امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
رخشید جان نه عزیزم جلوی هیچ آزمایش و سونویی رو نگرفتن
فقط از حالت اجبار خارج شده ،قبلا اجباری بود
بیمه تکمیلی هم تقبل میکنه ،فقط سل فری فک کنم آزاده
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، رخشید
پاسخ
مرسی نرگس مری نسیمه Heart
هزینه اش مهم نیست انجام بشه کفایت میکنه بیمه هاشون تو سرشون بخوره Angry

مری من یه عادت بدی که دارم باید پلن کاری که میخوام انجام بدم صفر تا صدشو بدونم Huh Confused خیلی هم اذیت میشم یه جاهایی Sad
  • Mari90، nona، youtab، نرگس
پاسخ
رخشید منم دقیقا مثل توام انگار ریز به ریز مسیرو باید ببینم بعدش شروع کنم برای همین خیلی از کارام در همون نقطه شروع به پایان میرسه Smile چون تهش قابل دیدن نیست
  • nona، youtab، رخشید
پاسخ
صنوبر این یکی رو دیگه باید رفت تا اخرش  Wink

نرگس من به اینجور آدما میگم دل گنده Big Grin
البته در بعضی مواقع غیرحساس خوبه ادم اینجوری باشه من واقعا غبطه میخورم گاها Big Grin
  • nona، صنوبر۷۱، نرگس
پاسخ
منم اگه قسمت باشه و باردار بشم با اینکه سنم زیر ۳۵ هستش سل فری رو انجام میدم.
من وقتی تو خیابون از این بچه های سندروم داونی میبینم انقدرررر تعجب میکنم.‌کم مونده فقط شاخ رو سرم سبز بشه. میگم مگه مادر اینا غربالگری نرفته ؟؟؟؟ چقدر دل گنده هستن بخدا. البته میدونم خیلی وقتا بحث هزینش مطرحه ولی به نظرم کسی که پول غربالگری رو هم نداره نباید بچه دار بشه!!
  • Rose، youtab، رخشید
پاسخ
نرگس جان آمنیو سخته واقعا من دلشو ندارم همون سل فری ترجیحمه ولی گاهی دیگه امنیو واحب میشه
رخشید دل گنده نیستن دور از جون اطرافیان همتون احمقن خدای نکرده بچه معلول به دنیا بیاری چه خاکی بریزی اون طفل معصوم چه گناهی کرده
اره ما ی جان همچین دقیق میپرسه گاهی شک میکنم میخواد سورپرایزمون کنه زایمان کنه بگه من حامله بودم Smile
صنوبر و رخشید فروردین من قطعا اقدام میکنم حداقل بیایید تاپیک برنامه ریزی تنها نباشم تنبلا

ماهور جان خیلیا بخاطر بی اطلاعیه مناسفانه درست اطلاعرسانی نمیشه همه مادرام که مطلع و آگاه نیستن اصلا نمیدونم سندروم چیه
هزینشم خاک بر سر اینا خب واقعا باید تقبل کنن والا الان پول پوشک و شیر خشک خواهرزاده برادرزاده هام ماه به ماه دولت براشون واریز میکنه
چرا اصلا کسی باید از نداری بچه دار نشه شرم آوره واقعا
  • **ماهور**، Mari90، Rose، youtab، رخشید، صنوبر۷۱، نرگس
پاسخ
نونا من اگه خوش شانس باشم و آی وی افم بگیره تو فروردین همراهت هستم Smile) وگرنه که هیچ و کلا از دور مسابقات کناره گیری میکنم و میدون رو میدم دست جوونا Smile)))
  • nona، youtab، رخشید
پاسخ
نونا من کلا در زندگی شخصی هم سکرت هستم هیچکس از کارام خبر دار نمیشه تا وقتی به همسرم تنهایی دسترسی پیدا کنن Big Grin Angry
نونا تو بیا از انگیزه هات بگو
بچه دوم دقیقا برای چی میخوای Big Grin
اینجا همه ی مامانا روی عدد ۱ استاپ کردن Big Grin
  • nona، youtab
پاسخ
رخشید خوب کاری می‌کنی فقط حواست باشه زیاد تو مرحله تحقیق نمونی
من از یکسال قبل از بارداری تحقیق میکردم، ۶ ماه قبل از اقدام اسید فولیک خوردم و بعد یک سال در انتظار که حامله بشم
دیگه حالم از بی بی چک و اسید فولیک و غیره بهم میخورد
والا گاهی خوبه تا آدم بیخیال پیش بره یعنی زیاد جزئی نگر نباشه.
  • nona، Rose، youtab، رخشید
پاسخ
درسته نونا، از بی اطلاعی هم هست. واقعا هم دلیلی وجود نداره که کسی بخاطر فقر بچه دار نشه، ولی یه چیزی هست به نام جبر جعرافیایی، وقتی تو این خراب شده زندگی میکنی همچین چیزایی هم به چشم میبینی دیگه.
  • nona، Rose، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان