااا یعنی لباس زیر هم نباید بپوشیم؟؟ یا خدا من الان یجوری شدم
چه بده
من اتاق عمل بیمارستانمو دیدم پر اقاس که

نه لباس زیر نباید داشته باشی...
خط سز که دقیقا روی خط لباس زیره اصلا فکرشو نکن که بپوشی? تازه در یک محدوده ی بزرگتری ضدعفونی هم می کنن? آمادگیشو داشته باش، ولی بدون و آگاه باش که حق داری بخوای افراد متفرقه اونجا نباشن.........
من فقط یکبار تونستم به همسرم اشاره کنم که چی شد اون تو... و او هم دیگه نپرسید... و اینجا اولین جاییه که دارم میگم... ولی اگه می دونستم که چی در انتظارمه و حق دارم بعنوان بیمار خواسته م رو بگم که افراد متفرقه نباشن و بدنم رو نبینن، الان اینقدر حس بدی نداشتم... من چون خودم خیلی شوکه شدم، اینجا گفتم که بقیه حواسشون باشه و نذارن هر رفتاری باهاشون بشه... حق هر شخصی هست که بهش احترام گذاشته بشه و جلوی انظار لختش نکنن...

توی خارج حتی نوار قلب رو میخوان بگیرن با احترام از یقه ی فرد اون سنسورها رو میذارن داخل... اینجا ولی تا یه دور توسط آقایون و خانمها دستمالی نشی، نوار قلبت گرفته نمیشه... بدون لباس زیر، کامل باز وووو... دلشونم خوشه مملکت اسلامیه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، lili_61، Mari90، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز جان که گفتی
مطمینا جایی ببینم که باید تذکر بدم حتما میدم چون من خیلی حساسم رو این موضوع منم مثل تو روانم بهم میریزه
  • (کژال)، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان شاید چون اروم بودم نبست.در واقع همون پسر جوونی که مسئول بیهوشی بود هر مرحله رو برام توضیح میداد .بهم گفت ببین از لحظه ای که پرده رو کشیدیم دیگه قسمت جلو کامل استریل شده اگر دستت رو ببری جلو باید دستت رو ببندم و دوباره استریل کنیم .منم گفتم نه مشکلی نیست اونم نبست .احتمالا از سر تجربه تیم عمل فهمیدن من ارومم و واقعا هم دستم رو جلو نبردم . باهاش حرف میزدم اگه مشکلی داشتم .مثلا یه جایی حس کردم نفسم تنگ شد بهش گفتم میگفت طبیعیه.یا همون اول که بیحسی زدن و شروع کردن به تمیز کردن شکمم با یه مایع احتمالا بتادین (درست نمیدونم)گفتم من کامل میفهمم الان رو شکمم یه چیزی میکشن گفت تا اخر عمل متوجه هستی ولی درد نداری مثلا ممکنه فشار رو بفهمی که بچه رو دارن در میارن ولی جالبیش اینه که یه کم بعد هیچی نفهمیدم با اینکه مرحله به مرحله توضیح میداد پسره . فقط از صدای گریه  نی نی فهمیدم کشیدنش بیرون  .کلا جو اتاق عملم اروم بود خودمم خیلی اروم بودم صدام در نمیومد.که تو نبستن دست بی تاثیر نبوده وگرنه به قول شما میگین طبیعیه که ببندن
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها تجربه های جالبی بود.
من خداروشکر سر دخترم که سز شدم اصلا پرستار اتاق عمل در اتاق رو بست و گفت زایمانه مرد نیاد داخل.همه کادر هم خانم بودن و از این بابت نگران نبودم شاید ویژگی مشهد همینه...همه حساسن.حتی وقتی داستم از ریکاوری می اوردنم بیرون سرپرستار که اومد شکمم رو فشار بده و تختم زو بده به اون خدماتی که ببره تو اتاق گفت زایمانیه پرستار مرد کنارش رو فرستاد پشت پرده بعد خودش شکمم رو فشار داد...کلا خوب بود کادرشون خانم بودن به جز خدماتی ها که تختا زو میبردن تا اتاق عمل.

مامانا من دارم اماده میشم که برم بیمارستان.
از استرس اصلا نتونستم امشب بخوابم هریک ساعت بیدار شدم اخرشم ساعت ۳من و همسرخان نشسته رو تخت تصمیم گرفتیم پاشیم و اون صبحانه بخوره و من وسایل رو چک کنم..
الانم منتظرم۵:۳۰بشه راه بیفتیم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Elhamgoli، lili_61، Mari90، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
فاطمه جان،امیدوارم به سلامتی زایمان کرده باشی و گل پسرت صحیح و سالم بغلت باشه ♡
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
فاطمه جان ایشالا پسرت به سلامتی به دنیا بیاد و قدمش خیر باشه

راستی دست منم نبستن تو اتاق عمل.
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دخترا 
من صبح رفتم تست کرونا دادم و شبم مطب نامه بستری گرفتم 
انشاله 22 شهریور ب امیدخدا 
دعامون کنین مامانای گل  Heart
فاطمه جون انشاله گل پسزت  و خودت خوب خوبین مبارکه بازم 
ندا جون هم ک فردا عملته انشاله ب سلامتی زایمان کنی  Heart
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان