امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها شکم بند در چه حد باید سفت بست؟ موقع خوابم بستین؟
من همش نشستم یا راه میرم ضرر نداره؟ نمیتونم دراز بکشم
شکمم اصلا کوچیک نشده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای یه دختر منم تف میکنه. قشنگ بلده، چون وقتی دارو میدم جمع میکنه میده بیرون. با کف Smile) اما آب دهن خودشو کاریش نداره. منم گوشه لپش میریزم. اما نود درصد مواقع اونم تف میکنه. خیلی هم لج میکنه موقع دارو دادن، جیغ میزنه و گریه میکنه. اگه بخوام عقب تر بریزم که نتونه تف کنه سعی میکنه عق بزنه. انگار عمدا ته حلقشو میبنده.
بچه‌های من خیلی کم مواند Sad( بر عکس من و باباشون. همین سرتقه که فرق سرش کچله اطراف مو داره Big Grin
  • mona70، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۱:۴۱ عصر)Nedaa28 نوشته است: بچه ها شکم بند در چه حد باید سفت بست؟ موقع خوابم بستین؟
من همش نشستم یا راه میرم ضرر نداره؟ نمیتونم دراز بکشم
شکمم اصلا کوچیک نشده
من که فوبیا بستن شکم بند رو داشتم   و نبستم Big Grin ولی بچه ها تو کنترل درد و جمع شدن شکمشون خیلی کمکشون کرده.فکر نکنم دیگه تو خواب لازم باشه ببندی. 
من که کلا نبستم شکمم خودش داره کم کم کوچیک میشه.الان تقریبا شده مثل قبل از بارداریم.فقط قسمت لگنم یه کم پهن شده که دکمه شلوارای تنگ قدیمیم بسته نمیشه که اونم خواهرم میگفت به مرور زمان درست میشه.

به نظرم دراز هم بکش.خوبه که تحرک داری ولی حواست باشه عملت سنگین بوده باید دراز هم بکشی.نشستن بهت فشار میاره یهو چند روز دیگه اذیت میشی.
  • mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان من میخوابیدم همسرم برام میبست هی اروم میبست من میگفتم بکشه سفت تر شه
من خیلی محکم میبستم و دردم رو خیلی کم میکرد
شکمم هم مثل قبل بارداری شده
من فقط مشکل ترک دارم هنوزم
البته کمی روشن تر شده اما نه خیلی Confused
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها از کی عامدانه میخندن؟ بچه‌های من هر وقت حال کنن میخندن. به عکس العمل من نمیخندن وقتی باهاشون بازی میکنم Sad

ندا جان من شب‌ها باز میکردم. هر روز حدود ۷-۸ ساعت میبستم. سفت سفت هم میبستم.
شکم منم مثل قبل شده. من اضافه وزن زیادی پیدا کردم. از ۵۸ شدم ۷۸. الان ۶۲ ام. بخش زیادیش به خاطر ۲ سایز افزایش سایز سینه ام هست.
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای جان ترگل جان چه نمکی موهاشSmile
ندا حان من دو‌ سه روز اول موقع خوابم بستم میگم کلا چون بعد چهار پنج روز کامل شکمم جمع شد دیگه بعد یه هفته استفاده نداشتم. هرچی بیشتر ببندی سریعتر میذاریش کنار فقط روزی دو‌سه ساعت برای هوا دهی پوست بازش میکردم
  • (کژال)، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۲:۴۹ صبح)nona نوشته است: لیانه جون 7.5 سی سی خیلی آبه برای بچه سه ماهه نیست؟ الکترولیزش بهم نمیخوره آیا؟ آخه دکتر بیدارمغز گفت یک قاشق چایخوری ( میشه حدود نیم سی سی آب یکم بیشتر) داروخانه هم سنشو‌پرسید توضیح داد گفت تو یه قاشق چایخوری حل بشه
اصلا با قطره چکون بالا نمیاد. البته خب شما رقیقتر میدی میاد بالا از قطره چکون.

ببين دستور خود دارو اينه: كل ساشه با ١٥ سي سي آب
نصف ساشه ميشه ٧/٥
من يك سوم ساشه ميدم ميشه ٥ سي سي

(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۶:۰۰ عصر)nona نوشته است: یوتاب جون پسر خودتم عین دختر منه که
ولی میگم قشنگ یاد گرفته این ادای سرفشو‌باید ببینید باور کنید چی میگم.

دقيقا پسر منم همينه
بدبختي دارم سر قطره آد همه رو تف ميكنه بيرون كل چونه ش چرب ميشه
بعد تازگيا ياد گرفته هنوز قطره رو نريختما الكي سرفه ميكنه مثلا داره حالش بهم ميخوره من بترسم بهش ندم
فكر كنم اينا مال اون امگا٣ هاييه كه ما خورديم ، اينا انقد باهوش شدن ميخوان توي ٢ ماهگي به ما كلك بزنن
  • nona، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
آره لیانه جون دستور ساشه اینه اما داروخانه سن دخترمو پرسید گفت زیر 4 ماه قاشق چایخوری فقط. خود دکتر بیدار مغز هم که گفته بود چایخوری. ولی خب از وقتی دیدم شما بیشتر میدی منم یه کوچولو بیشتر از چایخوری آب میریزم

خوشم میاد نی نی هممون ماشالا مامان باباهاشونو دارن دور میزنن
  • 2015، liyane، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۸:۱۲ عصر)سروناز نوشته است: ای جانم نونا و یوتاب دخمل منم کلی مو داره .انگار مدل موهای قدیمی پشتش بلنده منم میخواستم یه کم کوتاهش کنم.

دقیقا نونا کاملا متوجه میشن و تف میکنن بیرون.ولی رز جان نکته خوبی رو گفت من خیلی جلوی زبونش میریختم.میترسیدم قطره چکون رو عقب تر ببرم بپره تو حلقش .حالا این روشی رو که گفت امتحان میکنم که از گوشه بریزم ببینم چی میشه.

چه جالب نونا که میگی مولفیکس کوچیکتر بوده.من فقط یه بسته مولفیکس داشتم سایز یک بعدش که سایز یک مای بی بی کوچیک شد از اون استفاده کردم و بعد رفتم رو سایز دو مای بی بی .دیگه دقیق نمیدونم سایزاشون چجوری میشه.

کاش لیانه جان شما که گل پسرت هم رفلاکس داره هم کولیک یه توضیحی از روتین روزانت برامون  مینوشتی .اخه گفتین خدا رو شکر رفلاکسش کنترل شده .اینکه چقدر شیر میدین هر چند ساعت یه بار و.... البته اگه مشکلی نیست گلم .

سروناز جان
دكتر ساميار گفت يه ساشه رو سه قسمت كن
يك قسمت رو با ٥ سي سي اب صبح و يك قسمت رو قبل از شير شب بهش بده
من با قطره چكون توي لپش ميريزم و ميخوره ، نيم ساعت مكث ميكنم بعد شير ميدم
دكتر گفت فاصله ي دارو از صبح تا شب ، كمتر از ١٠ ساعت نشه ، بيشتر از ١٤ ساعتم نشه
كوليك رو اون اوايل يعني بعد دو سه هفتگيش كه شديد بود اينفاكول ميدادم، دوز رو نصف ميكردم نصف ١٠ صبح نصف ١٠ شب
الان ديگه اينفاكول نميدم ، دايمتيكون رو عصر به بعد بهش ميدم
قطره آد رو دكترش گفت چون رفلاكسيه بايد بدون طعم بگيري من قبلا ادوكيد ميدادم الان گامويت ميدم ( آد بدون طعم)
فواصل شيردهي هم گفت از يك ساعت كمتر نشه از چهارساعت بيشتر نشه
من روزا سعي ميكنم دو ساعت يكبار شير بدم
ولي شب از ساعت ١٢ شب به بعد هر سه ساعت

(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۱۲:۳۳ عصر)nona نوشته است: آره لیانه جون دستور ساشه اینه اما داروخانه سن دخترمو پرسید گفت زیر 4 ماه قاشق چایخوری فقط. خود دکتر بیدار مغز هم که گفته بود چایخوری. ولی خب از وقتی دیدم شما بیشتر میدی منم یه کوچولو بیشتر از چایخوری آب میریزم

خوشم میاد نی نی هممون ماشالا مامان باباهاشونو دارن دور میزنن

چه جالب
دكتر پسرم طبق دستور خود كارخونه بهم گفت
ببين نگران نباش طبق دستور خود دارو عمل كن هيچ اتفاقي نميوفته بچه راحت تر ميخوره بهترم جذب ميشه
  • nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی لیانه جان . خیلی توضیحاتت خوب بود .خدا خیرت بده من نگران بودم چون بعضی وقتها سر دو ساعت دخترم شیر میخواست و حس میکردم زیادی هست پس عیبی نداره .
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان