امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام خوشگلای زحمت کش
خداروشکر کژال جان
به من دکتر گفت زیر ۸اوکیه زردی
نگرن نباش تا اخر هفته انشالا تمومه دیگه
منم اول اپتامیل میدادم چون تو ان ای سی یو میدادنش بعد برای زردی که بستری شد دیدم اونجا ببلاک میدن
بعد پسرم دل درد داشت گاهی منم عوض کردمش ببلاک دادم
بهتر شد
پروبیوتیکه و اهن و و امگا هم داره
(انشااااالاااا)
اما حالا هفته دیگه میخوام برم دکتر هم واسه واکسن پرونار هم معاینه ۳ماهگیش هم اینکه ببینم اگه به خاطر داروهام مجبور شم شیر خودمو قطع کنم چه شیری بدم خوبه
بهتون میگم

سروناز جو منم پسرم از اول نه قطره چکون خورد نه کاپ نه قاشق نه سرنگ
همین شیشه اونت جان و فقط خورد!!!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نوناجون Big Grin مگه اینا مستقیم از زبون جذب نمیشه؟ باید آب قاطیش کرد؟ من فکر کردم مثل ساشه منیزیمه
سروناز جون نان شیرخشک سنگینیه و احتمال ابتلا به یبوست توش بیشتره. من که بچه‌هام خاصن با این شیرخشک‌هاشون!! اما ببلاک و آپتامیل رو با نظر پزشکش امتحان کن. بعدم ممکنه کلا شیشه نگیرن. میگن یکی رو انتخاب میکنن. تصمیم با خودشونه Big Grin
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان تو nicu به پسر منم آپتامیل میدادن. آپتامیل 1.این آپتامیل پی دی اف رو وقتی برای زردیش بردم پیش ودکترش داد
البته دکترش همون دکتر nicu بیمارستان آبان هست.
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۰۴:۳۲ عصر)Targol نوشته است: وای نوناجون Big Grin مگه اینا مستقیم از زبون جذب نمیشه؟ باید آب قاطیش کرد؟ من فکر کردم مثل ساشه منیزیمه
سروناز جون نان شیرخشک سنگینیه و احتمال ابتلا به یبوست توش بیشتره. من که بچه‌هام خاصن با این شیرخشک‌هاشون!! اما ببلاک و آپتامیل رو با نظر پزشکش امتحان کن. بعدم ممکنه کلا شیشه نگیرن. میگن یکی رو انتخاب میکنن. تصمیم با خودشونه Big Grin

نه گلم باید تو یه قاشق چ خ حل بشه Cool
  • youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۰۴:۴۹ عصر)(کژال) نوشته است: یوتاب جان تو nicu به پسر منم آپتامیل میدادن. آپتامیل 1.این آپتامیل پی دی اف رو وقتی برای زردیش بردم پیش ودکترش داد
البته دکترش همون دکتر nicu  بیمارستان آبان هست.
آره عزیزم به پسر منم آپتامیل معمولی میدادن
ببلاک هم خوبه از دکترش اجازه بگیر اگه اجازه داد بده بهش
حالا بذار منم هفته دیگه برم از دکتر پسرم بپرسم حتما بهت میگم عزیزم
Heart
  • (کژال)، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من فردا باید برم بخیه هامو بکشم
مگه بخیه جذبی نیست؟ چرا به من گفتن ده روز بعد بیا بکش؟. البته دو تا حلقه و گره اینور و اونور ضخمم هست
خیلی درد داره؟
ای خدا این استرس درد تمومی نداره
  • nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۱۱:۱۲ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان من فردا باید برم بخیه هامو بکشم
مگه بخیه جذبی نیست؟ چرا به من گفتن ده روز بعد بیا بکش؟. البته دو تا حلقه و گره اینور و اونور ضخمم هست
خیلی درد داره؟
ای خدا این استرس درد تمومی نداره

اگه دوتا گره داری کشیدنیه
اصلا و ابدا دردی نداره یه حس قلقلک کوچولو فقط حس می کنی

من سزم جذبی بود با اینکه دکترم گفته بوده کشیدنی باشه... و پیداش نمی کرد اما برای صفرا کشیدنی بود و با اینکه کامل توی گوشت رفته بود بدون بریدن یا هیچ اتفاق درد داری، راحتتتتتتتت کشیده شد Big Grin 
تصورشم نمی کنی که چقدر راحته Big Grin

در کل کشیدنی بهتره... هم خود دکتر زنانم شاکی شد که چرا جذبی زدن، هم دکتر جراحم گفت مگه تجربه ی کشیدن بخیه نداری چرا برات جذبی زده؟ منم توضیح دادم که جذبی بوده و تجربه ندارم و دلداریم داد Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
رز جان به بخیم که دست میزنم انگار از توش سیم رد شده. دو طرفشم که گره داره.
اتفاقا یه بار دکترم گفت بخیه غیرجذبی جاش کمتر میمونه ولی دیگه نشد ازش بپرسم چجوری زده
جالبه که درد نداره. اسمش که خیلی درد داره?
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۰۷:۴۴ صبح)nona نوشته است: کژال جان بچه فقط باید میک بزنه همین
الان دیگه یه هفتش رد شده زردیشم تعیین تکلیف شده اگه واقعا اصرار داری شیر خودتو بدی اول تو هر بار شیردهی سینه خودتو نیم ساعت یک ساعت بده هرچقدرم خوابید مهم نیست هر چند دقیقه پا میشه یه میک میزنه تو بیدار بشین و بهش کمک کن هشیار بشه
بعد شیر دهیت بیست دقیقه صبر کن بعد شیر خشک زده شیر خشکم باید کم بدی حتما کارشناسای شیردهی بیمارستان گفتند بهت یا الان میتونی ازشون بپرسی تلفنی یا از دکتر پسرت بپرس
دکتر دختر من برای شیردهی خیلی کمکم داد با اینکه مسنه و بی حوصله تقریبا. سر تغذیه سر اینکه نکنه یهو از همون اول شیشه بدم بهش عادت کنه به سهل الوصول بودن شیر. عین همبن توصیه که بهت کردم ایشون به من کرده بود

ایانه جان بیا بگو لطفا این پودر رو چطور به پسرت میدی بخوره
دختر من روز اول عالی خورد بجای قاشق چایخوری اشتباهی فک کنم مرباخوری آب ریختم رفیق بود سریع از کاپ سر کشید خورد اما از زوز دوم که قاشق چایخوری کردم اقلا یه وضعیه صورتشو تو هم میکنه با زبونش کم کم میده بیرون ، میماله به لب و لوچش خلاصه یه وضعی Smile
ترگل جان بفرما اینم از پودر Smile همون برنامه که سر قرص داری منم با پودر دارم
نونا جان بستگي داره چقدر از ساشه رو بخواي بدي
اگر نصف ساشه بود با ٧/٥ سي سي اب ( با سرنگ بكش)
من با قطره چكون به پسرم ميدم
پاسخ
لیانه جون 7.5 سی سی خیلی آبه برای بچه سه ماهه نیست؟ الکترولیزش بهم نمیخوره آیا؟ آخه دکتر بیدارمغز گفت یک قاشق چایخوری ( میشه حدود نیم سی سی آب یکم بیشتر) داروخانه هم سنشو‌پرسید توضیح داد گفت تو یه قاشق چایخوری حل بشه
اصلا با قطره چکون بالا نمیاد. البته خب شما رقیقتر میدی میاد بالا از قطره چکون.
  • youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان